Hedef 15 Haziran!

Hmmm soğanlıı kulağa hoş geliyoor listeye bi tane daha eklenmiş olduu her gün yumurta olayı beni biraz sıkıyo da ne kadar çok değişiklik o kadar iyi
Evet o bıraz sorun.kıymalı yapabılırsın Verona nın dedıgı gıbı menemen olabılır.soganlı yapabılırsın.salata yapabılırsın.sucuklu yıyebılırsın sade zaten yıyırsundur.omlet çeşitlerı yapabılırsın.seversen çılbır yapabılırsın.aslında çesıt cok ta yapmak zor gelıyor

Canim benim en sevdigim ozelligi o zaten etobur biri olaraktan ama asiyla alakali soylediklerinden sonra kendine olan guvenim sarsildi. Diyetine dicek laf yok tabiki

Ne söyledi ben kaçırmışım o kısmı
Asiya karsi olduguyla ilgili aciklamalar yapti, bicok ulkede yapilmiyor vs tarzinda. Aliminyum varmis icinde alzeimer yapiomus. Yani aslinda kadinin soledigi yaslilarda gerek yok tarzi bisey ama insanimiz anlamadan etmeden yargiya vario. Yeni dogmus bebegini bu yuzden asilatmayi reddedenler var, kulaktan dolma bilgilerle. Bizde riskli bi konu bu, karatay da medyatik ve dinlenen bi tip bence de daha dikkatli konusmaliydi, halkin gerceklerine dikkat ederek. Doktorlar ondan sinirlendiler karataya, olmus bitmis hastaliklar canlanacak die

Genel olarak ilaçlara karşı zaten.aşıyı dınlemedım.dedıgın gıbı bızım mılletımızde popüler olan bırının söylendiği doğrudur havası var.zahmet edıp araştırmıyoruz maalesef.aslına bakarsan konuştuğu,anlattığı çoğu şeye katılıyorum ama her söylenenede inanmamak lazım

Ya iste doktor tvye cikip gereksiz antibiyotik kullanmayin diyor, insanlar hic kullanmamaya baslio vs. Dedigin gibi arastirmadan her duyduguna inanma, kisileri gereksiz otorite yapip her aoyledigine kayitsiz sartsiz inanma vs. gibi huylarimiz var. Bence de bicok seyi ilk defa dillendiren o oldu guzel konulara parmak basti ama asi da cok hassas bi konu

Kahvaltı :
1 Tatlı kaşığı reçel
Yarım muz
2 yemek kaşığı ekmek
Yufka ekmeği bir el kadar
Mantar 3 4 tane

Kızlar ya :/ 1 hafta iyi gittim akşam ve sabah olmadı ya böyle değildim

Arkadaş nasılsınız? Fırsat bulmuşken yazayım dedim. Menülerinizi elimden geldiğince okumaya çalışıyorum yazamasam da, özellikle etiketlerseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…