- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben biberon,emzik,emzik askısı,emzik saklama kutusu,su bardagı hepsini nuk 0-6 ay arası olandan aldım...çok kaliteliler...ve takım olmus oldu...
offf kızlar yaa hergün sabırsızlanıyorum artık gelse bebişlerimiz kavuşsak bugün bende bebegim icin bunları aldım sizinle paylaşmak istedim:asigim:
Avent Isıs Göğüs Pompası Çantalı Set
Avent Çantalı Isıs Göğüs Pompası Seti, bebeğinizden uzak olduğunuzda sütünüzü sağmak ve sağılmış sütünüzü korumak için ihtiyacınız olan herşeye sahiptir.Eğer bebeğinizden birkaç saatliğine hatta tam gün için ayrılmanız gerekirse,sütünüzü şık, sağlam mikrofiber çantayla güvenle evinize ulaştırabilirsiniz.Buz paketleri sayesinde süt 6 saate kadar serin saklanabilir.
İçindekiler;
Isıs Göğüs Pompası
Steril Seyahat Kapakları
Yalıtımlı Mikrofiber Omuz Çantası
2 Adet 260 ml Kapatma Diskli Süt Saklama Biberonu
2 Adet 125 ml Kapatma Diskli Süt Saklama Biberonu
2 Esnek Buz Paketi
8 Adet Avent Göğüs Pedi
Saklama Bölmesi
Cok işimize yarıycagına inanıyorum ben kızlar a.s.
Pierre Cardin Bebek Bakım Çantası
- Su geçirmez kumaş,
- İçinde annenin eşyalarını koyabileceğiz özel bir alan.
- Alt değiştirme minderi, kirli çamaşır için fermuarlı su sızdırmaz bölüm.
- Biberonların dik durması için özel bölüm.
- Hem omuzda hem de elde taşınabilir.
- Tamamı fermuarlı cepler
bence cok kulanışlı ben sırt ve yan asılan cantaları pek kulanmıyorum bunun omuza asılması benim icin büyük avantaj:teytey:
nasıl kızlar ?
bizde esimle yurt dışına geldik gesmeye..
oglusuma bir iki cici aldık, onları gostereyim istedim sizlere :)))
http://www.resim-yukle.com][/url]
Bu da kangurumuz... Oto koltuğunun resmini internette bulamadım. Onu da evde çekip göndermeye çalışırım :))
ghaneli canım ben niveanın setini aldım onuda çok güzel diyorlar hemde mis gibi kokuyor içinde çantası alt açma bezi pişik kremi. sabunu. şampuanı. 2 tane ıslak mendil .biri kremli diğeri kremsiz. bebe yağı var çok güzel bende hepsiburada.comdan aldım istersen girip bakabilirsin fiyatıda uygun ben daha önce kendim için johnsoon un bebe yağını almıştım çatlamayım die bir yağ 10 milyon küsürdü uygun fiyata geliyor hepsi tavsiye ederim...
evet bısdışım bende sebamed istiyorum ve onu alacagım 10 da muayene var o zaman
şampuan olarak hangısı sebametın var mı
kızlar size birsey soracagim,
bebek arabası ve oto koltugu icin tercihiniz nedir?ben nisan ortasi gibi alacagim onlari ama hic bir fikrim yok..
chicco dusunuyorum saglam ve rahatmis
aranizda alanlar varsa resim gonderebiir mi yada internette varsa adresini
ben bebek bakım ürünlerinin hepsini sebameden aldım. Diğer markaların içinde katkı maddesi varmış. İçinde katkı maddesi olmayan bir tek sebemad. Zaten renklerine bakıncada anlarsınız. Dalinin ve niveanın içinde boya maddesi varmış.