HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

sallanmiyo cnm .. aslinda sallanan almayi düsünmüstüm ama alismasinida istemiorum ..yatagina gecis yaptiginda sallanmak ister felan ne bilim sallanmayan olsun dedim.. darkinlife evim deil cnm netten buldum birine hediye gelmis ama besikleri varmis bunuda acik arttirmaya koymuslar cok ucuza aldim ..sansli kuzum benim.. :teytey: ama evimi merak ederseniz resmini cekip koyarim süslü evim :teytey: sırnaşık şey

Şanslı maşallah bebişin.hepimizin ki şanslı kısmeti bol olur inşallah.Koy tabi evinide görmek isterim çok zevklisin maşallah.Eminim süslüdür.Bende Evle ilgili değişiklikler ypmak istiyorum ama malesef evim sobalı :KK43: :sm_confused:

Şanslı maşallah bebişin.hepimizin ki şanslı kısmeti bol olur inşallah.Koy tabi evinide görmek isterim çok zevklisin maşallah.Eminim süslüdür.Bende Evle ilgili değişiklikler ypmak istiyorum ama malesef evim sobalı :KK43: :sm_confused:

yaa cnm koymayi düsündüm evimide temmuz anneleri isi abartti artik hamislerin ev dekorasyonu gibi bi konuda aciolar :roflol: falan .. ay kendi kendime kahkaha attim yaa cok yasa emi :teytey: en gec p.tesi sali gelir besik bi de kendi evimde ceker koyarimda abes kacmasin sırnaşık şey

yaa cnm koymayi düsündüm evimide temmuz anneleri isi abartti artik hamislerin ev dekorasyonu gibi bi konuda aciolar :roflol: falan .. ay kendi kendime kahkaha attim yaa cok yasa emi :teytey: en gec p.tesi sali gelir besik bi de kendi evimde ceker koyarimda abes kacmasin sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Walla ben kolay bulmadım hamileliği o yüzden bana herşey serbest abartmak da dahil :)))

Bende burdan bi kahkaha attım sorma:))

Tamam beşik gelince koy önce salona koy çek :))) Sonra nereye yerleştirceksen artık :)))

Kızlar ben sizden biraz gerilerdeyim ama benim göbek çıkmaya başladı bile.Okuyorum daha göbeği çıkmayanlar varmış sizden.Benim pantolonlar sıkıyo artık.Kardeşim alacaktı bugün gönderir harelde.Benettondan bi arkadaş almıştı pantolon güzel demişti.Bende ondan duyunca kardeşimi benettona yönlendirdim.Almış ordan abla çok rahat dedi.Pazartesi ya da salı elime geçer inşallah.

Nerelerden alıyorsunuz kıyafet çoğunlukla?
Konuyla alakasız olmaz değil mi? Sonuçta o da bi hazırlık oluyo?
a.s.

Son düzenleme:
offf kızlar yaa hergün sabırsızlanıyorum artık gelse bebişlerimiz kavuşsak bugün bende bebegim icin bunları aldım sizinle paylaşmak istedim:asigim:

vkbblhe5rra3.jpg

vkbblhe5rra3.2a0f8d679b.jpg

Avent Isıs Göğüs Pompası Çantalı Set

Avent Çantalı Isıs Göğüs Pompası Seti, bebeğinizden uzak olduğunuzda sütünüzü sağmak ve sağılmış sütünüzü korumak için ihtiyacınız olan herşeye sahiptir.Eğer bebeğinizden birkaç saatliğine hatta tam gün için ayrılmanız gerekirse,sütünüzü şık, sağlam mikrofiber çantayla güvenle evinize ulaştırabilirsiniz.Buz paketleri sayesinde süt 6 saate kadar serin saklanabilir.
İçindekiler;
Isıs Göğüs Pompası
Steril Seyahat Kapakları
Yalıtımlı Mikrofiber Omuz Çantası
2 Adet 260 ml Kapatma Diskli Süt Saklama Biberonu
2 Adet 125 ml Kapatma Diskli Süt Saklama Biberonu
2 Esnek Buz Paketi
8 Adet Avent Göğüs Pedi
Saklama Bölmesi

Cok işimize yarıycagına inanıyorum ben kızlar a.s.

