- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.821
Evet o bıraz sorun.kıymalı yapabılırsın Verona nın dedıgı gıbı menemen olabılır.soganlı yapabılırsın.salata yapabılırsın.sucuklu yıyebılırsın sade zaten yıyırsundur.omlet çeşitlerı yapabılırsın.seversen çılbır yapabılırsın.aslında çesıt cok ta yapmak zor gelıyorHmmm soğanlıı kulağa hoş geliyoorlisteye bi tane daha eklenmiş olduu her gün yumurta olayı beni biraz sıkıyo da ne kadar çok değişiklik o kadar iyi
Canim benim en sevdigim ozelligi o zaten etobur biri olaraktan ama asiyla alakali soylediklerinden sonra kendine olan guvenim sarsildi. Diyetine dicek laf yok tabikiİşlem görmüş herşey yasak cnm.sebzelerı mevsımınde yıyın dıyor sadece.mevsımı olduktan sonra hıc bır sınırlama olmadan yenılebılıretıde sever Canan teyzem özellikle yağıyla yerın der
Ne söyledi ben kaçırmışım o kısmıCanim benim en sevdigim ozelligi o zaten etobur biri olaraktan ama asiyla alakali soylediklerinden sonra kendine olan guvenim sarsildi. Diyetine dicek laf yok tabiki
Asiya karsi olduguyla ilgili aciklamalar yapti, bicok ulkede yapilmiyor vs tarzinda. Aliminyum varmis icinde alzeimer yapiomus. Yani aslinda kadinin soledigi yaslilarda gerek yok tarzi bisey ama insanimiz anlamadan etmeden yargiya vario. Yeni dogmus bebegini bu yuzden asilatmayi reddedenler var, kulaktan dolma bilgilerle. Bizde riskli bi konu bu, karatay da medyatik ve dinlenen bi tip bence de daha dikkatli konusmaliydi, halkin gerceklerine dikkat ederek. Doktorlar ondan sinirlendiler karataya, olmus bitmis hastaliklar canlanacak dieNe söyledi ben kaçırmışım o kısmı
Genel olarak ilaçlara karşı zaten.aşıyı dınlemedım.dedıgın gıbı bızım mılletımızde popüler olan bırının söylendiği doğrudur havası var.zahmet edıp araştırmıyoruz maalesef.aslına bakarsan konuştuğu,anlattığı çoğu şeye katılıyorum ama her söylenenede inanmamak lazımAsiya karsi olduguyla ilgili aciklamalar yapti, bicok ulkede yapilmiyor vs tarzinda. Aliminyum varmis icinde alzeimer yapiomus. Yani aslinda kadinin soledigi yaslilarda gerek yok tarzi bisey ama insanimiz anlamadan etmeden yargiya vario. Yeni dogmus bebegini bu yuzden asilatmayi reddedenler var, kulaktan dolma bilgilerle. Bizde riskli bi konu bu, karatay da medyatik ve dinlenen bi tip bence de daha dikkatli konusmaliydi, halkin gerceklerine dikkat ederek. Doktorlar ondan sinirlendiler karataya, olmus bitmis hastaliklar canlanacak die
Ya iste doktor tvye cikip gereksiz antibiyotik kullanmayin diyor, insanlar hic kullanmamaya baslio vs. Dedigin gibi arastirmadan her duyduguna inanma, kisileri gereksiz otorite yapip her aoyledigine kayitsiz sartsiz inanma vs. gibi huylarimiz var. Bence de bicok seyi ilk defa dillendiren o oldu guzel konulara parmak basti ama asi da cok hassas bi konuGenel olarak ilaçlara karşı zaten.aşıyı dınlemedım.dedıgın gıbı bızım mılletımızde popüler olan bırının söylendiği doğrudur havası var.zahmet edıp araştırmıyoruz maalesef.aslına bakarsan konuştuğu,anlattığı çoğu şeye katılıyorum ama her söylenenede inanmamak lazım
Kaçırmamaya Çalışıyorum ama tabi yarın artıda olacağım kesinOlur oyle tatilde ne kusuru, nasil gidio cok kacirmiosun dimi
İyiyim ben sen nasılsın :) ya ben de kaçırıyorum arada kusura bakmayın:/Arkadaş nasılsınız? Fırsat bulmuşken yazayım dedim. Menülerinizi elimden geldiğince okumaya çalışıyorum yazamasam da, özellikle etiketlerseniz.
Yahu biz seni rahatsız etmeyelim, sen keyfine bak canım..Arkadaş nasılsınız? Fırsat bulmuşken yazayım dedim. Menülerinizi elimden geldiğince okumaya çalışıyorum yazamasam da, özellikle etiketlerseniz.
Aynen yaa hayvancagiza bi rahat vermedik garibim , cok tatliydi ya napalim
Yaaa plaj voleyboluu muuuuusueno34 bugun 20 dk bisiklet, 105 dk plaj voleybolu:) yoruldum valla ya, les gibi de oldum, gidip keselenicem simdi:))
Hoşgeldin canım, ben de iyiyimİyiyim ben sen nasılsın :) ya ben de kaçırıyorum arada kusura bakmayın:/
Ben rahatsiz olmam, özellikle sen yaz yedikleriniYahu biz seni rahatsız etmeyelim, sen keyfine bak canım..
ama arada uğra neler yapıyorsun? Ne yeyip ne içtin?
Şu kamp hakkında biraz bilgii verirmisin canımHoşgeldin canım, ben de iyiyim
Pazardan itibaren kampa alicam katilmak isteyenleri
Naziden halliceŞu kamp hakkında biraz bilgii verirmisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?