HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

cok guzel hidennisko oglusun gule gule gunlerde kullansin insallah
hele ayakkabiya bayildim

ay canim benim ya sagol
bende en cok onlara bayıldım zaten magaza boyunca elimden bırakmadim
aldıktan sonra yolda bile acıp acıp baktım poseti :))

ben biberon,emzik,emzik askısı,emzik saklama kutusu,su bardagı hepsini nuk 0-6 ay arası olandan aldım...çok kaliteliler...ve takım olmus oldu...

evet nuk da iyiymis
ama birsey diyecegim arkadasim bu emzik askilarini kullanmayin diyorlar bebegin boynuna dolanma riski varmis..arastir bir istersen

canım süt pompasını nerden aldın...fiyatı çok uygun geldide bana...

çok güzel aldıkların hidenisko güle güle kullansın inşallah bebişinnn

ghaneli canım ben niveanın setini aldım onuda çok güzel diyorlar hemde mis gibi kokuyor içinde çantası alt açma bezi pişik kremi. sabunu. şampuanı. 2 tane ıslak mendil .biri kremli diğeri kremsiz. bebe yağı var çok güzel bende hepsiburada.comdan aldım istersen girip bakabilirsin fiyatıda uygun ben daha önce kendim için johnsoon un bebe yağını almıştım çatlamayım die bir yağ 10 milyon küsürdü uygun fiyata geliyor hepsi tavsiye ederim...

bizde esimle yurt dışına geldik gesmeye..
oglusuma bir iki cici aldık, onları gostereyim istedim sizlere :)))

http://www.resim-yukle.com]
[/url]

Bu da kangurumuz... Oto koltuğunun resmini internette bulamadım. Onu da evde çekip göndermeye çalışırım :))

Çok güzel kızlar aldıklarınız.
Çorumlu cadı senin aldıklarında hayırlı olsun canım.Bebekleriniz güle güleeee kullansın inşallah.

Bu bebek bakım ürünlerini diğre arkadaşlar ne aldı acaba?
Niveada hemfikirmiyiz?

Bende 3 ayı bitirsin inşallah alıcam yavaş yavaş.(2. ayımızdayız bugün 8. haftaya girdik)İlk neleri almalıyım acaba?
Uzun süre zarfında ilk sırada nelere ağırlık vereyim?

güle güle kullanin kizlar .. ay negüzel oluyo böle bakmak.. diger arkadaslarda resim koysunlar pls :)

ben bebek bakım ürünlerinin hepsini sebameden aldım. Diğer markaların içinde katkı maddesi varmış. İçinde katkı maddesi olmayan bir tek sebemad. Zaten renklerine bakıncada anlarsınız. Dalinin ve niveanın içinde boya maddesi varmış.

evet bısdışım bende sebamed istiyorum ve onu alacagım 10 da muayene var o zaman
şampuan olarak hangısı sebametın var mı

kızlar size birsey soracagim,
bebek arabası ve oto koltugu icin tercihiniz nedir?ben nisan ortasi gibi alacagim onlari ama hic bir fikrim yok..
chicco dusunuyorum saglam ve rahatmis
aranizda alanlar varsa resim gonderebiir mi yada internette varsa adresini

kızlar resim koymayı deniyorum bakalım olucakmı

bu bornozu

bu uyku tulumu şapkası ve patikleri

Ben bebek arabası almadım ve şuan için almayı da düşünmüyorum ama oto koltuğunu aldım. Pierre cardin ya da kraft düşünüyordum fakat chicco'yu görünce vazgeçtim. kraft çok küçük geldi gözüme, pierre cardin de rahatsız. ben de chicco'nun aşağıdaki modeline benzer bir modelini aldım. kırmızı-krem benimki...

bunun resmini çekemedim çok büyük olurdu ama bu şeklide 5 li port bebe seti renkleri krem ve kahve

bunlar çoraplarıı

patikleri

Ben de kesinlikle sebamed diyorum...

badyleri

bunlarda pijamalarııı oğluşumun inşallah koyabilmişimdirr

teşekkür ederim hidenniskocumm inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…