- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.681
Ohh aman çok şükür sevindim canım çok çok geçmişler olsun tekrardan .daha iyi cnm.teşekkürler.bu gün çıkıyor
harıka cnm.pazartesi daha güzel olacaktır mutlaka
Tekrar teşekkürler cnm.bu arada bende özledimOhh aman çok şükür sevindim canım çok çok geçmişler olsun tekrardan .
ayy hadii inşallaah bakalımm şuan aynadaki görüntü benim motivasyonummgöbek simit falan azalmış görünüyor ama tartıya bu kadar az yansıması enteresan neyse artık tartıya değil aynadaki görüntüye odaklanmaya karar verdimm
Aynen öyle canım yıllar önce aktivite olsun die spora giderken ölçüm yapmışlardı 57 kg falandım bana ideal kilon 62 demişlerdiii ben şoook yok ohaaa dedim ama belki hakkaten sporla 62 olsam aynadaki görüntü beni tatmin edecek bakalımmmTekrar teşekkürler cnm.bu arada bende özledim
Aslında asıl önemli olan da incelmek degılmı.dememkki yağlarından kurtuluyorsun cnm cok güzel bişey bu
Valla sana şöyle diyim ailem hariç görüştüğüm erkek, sevgilim arkadaşlarım herkes bana sakın kestirme dediler yaşlı gösterir yakışmaz şu bu kestirdim herkes muhteşem olmuş hep böyle kestir dedi tanımadığım komşular bile. Cesaret et kesti derim yeni moda kısa saç ve çok modern. O dağlar kızı reyhan tarzı uzun saç dönemi yok artık eminim yakışır sana daB bilinmeyenkullanici kuzum bende şöyle kısacık kestırmek istıyorum saçlarımı ama cesarettim Yok.acaba yakışırmı bilemiyorum.
gonulll cnm sen almanyadaydın demi yada ben yanlış hatırlıyor olabılırım
Canım tartıyı boşver ben daha önce 58 kilo olmuştum bel yanlarım acayip vardı kollarım çok kalındı bacaklarım yağlıydı şu an aynı kiloda bambaşka bir görüntüm var tartı tabi ki önemli ama tek gösterge asla değil. Sürekli ölçüm yapmak lazım dediğin gibi fotpğraf çekmek lazımOhh aman çok şükür sevindim canım çok çok geçmişler olsun tekrardan .
ayy hadii inşallaah bakalımm şuan aynadaki görüntü benim motivasyonummgöbek simit falan azalmış görünüyor ama tartıya bu kadar az yansıması enteresan neyse artık tartıya değil aynadaki görüntüye odaklanmaya karar verdimm
Kım kesmişse cok güzel kesmiş.cnm yanlız senın ılk ve son halın nasıl büyük fark o öyle.yuzun görünmüyor ama vücut ta sanki abla kardeş gıbı duruyorpegasus07
Bak çiçekli olan yeni hali arkası da kısa ensem açık. Diyete ilk başladığımda da pembe gibiydi
Ben hep unutuyorum boy kaçtı cnm.yaşlılık işte idare edınCanım tartıyı boşver ben daha önce 58 kilo olmuştum bel yanlarım acayip vardı kollarım çok kalındı bacaklarım yağlıydı şu an aynı kiloda bambaşka bir görüntüm var tartı tabi ki önemli ama tek gösterge asla değil. Sürekli ölçüm yapmak lazım dediğin gibi fotpğraf çekmek lazım
Çok teşekkürler canım saçımı ben de çok beğendim ama kilo konusunda katılmıyorum sana kilona baktım şimdi sen zaten kilo olarak gayet iyisin bence kısa saç yakışır hem kendini mutlu etmiş olursun fena mıKım kesmişse cok güzel kesmiş.cnm yanlız senın ılk ve son halın nasıl büyük fark o öyle.yuzun görünmüyor ama vücut ta sanki abla kardeş gıbı duruyor
Zayıf yüze daha cok yakışıyor bu model.önce zayıflayayım sonra kestıreyım en ıyısı
Aynen ya hiç kendi kendimize gidelim bu kadar emek veriyor bunlar demiyprlarKalkıp spor yapayım barı yağlarım dan kurtulayım.onların kendı kendıne gıdecegı yok zaten,hep benden beklıyorlar
164 boyum ama bazıları 166 ölçüyor anlamadımBen hep unutuyorum boy kaçtı cnm.yaşlılık işte idare edın
Wayy koleracim cok sevindim, senin kilonda gorulen her eksi zafer walla. Darisi 52 yeKızlar ben de 53 lere iniş yaptım inşallah 1 haftadır hep 53 görüyorum
Bugün de 53.7 Pazartesi’ye göre aldım ama o zaman hastaydım o önemli değil.
Ben de istiorum pegasus , benim saclarim kisa ama ben daha da istiorum. Yani hazir burdayim risk alicam sanirim, naptiiinnnn dicek kimse yok cevremdeB bilinmeyenkullanici kuzum bende şöyle kısacık kestırmek istıyorum saçlarımı ama cesarettim Yok.acaba yakışırmı bilemiyorum.
gonulll cnm sen almanyadaydın demi yada ben yanlış hatırlıyor olabılırım
Super sueno ya zafen o sporlar etki etmistir mutlaka, 1 kilo yagin fotosunu atmistim hayvan gibi bisey bazen kucumsemekle hata yapioruzOhh aman çok şükür sevindim canım çok çok geçmişler olsun tekrardan .
Hosgeldin canim , pogacaya hayir gerisi guzelKahvaltıda haşlanmış yumurta 1 zeytin 1 kk peynir çeri domates 3 tane çeyrek salatalık yarım kızarmış ekmek
Öğlen 1/3 poğaça 4 kaşık semizotu salatası
Onundeki baklava da gozumden kacmadi, yuzun gozukmuo ama ilk resimdeki favorim. Bide sen gecen bi foto koymustun taytli, baya vucut on numara olmus solemeyi unutmustum. Benim sacim da suan boyle buarada uzamis hali bu hattapegasus07
Bak çiçekli olan yeni hali arkası da kısa ensem açık. Diyete ilk başladığımda da pembe gibiydi
İnsallah canımCanım sabah çok erken uyanamıyorum 8 de de yola çıkıyorum yani kahvaltı yok , yumurta haşlayıp yolda arabada giderken eşimle yiyoruz :) tok tutuyor
Aman tanrım
Akşam yemeği menümüz aynı , ben içine ceviz de koyuyorum şahane oluyor tok tutuyor regl zamanım ama iştahımı tuttu
Canım geçmiş olsun havasındandır birde susuz kaldığın için de baş sğrıdı yapmış olabilir
Hayırlısı tabiki , ama vazgeçme derim yıllar sonra bebek sahibi olan çok kişiye tanık oldum Rabbim dize de nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?