HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

bende daha yıkamadım dahada düşünmüyorum hepsi paketlerinde duruyo doğumuma 1 ay kala hepisni yıkayıp ütülüyeceğim daha 3 ay var tozlanıp kirlenmesin şimdiden ...

bende daha yıkamadım dahada düşünmüyorum hepsi paketlerinde duruyo doğumuma 1 ay kala hepisni yıkayıp ütülüyeceğim daha 3 ay var tozlanıp kirlenmesin şimdiden ...

ben daha dogru durust bi sey almadim ki kendimi zor tutuyorum hahaha :)

neyse bi aylik gelsin koca issiz uc aydir zaten

o zaman bakarim yavas yavas pusetini falan almaya baslicam bi de ogluma yeni yatak artik abi olcak

buyuk yatak lazim ona hayirlisi olsun hersey olur

tatlım aynı marka mı,resimdekinin aynısı mı? 13,5 kg diyor, çok ağır değil mi?

Yok canım aynı marka değil benimki babymoon benimkide 13,5 kg. hemen hemen aynısı. çok kullanışlı ama tabi 13,5 kilo olunca biraz ağırlaşıcak. o zamanda araba koltuğu olarak kullanırım yada babası taşır. ama yeni doğduğu zamanlarda çok işe yarıyo.

anakucagi cok güzelmis..13,5 kiloyakadar kullanilabilir diyo ama cocugun boyunada bagli o.. yani uzun boylu olursa kullanamaz zaten o kadar ayaklar disarda olur...

anakucagi cok güzelmis..13,5 kiloyakadar kullanilabilir diyo ama cocugun boyunada bagli o.. yani uzun boylu olursa kullanamaz zaten o kadar ayaklar disarda olur...

Ben de harıl harıl ana kucağı+oto koltuğu arıyorum. Pierre Cardin'in çıkmış yeni bir modeli ve 16 aya kadar oto koltuğu olarak kullanılıyormuş. Ayrıca diğerlerine göre de biraz daha uzunmuş. Sanırım ondan alacağız. Pierre Cardin 1100 lx diye geçiyor galiba... Epey güzel birşeye benziyor.

bende chicconun aldım geçen hafta kızlarr.
kampanya yapmış chicco.
bebek arabası+ana kucağı (oto koltuğu) 470 ytl.
bilginiz olsun...

bende chicconun aldım geçen hafta kızlarr.
kampanya yapmış chicco.
bebek arabası+ana kucağı (oto koltuğu) 470 ytl.
bilginiz olsun...

evet ben de bakmıştım o kampanyaya. ama sonra bebek arabasına gerek yok şimdilik diye düşündüm. zaten temmuzun sonunda doğacak. bebek arabasına koyup gezdirme zamanı geldiğinde kış gelmiş olacak, kışın da bir işe yaramaz bebek arabası dedik ve vazgeçtik. zaten gideceğimiz yerlere arabayla gidiyoruz ve ana kucağı+oto koltuğu işimizi görecek. bir sonraki yaza doğru alırız artık.

aynen bende senin gibi dusunuyorum...bide özel sektörde haftanın 6 gunu tam gun çalışınca aslında arabaya da hiç gerek olmayacak gibi gözukuyor...nereye gidersek birlikte arabayla gidicez...arabayı kullanacak zaman olmayacak...kızıma da annem bakacak...arabaydı bebekti tasıyabileceğini zannetmiyorum:1no2:
şimdilik ana kucagı alıcam ama nasıl bişi alıcam onada karar veremedim...

aslında ben de belki de hiç gerek kalmaz diye düşünüyorum. benim de annem bakacak o yüzden gerek olup olmadığına o daha çok karar verebilir sanırım. ana kucağı konusunda yukarda bahsettiğim bir model var. özellikleri çok hoşuma gitti. biz haftasonu karşıya geçip orada bakacaz o modeli. karşıda bulamazsak internetten sipariş ederiz artık. Bence o modeli düşün...

ve kuzumun be$iginide aldim ..

bunu yatak odasi ve oturma odasinda kullanicam.. sanirim 6-7 ay yatabilio icinde.. sonrada odasinda yatacak..

Çok güzel askito.. güle güle kullansın bebişin... mutlu mutlu uyusun içinde...

askito bende bunun gibi birsey alıcam evet 8aya kadar uyuyorlarmış içinde sonrada odası yatırıcam
çok güzelmiş sallanıyor mu peki?
Senin bebişin herşeyi tamam Maşallah annesi

cnm sen hangisini aldın resmi filan var mı nette ? ben de ana kucağı - oto koltuğu bakıyorum , ama hem uygun hem uzun süre kullanışlı olsun istiyorum , bir türlü kafama göre bişey bulamadım , benim beğendiklerim çok pahalı ...

ve kuzumun be$iginide aldim ..

bunu yatak odasi ve oturma odasinda kullanicam.. sanirim 6-7 ay yatabilio icinde.. sonrada odasinda yatacak..

Beşiğide şirinmiş minik kuşun,yer onu teyzesi
Beşiğin olduğu yer evin mi canım?Çok hoş gözüküyoda.Boydan boya pencere.
Odasına koymamışsın.

askito bende bunun gibi birsey alıcam evet 8aya kadar uyuyorlarmış içinde sonrada odası yatırıcam
çok güzelmiş sallanıyor mu peki?
Senin bebişin herşeyi tamam Maşallah annesi

sallanmiyo cnm .. aslinda sallanan almayi düsünmüstüm ama alismasinida istemiorum ..yatagina gecis yaptiginda sallanmak ister felan ne bilim sallanmayan olsun dedim.. darkinlife evim deil cnm netten buldum birine hediye gelmis ama besikleri varmis bunuda acik arttirmaya koymuslar cok ucuza aldim ..sansli kuzum benim.. :teytey: ama evimi merak ederseniz resmini cekip koyarim süslü evim :teytey: sırnaşık şey

canım biraz önce baktım verdiğin modelede...pahalı değilmi...sanki ne kadar kullanabileceğizki...

hay allah bende cok begendim ve nereden alldıgını soracaktım sana tamda..
aşmanyada ki acik artirmalara da giremeyecegimize gore :))
askito bu arada sen almanyanın neresindesin
ben belçikadayım da su anda
alısveris icin guzel yerler varmı orada bebiskolara :)):teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…