- 9 Ocak 2012
- 15.504
- 30.097
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
Aynı başlamışız. Tabi tarzlarımız farklı herkes yapabileceği şekilde besleniyor. İnş sağlıkla hedeflerimize ulaşırız başarılarBenimde boyum 168 kilo 78 ben suan tek öğün beslenerek kilo vermeye çalışıyorum Sabah iki haşlanmış yumurta beyaz peynır domates salatalık öğlen bir bardak ayran ve günde 3 litre su tüketiyorum umarım hedefine ulaşırsın benim hedefim 70 kg
Bebeğiniz hayırlı olsun inş. Bence benim gibi beslenmeyin. Sütünüz kesilebilir. Ekmeği azaltın abur çubuk yemeyin bol su için. Kaliteli beslenin. Süt ve bebek her şeyden önemli şu anBen yeni doğum yaptım emziriyorum. İki aylık bebeğim. Diyet için doktora sordum yapamazsın dedi. Dikkatli ol yeterli deedi. Sizin diyet listesi gibi yesem sütüm azalır mı acaba ya
Canım sana emzirme dönemindeki listelerimi atayım nasıl beslenmen gerektiğine dair en azından bilgin olur her liste 10 gün uygulanıyor 10 günde bir değişiyorBen yeni doğum yaptım emziriyorum. İki aylık bebeğim. Diyet için doktora sordum yapamazsın dedi. Dikkatli ol yeterli deedi. Sizin diyet listesi gibi yesem sütüm azalır mı acaba ya
Tamamdır çok teşekkür ederimCanım sana emzirme dönemindeki listelerimi atayım nasıl beslenmen gerektiğine dair en azından bilgin olur her liste 10 gün uygulanıyor 10 günde bir değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?