- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #6.701
Sen moda girince ben de daha odaklı davranmaya başladım. Kendini düşünmezsen beni düşün devem etYaa çok mutlu ettin beni sağolasın
Harikasın tebrik ederim70.0 kiloo
Sıkılmayacak şekilde bir rutin oluştur.bu işin %70 diyet %30 sporSpor da daha fazla yapmaya çalışayım
Kilo vermek böyle bisey verdikçe hem enerjik hem motive oluyorsun. Darısı başıma.Enerjik hissediyorum,
Ayy ona da çok sevindimSen moda girince ben de daha odaklı davranmaya başladım. Kendini düşünmezsen beni düşün devem et
Canım benimHarikasın tebrik ederim
İnşallah inşallahKilo vermek böyle bisey verdikçe hem enerjik hem motive oluyorsun. Darısı başıma.
Tabi yağdan da vermek önemli yoksa enerji düşerKilo vermek böyle bisey verdikçe hem enerjik hem motive oluyorsun. Darısı başıma.
Bugünlük canımSıkılmayacak şekilde bir rutin oluştur.bu işin %70 diyet %30 spor
5 bin adım attım bende. 20 bin adım için en az 4 saat yürümek lazım dün yine çok yürüdüm ayaklarımın altı aciyor. Vücutta dayanmıyorBugünlük canım
Yoksa senin gibi her gün 20 bin adım gitsem nasıl arttırıcam kaçamak gibi
O zaman strese gırerım yaSen moda girince ben de daha odaklı davranmaya başladım. Kendini düşünmezsen beni düşün devem et
Çok mu yavaş yürüyorsun5 bin adım attım bende. 20 bin adım için en az 4 saat yürümek lazım dün yine çok yürüdüm ayaklarımın altı aciyor. Vücutta dayanmıyor
Benim telefon 6 bin falan sayıyor. Belli bi noktadan sonra istemsiz yavasliyorsun.Çok mu yavaş yürüyorsun
1 saat normal tempo 7000 adım filan kuzum
Selam 1.30 saat yürüyüş 10 bin adım tamamdır sonunda kaloriyi de 1200 de bırakmayı başardımNasıl gidiyor
yani 20 bin tamamSelam 1.30 saat yürüyüş 10 bin adım tamamdır sonunda kaloriyi de 1200 de bırakmayı başardımiyi bir gün oldu diyebiliriz benim için