- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.321
işte ordan aldığım pasta, daim torteAA yok yemedim hiç nasıl benim pasta yediğim yerler belli onun dışına pek çıkmıyorum
yağlı buPatlamış mısırı da yağlı yapmayınca diyette yeniyormuş
AA jelibonu çok severim hele şu avm lerde oluyor ya kendin secip dolduruyorsunben jelibonun bile kolalı olanını alıyorum o derece bağımlıyım. Çikolata hiç gözümde yok ammaaa muzlu pasta kırmızı çizgim
muzlu beyaz çiko muben jelibonun bile kolalı olanını alıyorum o derece bağımlıyım. Çikolata hiç gözümde yok ammaaa muzlu pasta kırmızı çizgim
Hiç bilmiyorum canım ama güzelse deneyebilirim Ikea bize biraz uzak kalıyor çok gitmiyorum desem yeridirişte ordan aldığım pasta, daim torte
sırf bademli olanı da güzel bu daha tatlı, üstünde badem krokanlı çikolata ve karamel tabakası varHiç bilmiyorum canım ama güzelse deneyebilirim Ikea bize biraz uzak kalıyor çok gitmiyorum desem yeridir
Bu emojilere nefis emojisi gelmelisırf bademli olanı da güzel bu daha tatlı, üstünde badem krokanlı çikolata ve karamel tabakası var
İyi akşamlarIyi aksamlar kizlarr
Napiyosunuzİyi akşamlar
Evetttmuzlu beyaz çiko mu
İyi akşamlar canımIyi aksamlar kizlarr
Napiyoslsun :)İyi akşamlar canım
Valla şu an masterchef izleyip hayıflanıyorum. Şu kilolar bir gitsin şunu yiycem bunu yiycem. E ne anladım diyetten ama dimiNapiyosunuz
Eşim de oranın isveç köftelerinin bağımlısı bir oturuşta 2 porsiyon indirir.Hiç bilmiyorum canım ama güzelse deneyebilirim Ikea bize biraz uzak kalıyor çok gitmiyorum desem yeridir
İyiyiz canımızın çektiği yiyemedigimiz yiyecekleri konuşuyoruzNapiyosunuz
Ben kaç kez aldım verdim aldım verdimValla şu an masterchef izleyip hayıflanıyorum. Şu kilolar bir gitsin şunu yiycem bunu yiycem. E ne anladım diyetten ama dimi
Yalnız benim eskiden bir taktiğim vardı gerçi dr lar kızıyor ama ben bir gün yerdim bir gün lokma yemezdim hep kilomu öyle korudum
Bi verelim de yeriz geri :))Valla şu an masterchef izleyip hayıflanıyorum. Şu kilolar bir gitsin şunu yiycem bunu yiycem. E ne anladım diyetten ama dimi
Yalnız benim eskiden bir taktiğim vardı gerçi dr lar kızıyor ama ben bir gün yerdim bir gün lokma yemezdim hep kilomu öyle korudum
Aaa merak ettim bak ama fast food tarzı ise o tarz yiyecek yemiyoruz dışarıdaEşim de oranın isveç köftelerinin bağımlısı bir oturuşta 2 porsiyon indirir.
Konustukca daha cok cekiyo ama :))İyiyiz canımızın çektiği yiyemedigimiz yiyecekleri konuşuyoruz
Ben kaç kez aldım verdim aldım verdimistediğim kiloya ulaşınca bir yemeye başlıyorum tartıda sevmediğim rakamı görene kadar