Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bide adetten kaç gün sonra tüpte göründüBenimde Ağustosun 10 undan beri kahverengi lekelenme ve kanama oluyordu son üç gündür hiçbiri yok inşallah iğne işe yarıyordur
Hiç yapmadım addeten 2 gün önce test yaptım silikti 2 gün sonra kanamam oldu adetten biraz daha yoğundu anladım heralde kimyasal dedim bir hafta sonra idrar testi yaptım negatif olmuştu en son eyllün 4 tamamen bitmişti bugün baktım kasıklarımda ağrı belimde ağrı allah allah dedim lavobaya gitiim peceteye silince çok az pembe akıntım geldi her gittiğimde silince çok az pembe akıntı var anlam veremedim korktum acaba drdim dış gebelikmi bilmiyorum sence olabilirmiBen de ishal bel karın kasık ağrısı mide ağrısı baş dönmesi vardı. Benim testim de hemen çıkmıştı pozitif görünüyordu silikti biraz. Hiç beta hcg yaptırmadın mı
Dış gebelik olsa testin pozitif olması gerekirdi ben de adetime iki gün kala falan yaptım sanırım pozitif çıktı.Hiç yapmadım addeten 2 gün önce test yaptım silikti 2 gün sonra kanamam oldu adetten biraz daha yoğundu anladım heralde kimyasal dedim bir hafta sonra idrar testi yaptım negatif olmuştu en son eyllün 4 tamamen bitmişti bugün baktım kasıklarımda ağrı belimde ağrı allah allah dedim lavobaya gitiim peceteye silince çok az pembe akıntım geldi her gittiğimde silince çok az pembe akıntı var anlam veremedim korktum acaba drdim dış gebelikmi bilmiyorum sence olabilirmi
İnşallah dış gebelik değildir.Dış gebelik olsa testin pozitif olması gerekirdi ben de adetime iki gün kala falan yaptım sanırım pozitif çıktı.
İnşallah değildir allah yardım etsin sende ileşirsin inşallah hemen yarın gidecem artık bu belirsizlikle yıprandım iyice bakalım ne dicek dua et banaDış gebelik olsa testin pozitif olması gerekirdi ben de adetime iki gün kala falan yaptım sanırım pozitif çıktı.
Yarın iyi haberler alırsın inşallah korktuğun gibi bir durum yoktur.İnşallah değildir allah yardım etsin sende ileşirsin inşallah hemen yarın gidecem artık bu belirsizlikle yıprandım iyice bakalım ne dicek dua et bana
Canım herşey yolunda dedi dr bişey yokmuş allaha şükür sende inşallah biran önce iyi olursun allah bidaha yaşatmasınYarın iyi haberler alırsın inşallah korktuğun gibi bir durum yoktur.