- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
sallanmiyo cnm .. aslinda sallanan almayi düsünmüstüm ama alismasinida istemiorum ..yatagina gecis yaptiginda sallanmak ister felan ne bilim sallanmayan olsun dedim.. darkinlife evim deil cnm netten buldum birine hediye gelmis ama besikleri varmis bunuda acik arttirmaya koymuslar cok ucuza aldim ..sansli kuzum benim.. :teytey: ama evimi merak ederseniz resmini cekip koyarim süslü evim :teytey: sırnaşık şey
Şanslı maşallah bebişin.hepimizin ki şanslı kısmeti bol olur inşallah.Koy tabi evinide görmek isterim çok zevklisin maşallah.Eminim süslüdür.Bende Evle ilgili değişiklikler ypmak istiyorum ama malesef evim sobalı:sm_confused:
yaa cnm koymayi düsündüm evimide temmuz anneleri isi abartti artik hamislerin ev dekorasyonu gibi bi konuda aciolar :roflol: falan .. ay kendi kendime kahkaha attim yaa cok yasa emi :teytey: en gec p.tesi sali gelir besik bi de kendi evimde ceker koyarimda abes kacmasin sırnaşık şey
iyi günlerde kullan inş adasucum :1hug: saç fırça setide pek şirinmiş
aman allahimmmmmmmm
ben de almak istiyorum sut sagmak icin he bakalim bulabilcem mi neyse bulurum o kesin de bebegim saglikli olsun hayirli evlat olsun baska bi sey olmasin hehehe
ay cok guzel aldiklarin canim ya gule gule gunlerde kullanirsin kizin icin insallah
ben daha bi sey almadim ne zaman alcam bende bilmiyorum artik sabirsizlastim sizleri bole gorunce bi suru esya falan
adasu canım çok güzeller güle güle kullan. çantaya bayıldım fiyatı ne kadar canım
adasucum cok güzeller..güle güle kullanin cnm.. Darkinlife kizz sen daha 6 haftalikmisin bana mi ölee gelioooo.. uyy :teytey: besigi mutfaktada cekeyim mii?? :roflol: :roflol: :roflol:
adasu, güle güle kullan tatlım.. çok güzel hepsi.... benim aldıklarım şuana kadar kıyafet sadece.. diğerlerine geçemedik henüz... bakalım önümüzdeki ay hepsini tamamlarım inşallah.. bebek odasını da ikea dan kombine etmeyi düşünüyorum. kızlar bu arada forumda mobilya ve iç dekorasyon bölümünde bebek odası resimleri filan var belki fikir olur sizede....