HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

kızlar birde birsey sormak istiyorum size benim cevremdeki bazı kişiler bizde su var verelim bu var verelim falan diyor
aslında cok kızıyorum kendime ama ben bebegim baskalarının esyalarını kullansın istemiyorum bi yandan da bazı seyler icin iyi olur diye dusunuyorum mesela park yatak, ana kucagı, ilk dogan icin araba koltugu
bunlar hep cevremde var benim ne yapsam ki ??
Allah a sukur alım gucumuz var, ama varken yazık olurmus gibi geliyor

canım anakucağı araba koltuğu bunları çevrenden alabilirsin. çok kullanlmadıkları için yıpranmamıştır. yazık çok para. bende olsa bende alırdım. sende onlara vericek parayla başka şeylerini alırsın. :teytey:

tatlım biz de bu sebeple eşimle çok tartışıyoruz, onun da çevresindekiler teklif ediolarmış,
ben kesinlikle istemiyorum dedim,benim çocugum ..... mu dedim(çok kızdı bu lafa) ilk çocugum benim herşeyi yeni olsun istiyorum dedim ama aslında gerçekten ana kucağı gibi çok kullanılmayan ve bu nedenle çok eskimemiş olan şeyler alınabilir başkalarından...

Son düzenleyen: Moderatör:
degilmi arkadasim ya
ne bileyim sanki bebegime haksızlıkmıs gibi geliyor
hani herkes yeni yeni ona eski gibi..
ama diger herseyini fazla fazla yaptik yapacagiz da insallah
sadece o 3 sey iste

canım y abence gerek yok zaten teklıf edenlerde uzak ksıler deıllerdır paaranıza yazık bence

arkadaslar birde birsey soracagim "babies r us" varya "toys r us" ın
orada cok guzel seyler var ama istanbulda de kapandi galiba degilmi
harika seyler var ya
hepsini almak istiyorum :)))

canım ben kesinlikle bu konuda kararlıyım ve kesin dusuncelerim var...çevremdeki hiç kimsenin hiç bir şeyni kullanmam...benim bebeğim kendi kısmetiyle gelecek sonucta...zaten gereksiz birşeyse yada çok az sure kullanacaksak o şeyi almam...ama gerekli birşeyse zaten alırım...ne olursa olsun veren kişi bir şekilde ima ederse "bak bizim di bu, yada çocuk benim diye tepki gösterirse" ben çok bozulurum...hani bir laf vardır ya ortalık diye...benim bebişim ortalıkmı....

canım madem var çevrendekilerde ve sana vermeyi teklif ediyorlar bence hiç düşünmeden al derim.zaten sende alsanda bi süre kullanıp yeni yeni kaldıracaksın.öyle kolay eskiyen şeyler değilki bunlar.hem alım gücüyle alakası yok.hazır varken illa yenisini almana gerek yok bence.

Canım öncelikle sen rahatsız olmayacaksan yakınlarından geliyordur bence bu teklifler ben kullan derim sonuçta kullanacağın şey iç çamaşırı değil ki bebeğin cildi hassas olup ona zarar versin. Biz tüketmeyi seven bir toplumuz hakkaten bebeklerimiz geliyorlar evet sağlıkla gelsinler ne olacak var olanları kullansalar aldığımızda bizde mi bir kenara koyup saklayacağız bence israftan başka bişey olmaz. Hayrettin Karaca okusa bunu şimdi çok kızardı geçenlerde eşimle onu konuştuk biz insanlar ne çok tüketiyoruz deli gibi durmmadan alıyoruz otomobillere bakın cep telefonlarına bizim artık bu dünyayı kullanırken daha dikkatli olmamız gerekli çünkü evlatlarımız için bir nebze daha dikkatli olmamız gerekmez mi??? Elbette sonuçta bebeklerimiz ama 3-4 ay kullanacağı bişey için gerek var mı yakınlarda varken. Neyse ben uzattım benimde keşke bunu teklif eden yakınlarım olsa ben bebeğime yeni kitaplar alırım yeni defter yeni kalem yeni yatak yeni kıyafetler alırım sorun değil ama düşünmek lazım daha derinlerde... ve şuda var alım gücü olmaması insanın kötü bişey değil yani kapıcı olunmuyor paylaşarak; alamayadabilirdik gücümüz yetmeyedebilirdi yeterki yanımızda paylaşmayı bilen insanlar olsun yada biz bilelim paylaşmayı karşılığı olmadan...

Askito Bebişin Beşiğiii Süperrr Cok Tatli Canim Güle Güle Kullansin Askito Normal Doğummu Yapcaksinnnn

Köln yakinlarindayim cnm.. var desem yalan olur .. magazalar ates pahasi..ben hep internetten hallettim .. ebay den?! belcikada kullaniliomu bilmem avusturyadan ve americadan saticilar oluyor ordada belcikayi bilemiorum simdi..a.s.

Aşkitooo çok şeker Bu Beşik Allah Güle Güle Güzel Günlerde Kullanmak Nasip Etsin Maşallah :)

ve kuzumun be$iginide aldim ..

bunu yatak odasi ve oturma odasinda kullanicam.. sanirim 6-7 ay yatabilio icinde.. sonrada odasinda yatacak..
AŞKİTOOO ÇOK ŞEKER BU BEŞİK ALLAH GÜLE GÜLE GÜZEL GÜNLERDE KULLANMAK NASİP ETSİN MAŞALLAH :)

askito ya bisi daha sorsam sana
e bay dan alısveris yapıyorsun ya shipping ve kargo parası oduyomsuun hepsinde

askito ya bisi daha sorsam sana
e bay dan alısveris yapıyorsun ya shipping ve kargo parası oduyomsuun hepsinde

evet cnm posta ücreti ödüyorum hepsine.. yurtdisindaki magazalardan sipharis vermemeye calis cünkü yüksek oluyo posta ücreti.. ama bu aldigim besik örnek dükkandaki fiyati 100 euronun üzerinde.. ben 50 ye aldim ve 9 euro posta ücreti var yani 59 .. öyle ya da böyle daha ucuza gelio.. :dance:

anladim canim cok SAGOL
bebeginde gule gule kullansin insallah
EFEydi galiba ismi
benimkiyle benziyo benimkide EGE olacak insallah :))

biz bebişimin odasını hazırladık.nerdeyse 3 yaşına kadar giyeceği kıyafetleri,montları da anneannesi ve dedesi aldı.büyükbabasıda bu aybaşında bebek arabasını falan alacak.valla biz babasıyla sadece 3 çift çorap aldık.bide oyuncaklar.tren,araba,robot,zeka oyunu falan filan...daha 25 haftalığım erken ama oğluşumu bekliyoruz işte...

ohne güzel cnm ..güzel günlerde kullansin.. bizim odamizida dedesi aldi bebek arabasini da dayisi alacak..bizimde hemen hemen herseyimiz tamam .. sanirim su an bi bebek arabasi bir de bakim seti banyosu felan eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…