- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #6.641
CoolVerelim ya bu gazla ben biraz daha yürüyüp kalori açığı yaratayim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CoolVerelim ya bu gazla ben biraz daha yürüyüp kalori açığı yaratayim.
20 bin adım tamamdır
öğün | 1* | 2* | 3* | 4* | 5* | ekstra | spor |
19 şub | 10.15 yyk diyet mamul limonlu ılık su | beğendi üstü tavuk göğüs ızgara, salata, fırın patates | sade türk kahvesi, fındıklı lokum,1 ikram | limonlu yeşil çay, hellim& piliç füme& hardallı sandviç, söğüş | 20.55 nesfit bar sade nescafe | 2 ülker pastil | 10.000 adım 26 dk bölgesel 10 dk yerimde koşu + aralarda bölgesel |
20 şub | |||||||
21 şub | |||||||
22 şub |
20 bin adım tamamdır
Yeni haftaya bomba gibi başladık hadi bakalım
öğün 1* 2* 3* 4* 5* ekstra spor 19 şub 10.15 yyk
diyet mamul
limonlu ılık subeğendi üstü tavuk göğüs ızgara, salata, fırın patates sade türk kahvesi, fındıklı lokum,1 ikram limonlu
yeşil çay,
hellim& piliç füme& hardallı sandviç, söğüş20.55
nesfit bar
sade nescafe2 ülker pastil 10.000 adım
26 dk bölgesel
10 dk yerimde koşu + aralarda bölgesel
20 şub 21 şub 22 şub
gerçekteeenYeni haftaya bomba gibi başladık hadi bakalım
Bu tempoyla olur ama 10 senin kiloya göre çok hedefe kucultgerçekteeen
1 ayda 10 kilo verme hayalim vardı hep bakalım ne kadar yaklaşıcam
seggiz?Bu tempoyla olur ama 10 senin kiloya göre çok hedefe kucult
Şimdiden akşamı mi düşündün ya bende böyleyimOyy yarın akşama plan tonlu kırmızı soğanlı salata
Heyecan konumuzŞimdiden akşamı mi düşündün ya bende böyleyim
Ne desem geçmicek sanırım o yüzden sıkı çalış canımGünaydın
Bu hafta sonu direksiyon sınavı var. 3. Defa giriyorum artık geçmem lazım benim acayip strese sokuyor. Sırtımda koca bir yük varmış gibi başka hiç birseye odaklanamıyorum.
Ay o sorun bende de vardı, sınava girmeden kahve filan içiyodum konsantrasyonum artsın diye. erkenden sınav yerine gidiyordum vs.Günaydın
Bu hafta sonu direksiyon sınavı var. 3. Defa giriyorum artık geçmem lazım benim acayip strese sokuyor. Sırtımda koca bir yük varmış gibi başka hiç birseye odaklanamıyorum.
Teşekkür ederizKolay gelsin hanımlar, basarilar
Teşekkür ederim inşallah geçerim bu defa. Stres oldukça yemeye vuruyorum resmenKolay gelsin hanımlar, basarilar
Ay o sorun bende de vardı, sınava girmeden kahve filan içiyodum konsantrasyonum artsın diye. erkenden sınav yerine gidiyordum vs.
Bi gün az kalsın sınava geç kalıyodum, taksiden indim sınav aracına bindim.
Ne kahveymiş, ne teskinmiş 0
ki kahve nabız yükseltiyor diye iyice heyecanlandırıyormus beni..
Bi anda geçtim sınavdan
Kafa olarak rahat olmak cok önemli, sınav anında sınavı düsünmeyin, hep su anki eyleminizi düsünün, acele etmeyin vakit bol, yavas yavas icinizden simdi sağa kırıcam simdi sola kırıcam diye konusun.
Nacizane önerim tabii ki. Cünkü o stresi ben de cok cektim. Allah yardimciniz olsun sekerim.
bence yeme... geçtikten sonra ödül yemesi yaparsınTeşekkür ederim inşallah geçerim bu defa. Stres oldukça yemeye vuruyorum resmen