- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.801
Eski regl dönemlerimi hatırlıyorum da aman tanrımmAyy evet önceden hiç duramıyordum şimdi elhamdülillah bi tık daha iyi
Buna da şükür o yüzdenEski regl dönemlerimi hatırlıyorum da aman tanrımmtam bi felakeeet
dahada ıyı olacaktır mutlaka.kac kılo fazlan var cnm.Ayy evet önceden hiç duramıyordum şimdi elhamdülillah bi tık daha iyi
aynen en ıyısı.aç kalmıyoruz en azındanÇook teşekkürr ederimm canımmbu gidişle döncem öyle görünüyorr en iyisi o sanırımmm
Eveet yaa bide midem küçüldü sanırımm o da süper oldu. kahvaltı olayını çözdüm zaten karatayın da akşam yemekleri bakalım nasıl olucaakdahada ıyı olacaktır mutlaka.kac kılo fazlan var cnm.
aynen en ıyısı.aç kalmıyoruz en azından
Aksamlari sebzeden ziyade izgaraya fln agirlik versen karataya daha uygun sankiEveet yaa bide midem küçüldü sanırımm o da süper oldu. kahvaltı olayını çözdüm zaten karatayın da akşam yemekleri bakalım nasıl olucaak
Etçil ol otçul olma diyosun yaniiAksamlari sebzeden ziyade izgaraya fln agirlik versen karataya daha uygun sanki
Olur oyle tatilde ne kusuru, nasil gidio cok kacirmiosun dimiEvet canım, kusura bakmayın, giremiyorum, çok yogunum, sürekli yollardayiz.
Balik dicem de mevsimi de kapandi artik, ozaman sabah yimirtani eksik etmeEtçil ol otçul olma diyosun yaniietlede öyle aman aman çok bi aram yok ama bakiciiizz artık
Allaaahımmm tipe baaaak yaaa bu nasılll bişiiii böleee çok tatlıııısueno34 5 saat salinarak yurume 1050 puan.
Kizlar bugun hayvanat bahcesinde gezdik. Yeni dogum yapmis bi gorilla bebesini emziriodu, cok guzel bi goruntuydu anlatamam. Insanlardan rahatsiz olup arkasini dondu cok komikti. Ahada sunu gorduk 15 nisanda dogmus yeni Eki Görüntüle 2143799
Ayy balıkla hele hiç aram yokk zaten ama mecbur yiyorum tabiiBalik dicem de mevsimi de kapandi artik, ozaman sabah yimirtani eksik etme
Ya sueno anlatamam ya cok guzel biseydi minicik bisey anasinin kucaginda meme emio, annesinin bize sinirlenip arkasini donmesi de cok komiktiAllaaahımmm tipe baaaak yaaa bu nasılll bişiiii böleee çok tatlıııı
Walla ben elime ne gelirse robottan yumurta ve yulafla cekip omlet yapiorum. Bazen sebze koyuorum bazen yarim avokado sonracigima menemen favorim. Saglikli mucver ve krepler var unsuz yada cok az unlu.Ayy balıkla hele hiç aram yokk zaten ama mecbur yiyorum tabiiçeşit çeşit yumurta tarifleri bulmam lazım kendime var mı değişik tarifleriniiiz
Yaniii sizdee canıımm gorilinn mahremiyetine girmişsiniz kızmakta haklı hahahahYa sueno anlatamam ya cok guzel biseydi minicik bisey anasinin kucaginda meme emio, annesinin bize sinirlenip arkasini donmesi de cok komikti
Hmmm yulaf karatayda yasaklı galibaWalla ben elime ne gelirse robottan yumurta ve yulafla cekip omlet yapiorum. Bazen sebze koyuorum bazen yarim avokado sonracigima menemen favorim. Saglikli mucver ve krepler var unsuz yada cok az unlu.
akşam daha çabuk doyuyorsun.bazen sadece 1 tabak çorba bıle doyuruyor benı.Eveet yaa bide midem küçüldü sanırımm o da süper oldu. kahvaltı olayını çözdüm zaten karatayın da akşam yemekleri bakalım nasıl olucaak
sebze yasak degıl aslında karataydaAksamlari sebzeden ziyade izgaraya fln agirlik versen karataya daha uygun sanki
balık bayılırım.soganlı yumurta favorımAyy balıkla hele hiç aram yokk zaten ama mecbur yiyorum tabiiçeşit çeşit yumurta tarifleri bulmam lazım kendime var mı değişik tarifleriniiiz
yulaf yasak cnmHmmm yulaf karatayda yasaklı galibasebzeee hmmm evet sebze olabilir ama meselaa hangi sebzee ayy evet menemen amaa o bana direk ekmek hatırlatıyor çok sakıncalı
Aynen yaa hayvancagiza bi rahat vermedik garibim , cok tatliydi ya napalimYaniii sizdee canıımm gorilinn mahremiyetine girmişsiniz kızmakta haklı hahahahama bu minnak çok tatlı yaa bildiğin bebek
Hmmm soğanlıı kulağa hoş geliyoorakşam daha çabuk doyuyorsun.bazen sadece 1 tabak çorba bıle doyuruyor benı.
sebze yasak degıl aslında karatayda
balık bayılırım.soganlı yumurta favorım
yulaf yasak cnm
İşlem görmüş herşey yasak cnm.sebzelerı mevsımınde yıyın dıyor sadece.mevsımı olduktan sonra hıc bır sınırlama olmadan yenılebılırpegasus07 evet sebze yasak deil de karatay daha etcil deilmiydi, yulafin yasak oldugunu bilmiodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?