Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hem anakucağı hem araba koltuğu, sallanıyo çok güzel bişey çok amaçlı ben aldım tavsiye ederim.
tatlım aynı marka mı,resimdekinin aynısı mı? 13,5 kg diyor, çok ağır değil mi?
anakucagi cok güzelmis..13,5 kiloyakadar kullanilabilir diyo ama cocugun boyunada bagli o.. yani uzun boylu olursa kullanamaz zaten o kadar ayaklar disarda olur...
bende chicconun aldım geçen hafta kızlarr.
kampanya yapmış chicco.
bebek arabası+ana kucağı (oto koltuğu) 470 ytl.
bilginiz olsun...
evet ben de bakmıştım o kampanyaya. ama sonra bebek arabasına gerek yok şimdilik diye düşündüm. zaten temmuzun sonunda doğacak. bebek arabasına koyup gezdirme zamanı geldiğinde kış gelmiş olacak, kışın da bir işe yaramaz bebek arabası dedik ve vazgeçtik. zaten gideceğimiz yerlere arabayla gidiyoruz ve ana kucağı+oto koltuğu işimizi görecek. bir sonraki yaza doğru alırız artık.
aynen bende senin gibi dusunuyorum...bide özel sektörde haftanın 6 gunu tam gun çalışınca aslında arabaya da hiç gerek olmayacak gibi gözukuyor...nereye gidersek birlikte arabayla gidicez...arabayı kullanacak zaman olmayacak...kızıma da annem bakacak...arabaydı bebekti tasıyabileceğini zannetmiyorum:1no2:
şimdilik ana kucagı alıcam ama nasıl bişi alıcam onada karar veremedim...
Yok canım aynı marka değil benimki babymoon benimkide 13,5 kg. hemen hemen aynısı. çok kullanışlı ama tabi 13,5 kilo olunca biraz ağırlaşıcak. o zamanda araba koltuğu olarak kullanırım yada babası taşır. ama yeni doğduğu zamanlarda çok işe yarıyo.
ve kuzumun be$iginide aldim ..
bunu yatak odasi ve oturma odasinda kullanicam.. sanirim 6-7 ay yatabilio icinde.. sonrada odasinda yatacak..
askito bende bunun gibi birsey alıcam evet 8aya kadar uyuyorlarmış içinde sonrada odası yatırıcam
çok güzelmiş sallanıyor mu peki?
Senin bebişin herşeyi tamam Maşallah annesi
aslında ben de belki de hiç gerek kalmaz diye düşünüyorum. benim de annem bakacak o yüzden gerek olup olmadığına o daha çok karar verebilir sanırım. ana kucağı konusunda yukarda bahsettiğim bir model var. özellikleri çok hoşuma gitti. biz haftasonu karşıya geçip orada bakacaz o modeli. karşıda bulamazsak internetten sipariş ederiz artık. Bence o modeli düşün...
sallanmiyo cnm .. aslinda sallanan almayi düsünmüstüm ama alismasinida istemiorum ..yatagina gecis yaptiginda sallanmak ister felan ne bilim sallanmayan olsun dedim.. darkinlife evim deil cnm netten buldum birine hediye gelmis ama besikleri varmis bunuda acik arttirmaya koymuslar cok ucuza aldim ..sansli kuzum benim.. :teytey: ama evimi merak ederseniz resmini cekip koyarim süslü evim :teytey: sırnaşık şey