- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 35
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #6.661
O zamanda mutluluktan yerimbence yeme... geçtikten sonra ödül yemesi yaparsın
AlemsinO zamanda mutluluktan yerim
Benim de 8 bin olmuşturBugünü iyi geçirdim. Akşam yemeği yemeyecegim bugün de 1.30 saatte yürüyüş yapacağım.
öğün | 1* | 2* | 3* | 4* | 5* | 6*/ekstra | spor |
19 şub | 10.15 büyük yyk diyet mamul limonlu ılık su | beğendi üstü tavuk göğüs ızgara, salata, fırın patates | sade türk kahvesi, fındıklı lokum,1 ikram | limonlu yeşil çay, hellim& piliç füme& hardallı sandviç, söğüş | 20.55 nesfit bar sade nescafe | -/2 ülker pastil | 10.000 adım 26 dk bölgesel 10 dk yerimde koşu + aralarda bölgesel |
20 şub | 12.00 hurma,büyük yyk, limolu ılık su | sebzeli tavuklu şehriye pilavı, havuç ve domatesli karnabahar, mercimek çorbası limonlu ve baharatlı | life in protein bar , siyah çay | kivi, yoğurt, yulaf ezmesi, badem | light beyaz peynir, haşlanmış tatlı patatesli salata | 23.55 diyet mamul limonlu yeşil çay /3 ülker pastil | 10.000 adım 29 dk bölgesel |
21 şub | |||||||
22 şub |
Olur canım haftaya başlayalım. Pazartesiden sonra bende menü yazmaya başlayacağım. Sinavj da atlatırsam inşallah pazartesi artık tam anlamıyla başlamam lazım.Minnoşum perşembe ve pazartesi tartı yapsak nasıl olur
GünaydınOlur canım haftaya başlayalım. Pazartesiden sonra bende menü yazmaya başlayacağım. Sinavj da atlatırsam inşallah pazartesi artık tam anlamıyla başlamam lazım.
Evet iyi başladın bu haftaya çok iyi gidiyorsun. Kalori miktarına devam edip Birazda sporla süper olacak.Ben bu hafta başladım
AyneeenEvet iyi başladın bu haftaya çok iyi gidiyorsun. Kalori miktarına devam edip Birazda sporla süper olacak.
Harikasın kaloriyi tutturamiyorum ben ya ama 1.30 saat yürüyüş artı 10 bin adım tamamdırDün 1030 kalori
Biraz sabr etmeliyim moduna girmek gerekiyor ben girdim galibaHarikasın kaloriyi tutturamiyorum ben ya ama 1.30 saat yürüyüş artı 10 bin adım tamamdır