kızlar resimleri nasıl koyuyosunuzz ben beceremedim detaylı anlatabilirmisiniz bende bebişime aldıklarımı koymak istiyorum ama koyamadımm...
Meralcim merhaba nasılsın canım;
çok güzel cicileriniz maşallah güle güle kullanın inşallah taksit yapıyorlar mı canım
peşin mi aldınız ?
Sağol Semracım biz iyiyiz, sen nasılsın? Bebişin nasıl?
Peşin aldık canım ama taksit de yapıyorlar. İyi pazarlık yaparsan taksitle de epey uyguna geliyor. Mesala chicconun kangurusu 100'ün üzerinde ama biz 60'a aldık. Aynı şekilde oto koltuğu da chicconun çok pahalı ama şansımıza adam travel set'in pusetini satmış oto koltuğu ayrı kalmış onu da iyi bir pazarlıkla 145'e aldık. Normalde 200 civarı o da...
Cumartesi günü karşıya geçip ana kucağı+oto koltuğu - park yatak ve kanguruyu aldık. Becerebilirsem resimlerini de eklemeye çalışacağım. İstanbul ve yakınlarında oturanlar için söylüyorum, arkadaşlar Unkapanı'nın oralarda Haşim İşcan alt geçidi var. Bisiklet çarşısı olarak da biliniyor. Her türlü ihtiyacınızı (beşik, sepet beşik, oto koltuğu, park yatak, telsiz, puset...vs.) ve her markayı burada bulabilirsiniz. İnternetten bile uyguna bulduk. Kraft'ın Jenny park yatağını (lacivert-turuncu), chicco'nun oto koltuğu+ana kucağını ve yine chicco'nun kangurusunu aldık. Park yatağı hemen kurduk diğerlerini de yanına koyduk ve öylece duruyorlar salonda. Kaldırmaya kıyamıyorum. En kısa zamanda odasındaki fazlalıkları boşaltıp kızımın odasını hazırlamaya başlayacağım...
İyi diyelim iyi olalım canım uyku problemim var bu aralar birde bel ağrıları çok şiddetli onun dışında iyi sayılırız bebekte iyi maşallah kıpır kıpır yumurcak sağol canım ben ve eşim oraları pek bilmiyoruz bu hafta albimini ve idilbaby var pendiğe doğru giderken oralara bakalım diyoruz neler var civarda varmı bildiğin yerler çalışınca çok zor oluyor uzaklara gitmek ama sen çok uyguna almışsın ne güzel a.s.
meralcim aldıklarınızı gule gule kullanırsınız inşallah...bende aynı park yatagın pembesini aldım...çok guzeller ya...
Sağol Semracım biz iyiyiz, sen nasılsın? Bebişin nasıl?
Peşin aldık canım ama taksit de yapıyorlar. İyi pazarlık yaparsan taksitle de epey uyguna geliyor. Mesala chicconun kangurusu 100'ün üzerinde ama biz 60'a aldık. Aynı şekilde oto koltuğu da chicconun çok pahalı ama şansımıza adam travel set'in pusetini satmış oto koltuğu ayrı kalmış onu da iyi bir pazarlıkla 145'e aldık. Normalde 200 civarı o da...
meralcim bende o bisiklet carşına yakın yerde oturuyorum oraya düşündük bebek arabası icin ama park yatak varmı diyede düşünmüştüm varmış teşekkürler inş. bizde uygun bir fiyata halderiz ordan bu hafta eşimle gider bakarız artık:teytey:
adasu kesin gidin derim. büyüyen yatak bile var :))) özellikle bebişlerimiz birazcık büyüdükten sonra ordan alacak o kadar güzel şeyler var ki :))) aklım kaldı valla...
Bizde Geçenlerde çiktik Biraz Gezmek Için Ama Insan Bişey Almadan Dönemiyor Tabi.şu Ana Kadar Aldiklarim;
Park Yatak
Biberonlari 2 Tane Biri 125ml Diğeri250ml
Emzikleri Onlarda 2 Tane
Hastane çikişi
Tulumlar
Zibinlar
Badyler
Emzik Askisi
Burun Aspiratörü
Bir Kaç Kat Elbise Kot Pantolonlu Falan çok şeker
Eldiven,önlük,mendilleri,
Patikler
Yelek Ve Hirkalar(örgü Bunlar)
Battaniyesi
Ayak Kabi
Beresi,eldiveni Ve Atkisi(babasi Almiş Benden Habersiz)
Kendim Için Göğüs Pedi Aldim
Ve Daha Bir çok Eksik Var Liste Yapicam Eksikleri Aldikça Silicem
Banyo ürünleri Falan Da Eksik Bu Haftada Onlari Alicam
Sizce Sabunu Falan şampuani Dalin Nasil Olur.sizler Hangisini Aldiniz?