HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

nıveayı kullananalara sordum ben almadan önce hepsi çok memnun olduğunu söledi bende o yüzden almıştım içinde boya maddesi olduğunu bilmiyodum artık bunlar bitince sebamed alırız napalımm

zinedila güle güle kullansın bebeğin canım. çok güzeller uyku tulumu çokk güzell yerim ben onlarıı yaaa

teşekkür ederim gelincikcimm herşeyin küçüğü güzel wallahi bende habire açıp bakıyorumm seviyorum sonra yerine koyuyorummNazar

KIZLAR SEBAMED BEBEK CiLTLERİNİ ÇOK KURUTABİLİYORMUŞ.. ( Birçok kişiden duydum bunu )
BEN AVENT BAKIM ÜRÜNLERİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
GÖRÜMCEM BİR DÖNEM BEBEK ÜRÜNLERİ SATIŞI YAPMIŞTI. ( Şu anda yapmıyor. )
O DA BANA AVENT ÖNERDİ, KENDİ BEBEĞİNDE DE AVENT KULLANDI.

BİRDE BU KONUDA ÇOK FAZLA STOK YAPMAYI DÜŞÜNMEYİN.
BİRİNİN MEMNUN KALDIĞI ÜRÜNDEN, DİĞERi AYNI MEMNUNİYETİ YAKALAYAMAYABİLİYORMUŞ.

BEBEK BEZLERİNDE DE ÖYLE...
ÇÜNKÜ BEBEKLERİN CİLTLERİ ve İDRARDAKİ ASİT MİKTARLARI BİLE,
ÜRÜN MEMNUNİYETİNİ KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞTİREBİLİYORMUŞ.

YANİ SONUÇ OLARAK DENEME-YANILMA YÖNTEMİ DAHA GÜVENLİ BU KONUDA....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de şimdi Avent'in ürünlerine bakıyordum. Biberon ve emziklerinin özelliklerini okuyordum ve oldukça güvenilir bir marka olduğuna karar verdim. Ancak bakım ürünlerinin olduğunu bilmiyordum. Şimdi onlara da bakacağım. Sebamed bu konuda en iyisi diye biliyordum ben de... Ama uyarıları da dikkate almak lazım. Sonuçta her bebeğin cildi farklı oluyor. Sebamedin bir sabunu arkadaşımın cildine çok iyi gelmişti benim cildimi mahvetmişti. Deneyerek bulmak gerekiyor galiba biraz da...

bende nivea nın setini aldım...nette arastırdım ve en çok adı gecen markalar nivea,sebamed,chiggoydu...bende niveanın migrostaki kampanyasında fiyatı çok uygun oldugu için aldım...deneme yanılma yolu ile zamanla hangisini kullanacağımıza karar veririz bizde...

kızlaar selamlar herkesee.
bende sebamed'in bakım ürünlerini almayı düşünüyodum, çoğunlukta o fikirdeymiş sevindimm.
deneme yanılma olacağı kesin..
şimdiden alsak bu ürünleri temmuz sonuna kadar bişey olmaz di mi evde:)
bozulmaz yaniii di mi??. ben alıcam çook hevesleniyorum ama bozulur diyede korkuyorum.
birde ağustos annelerinden bir arkadaşımın tavsiyesi ile çıngıraklı patik siparişi verdimm. sizde bi bakın isterseniz çook sevimli gözüküyolar..

canım süt pompasını nerden aldın...fiyatı çok uygun geldide bana...

canım ben 160 ytl aldım civcivbebeden internetten dışarda ne kadar sorduysam 200ytl dediler en uygun site bana o geldi indirimde oldugu icinde kacırmak istemedim ürünlerimde dün geldi cok güzel eşimle cok begendik zaten avent yani başlı başına iyi bir marka:dance:

kızlar pardon niye böle devanası kadar oluyo benim resimlerim yaaaavvv.çıldırcamm

kızlar pardon niye böle devanası kadar oluyo benim resimlerim yaaaavvv.çıldırcamm

bunlar kuzumun ilk tulumlarııı

ayy canım bayıldım vallahi heleki o sarı ve beyaz cicekli olan şapkalarına kakuleli digeride hastane cıkışın sanırım cok güzelmiş linklerden yukardakileri al canım onlar kücük oluyorlar öyle ekle

ne guzel iste arkadasim resimleri daha net gorebiliyoruz boylece :))
gule gule kullansin bebisiin insallah hepsi cok tatlimisssss

Çiğdemcim, hepsi çok güzel. Allah güle güle giymeyi nasip etsin... Resimlerin boyutlarına gelince ben resim eklerken resize image'ı tıklayıp orda 320x240'ı seçiyorum.

fanatik tulum ve battaniyemiss

patiklerimizzz

bunu ben ördüm arkadaşlar.battaniyemizz

buda yeni biten battaniye ben ördümm biraz molaaa.devam edicem.meral,adasu ve hidenisko beğendiğinize sevindim.çok eğleniyo insan bunlarla oynayınca yaaa.

kızlar bende bu güvenli uyku yastıgından aldım yan yatması icin ideal şutarafagitti

bu çıkmamış deminki fenerli takımlarımız

bu kızım daha planda yokken gelen bir hediyee

teşekkür ederim canım esasında çok kolay ama oyalayıcı.kesme şeker örneğinin büyüğünü ördüm sadece.gerisi süsleme hilesi canım.beğendiğine sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…