- 14 Eylül 2007
- 5.494
- 238
kızlar birde birsey sormak istiyorum size benim cevremdeki bazı kişiler bizde su var verelim bu var verelim falan diyor
aslında cok kızıyorum kendime ama ben bebegim baskalarının esyalarını kullansın istemiyorum bi yandan da bazı seyler icin iyi olur diye dusunuyorum mesela park yatak, ana kucagı, ilk dogan icin araba koltugu
bunlar hep cevremde var benim ne yapsam ki ??
Allah a sukur alım gucumuz var, ama varken yazık olurmus gibi geliyor
kızlar birde birsey sormak istiyorum size benim cevremdeki bazı kişiler bizde su var verelim bu var verelim falan diyor
aslında cok kızıyorum kendime ama ben bebegim baskalarının esyalarını kullansın istemiyorum bi yandan da bazı seyler icin iyi olur diye dusunuyorum mesela park yatak, ana kucagı, ilk dogan icin araba koltugu
Canım öncelikle sen rahatsız olmayacaksan yakınlarından geliyordur bence bu teklifler ben kullan derim sonuçta kullanacağın şey iç çamaşırı değil ki bebeğin cildi hassas olup ona zarar versin. Biz tüketmeyi seven bir toplumuz hakkaten bebeklerimiz geliyorlar evet sağlıkla gelsinler ne olacak var olanları kullansalar aldığımızda bizde mi bir kenara koyup saklayacağız bence israftan başka bişey olmaz. Hayrettin Karaca okusa bunu şimdi çok kızardı geçenlerde eşimle onu konuştuk biz insanlar ne çok tüketiyoruz deli gibi durmmadan alıyoruz otomobillere bakın cep telefonlarına bizim artık bu dünyayı kullanırken daha dikkatli olmamız gerekli çünkü evlatlarımız için bir nebze daha dikkatli olmamız gerekmez mi??? Elbette sonuçta bebeklerimiz ama 3-4 ay kullanacağı bişey için gerek var mı yakınlarda varken. Neyse ben uzattım benimde keşke bunu teklif eden yakınlarım olsa ben bebeğime yeni kitaplar alırım yeni defter yeni kalem yeni yatak yeni kıyafetler alırım sorun değil ama düşünmek lazım daha derinlerde... ve şuda var alım gücü olmaması insanın kötü bişey değil yani kapıcı olunmuyor paylaşarak; alamayadabilirdik gücümüz yetmeyedebilirdi yeterki yanımızda paylaşmayı bilen insanlar olsun yada biz bilelim paylaşmayı karşılığı olmadan...kızlar birde birsey sormak istiyorum size benim cevremdeki bazı kişiler bizde su var verelim bu var verelim falan diyor
hay allah bende cok begendim ve nereden alldıgını soracaktım sana tamda..
aşmanyada ki acik artirmalara da giremeyecegimize gore :))
askito bu arada sen almanyanın neresindesin
ben belçikadayım da su anda
alısveris icin guzel yerler varmı orada bebiskolara :)):teytey:
Askito Bebişin Beşiğiii Süperrr Cok Tatli Canim Güle Güle Kullansin Askito Normal Doğummu Yapcaksinnnn
AŞKİTOOO ÇOK ŞEKER BU BEŞİK ALLAH GÜLE GÜLE GÜZEL GÜNLERDE KULLANMAK NASİP ETSİN MAŞALLAH :)ve kuzumun be$iginide aldim ..
bunu yatak odasi ve oturma odasinda kullanicam.. sanirim 6-7 ay yatabilio icinde.. sonrada odasinda yatacak..
askito ya bisi daha sorsam sana
e bay dan alısveris yapıyorsun ya shipping ve kargo parası oduyomsuun hepsinde