7nbavcivcivbebesq3.png

7nbavcivcivbebesq3.59e2e35f83.jpg

Pierre Cardin Bebek Bakım Çantası
- Su geçirmez kumaş,
- İçinde annenin eşyalarını koyabileceğiz özel bir alan.
- Alt değiştirme minderi, kirli çamaşır için fermuarlı su sızdırmaz bölüm.
- Biberonların dik durması için özel bölüm.
- Hem omuzda hem de elde taşınabilir.
- Tamamı fermuarlı cepler

bence cok kulanışlı ben sırt ve yan asılan cantaları pek kulanmıyorum bunun omuza asılması benim icin büyük avantaj:teytey:

nasıl kızlar ? :eek:

hee bide sac fırca seti aldım kızıma benim cok hoşuma gitti ummarım sizde begenirsiniz:icecream:

vfy6vtfy3003is4.jpg

vfy6vtfy3003is4.1d3080a344.jpg

iyi günlerde kullan inş adasucum :1hug: saç fırça setide pek şirinmiş:nazar:

iyi günlerde kullan inş adasucum :1hug: saç fırça setide pek şirinmiş:nazar:

sagol canım inş. kulandıgı günleride görürüz :dance: saglıklısıyla hayırlısıyla bir kavuşcak bebişlerimize :asigim: evet bende cok b egendim cok şeker geldi dayanamadım aldım zaten :sm_cool:

aman allahimmmmmmmm
ben de almak istiyorum sut sagmak icin he bakalim bulabilcem mi neyse bulurum o kesin de bebegim saglikli olsun hayirli evlat olsun baska bi sey olmasin hehehe
ay cok guzel aldiklarin canim ya gule gule gunlerde kullanirsin kizin icin insallah

ben daha bi sey almadim ne zaman alcam bende bilmiyorum artik sabirsizlastim sizleri bole gorunce bi suru esya falan

aman allahimmmmmmmm
ben de almak istiyorum sut sagmak icin he bakalim bulabilcem mi neyse bulurum o kesin de bebegim saglikli olsun hayirli evlat olsun baska bi sey olmasin hehehe
ay cok guzel aldiklarin canim ya gule gule gunlerde kullanirsin kizin icin insallah

ben daha bi sey almadim ne zaman alcam bende bilmiyorum artik sabirsizlastim sizleri bole gorunce bi suru esya falan

evet canımm bende dayanamıyorum artık yavaş yavaş alıyorum süt sagmak icin bencede mükkemel bişi ama cogu sitelerde pahalı ben indirimli siteden 160 ytl aldım dışarda sordum 200ytl dediler

adasucum cok güzeller..güle güle kullanin cnm.. Darkinlife kizz sen daha 6 haftalikmisin bana mi ölee gelioooo.. uyy :teytey: besigi mutfaktada cekeyim mii?? :roflol: :roflol: :roflol:

adasu canım çok güzeller güle güle kullan. çantaya bayıldım fiyatı ne kadar canım

çok guzel adasu kızın gule gule kullansın kız bebıslerın kı bole oluyo işte

adasu, güle güle kullan tatlım.. çok güzel hepsi:nazar:.... benim aldıklarım şuana kadar kıyafet sadece.. diğerlerine geçemedik henüz... bakalım önümüzdeki ay hepsini tamamlarım inşallah.. bebek odasını da ikea dan kombine etmeyi düşünüyorum. kızlar bu arada forumda mobilya ve iç dekorasyon bölümünde bebek odası resimleri filan var belki fikir olur sizede....

adasucum cok güzeller..güle güle kullanin cnm.. Darkinlife kizz sen daha 6 haftalikmisin bana mi ölee gelioooo.. uyy :teytey: besigi mutfaktada cekeyim mii?? :roflol: :roflol: :roflol:

Evet teyzesi minicik daha bizimkisi :)
Yani bebek gezmek isterse felan mutfaktada beşiğin yerini ayarlamak lazım :roflol::roflol:
adasu, güle güle kullan tatlım.. çok güzel hepsi:nazar:.... benim aldıklarım şuana kadar kıyafet sadece.. diğerlerine geçemedik henüz... bakalım önümüzdeki ay hepsini tamamlarım inşallah.. bebek odasını da ikea dan kombine etmeyi düşünüyorum. kızlar bu arada forumda mobilya ve iç dekorasyon bölümünde bebek odası resimleri filan var belki fikir olur sizede....

Ben baktım o başlığa kızlar tavsiye ederim güzel şeyler var.

kızlar resimleri nasıl koyuyosunuzz ben beceremedim detaylı anlatabilirmisiniz bende bebişime aldıklarımı koymak istiyorum ama koyamadımm...

arkadaşlar bende bi tane hastane çıkışı bitane tulum bi tanede alt üsst takım aldım..nisan sonlası alışverişimi hızlandırıcam..çok heyecanlanıyorum bişey alırken sizede öyle oluyo mu...birde ara gidip aldıklarıma bakıyorum şimdilik böyle idare ediyorum..

X