- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #6.681
1.060 kalori
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğün | 1* | 2* | 3* | 4* | 5* | 6*/ekstra | spor |
19 şub | 10.15 büyük yyk diyet mamul limonlu ılık su | beğendi üstü tavuk göğüs ızgara, salata, fırın patates | sade türk kahvesi, fındıklı lokum,1 ikram | limonlu yeşil çay, hellim& piliç füme& hardallı sandviç, söğüş | 20.55 nesfit bar sade nescafe | -/2 ülker pastil | 10.000 adım 26 dk bölgesel 10 dk yerimde koşu + aralarda bölgesel |
20 şub | 12.00 hurma,büyük yyk, limolu ılık su | sebzeli tavuklu şehriye pilavı, havuç ve domatesli karnabahar, mercimek çorbası limonlu ve baharatlı | life in protein bar , siyah çay | kivi, yoğurt, yulaf ezmesi, badem | light beyaz peynir, haşlanmış tatlı patatesli salata | 23.55 diyet mamul limonlu yeşil çay /3 ülker pastil | 10.000 adım 29 dk bölgesel |
21 şub | 10.30 kepekli roll ekmek, light beyaz peynir, yumurta, zeytin marul diyabetik reçel limonlu yeşil çay | türk kahvesi, kurabiye | domates çorbası, kaşarıyla, kepekli roll ekmek | nescafe , ozmo cool | mısırlı tonlu makarnalı, avokadolu salata | 21.30 diyet mamul, 200 ml süt/olips şekersiz 2 gr , 1 şekersiz sakız | 10.000 adım 20 dk low impact cardio(bölgesel de var) |
22 şub |
Harikasın tebrik ederim
öğün 1* 2* 3* 4* 5* 6*/ekstra spor 19 şub 10.15 büyük yyk
diyet mamul
limonlu ılık subeğendi üstü tavuk
göğüs ızgara, salata,
fırın patatessade türk kahvesi, fındıklı lokum,1 ikram limonlu
yeşil çay,
hellim& piliç füme& hardallı sandviç, söğüş20.55
nesfit bar
sade nescafe-/2 ülker pastil 10.000 adım
26 dk bölgesel
10 dk yerimde koşu + aralarda bölgesel20 şub 12.00 hurma,büyük yyk, limolu ılık su sebzeli tavuklu şehriye pilavı,
havuç ve
domatesli karnabahar, mercimek çorbası limonlu ve baharatlılife in protein bar , siyah çay kivi, yoğurt, yulaf ezmesi, badem light beyaz peynir, haşlanmış tatlı patatesli salata 23.55 diyet mamul
limonlu yeşil çay
/3 ülker pastil10.000 adım
29 dk bölgesel21 şub 10.30 kepekli roll ekmek, light beyaz peynir, yumurta, zeytin marul diyabetik reçel limonlu yeşil çay türk kahvesi, kurabiye domates çorbası, kaşarıyla, kepekli roll ekmek nescafe , ozmo cool mısırlı tonlu makarnalı, avokadolu salata 21.30 diyet mamul, 200 ml süt/olips şekersiz 2 gr , 1 şekersiz sakız 10.000 adım
20 dk low impact cardio(bölgesel de var)22 şub
Su da spor kadar etkili normalde de suyu azaltinca daha çabuk kilo alıyorsun. Bir de ne kadar az yersen okadar çok su içiyorsun. Tok karina içilmiyor ve sisiriyor3 gündür 3 litre su
Bi hafta sık dişini karşılığını almaya başlayınca kolaylaşır. Canının çok istediği şeyleri parça parça belli günlere yayıp devam edersin çok iyi gidiyorsun.yani daha alışamadım açlığa
Çok teşekkür ederiimHarikasın tebrik ederim
Doğru kızSu da spor kadar etkili normalde de suyu azaltinca daha çabuk kilo alıyorsun. Bir de ne kadar az yersen okadar çok su içiyorsun. Tok karina içilmiyor ve sisiriyor
Yaa çok mutlu ettin beni sağolasınBi hafta sık dişini karşılığını almaya başlayınca kolaylaşır. Canının çok istediği şeyleri parça parça belli günlere yayıp devam edersin çok iyi gidiyorsun.