Çok sevindim canım Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallahCanım çok şükür beta değerim artmış , 237 çıkmış . Rabbime hamdolsun...
Çok sağol duanı eksik etme canimÇok sevindim canım Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
DualrimÇok sağol duanı eksik etme canim
Dualarım seninle canım sende benim için dua edermisin yarın bende çok güzel sonuçlar alayımÇok sağol duanı eksik etme canim
Tabikkiii rabbim seni evladına kavuştursun bana haber et sendeDualrim
Dualarım seninle canım sende benim için dua edermisin yarın bende çok güzel sonuçlar alayım
Canim.ne yaptın mı gittin mi doktoraÇok sevindim canım Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
Canım nerdesin ne yaptın merak ettim seni. Gittin mi doktoraTabikkiii rabbim seni evladına kavuştursun bana haber et sende
Merhaba canım malesef kimyasal gebelikmiş dün doktora gittim HCG 87 ye düşmüş ilk gebelikte olabiliyor dedi doktor cumartesi gecesi acile gittiğimi progesteron verildiğini umutlu olduğumu söyledim kabullenemedim ama maalesef doktor düşecek ve vücudundan atılacak dediCanım nerdesin ne yaptın merak ettim seni. Gittin mi doktora
Hadi yaaaMerhaba canım malesef kimyasal gebelikmiş dün doktora gittim HCG 87 ye düşmüş ilk gebelikte olabiliyor dedi doktor cumartesi gecesi acile gittiğimi progesteron verildiğini umutlu olduğumu söyledim kabullenemedim ama maalesef doktor düşecek ve vücudundan atılacak dedi
Adetim 5 gün geçmişti ilk değerim 232.43 tü 147 ye düştü en son dün gittiğimde 87 di canımHadi yaaacanın sağolsun . Gene olur Allah'ın izniyle. Adetin kaç gün geçmişti . En son değerin kaçtı canım benim..
Olsun hiç canıni sıkma. Vardır bunda da bir hikmet. Daha sağlıklı daha hayırlısını versin sana rabbim. Duanı eksik etme.Adetim 5 gün geçmişti ilk değerim 232.43 tü 147 ye düştü en son dün gittiğimde 87 di canım
Gruba gel sende. Hamiş ve hamiş adayları 2024 e ordan yazisiriz. Moral olur sana daMerhaba canım malesef kimyasal gebelikmiş dün doktora gittim HCG 87 ye düşmüş ilk gebelikte olabiliyor dedi doktor cumartesi gecesi acile gittiğimi progesteron verildiğini umutlu olduğumu söyledim kabullenemedim ama maalesef doktor düşecek ve vücudundan atılacak dedi
Allah razı olsun canım doktor 45 gün ara verin sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi hayırlısı vücut kendini hazırlıyor falan dedi bilmiyorum kafam çok karışıkOlsun hiç canıni sıkma. Vardır bunda da bir hikmet. Daha sağlıklı daha hayırlısını versin sana rabbim. Duanı eksik etme.
Nasıl katılacağım canımGruba gel sende. Hamiş ve hamiş adayları 2024 e ordan yazisiriz. Moral olur sana da
Takibe al sayfayı oraya yaz .Nasıl katılacağım canım