Bu anakucağının markası nedir?
arkadaslar
benim şimdiye kadarki bebişime aldıklarımın hepsi kendi kutusunda ve poşetinde duruyor...daha zaman var diye yıkamayıda, kutularından çıkartıp dolabına dizmeyide düşünmüyorum...kirlenmesin diye...siz ne yapıyorsunuz..
ben herseyini yikadim ütüledim yerlestirdim cnm
Aşkito bebişinin adı ne olacak???
EFE olacak minik prensimin adi teyzesi sengözlerimebaksanab
arkadaslar
benim şimdiye kadarki bebişime aldıklarımın hepsi kendi kutusunda ve poşetinde duruyor...daha zaman var diye yıkamayıda, kutularından çıkartıp dolabına dizmeyide düşünmüyorum...kirlenmesin diye...siz ne yapıyorsunuz..
SAOL BALIM::ALLAH SANA SABIR VERSIN VALLA BEN 3 AYLIKKEN ÖGRENDIM YINE DE SABIRSIZLANMISTIM .. ÖGRENEMESEYDIM CATLARDIM SIMDIYE KADAR..
Ya annem bana bisey alma ben burda aliyorum diyor, durduramiyorum annemi bir turlu.Annanemin arkadaslarida ormeye baslamislar.Kuzumun bir suru buyuk annanesi oldu simdiden:1rolleyes:
Kayinbabamda mayista yatak odasini alacak.Walla bu bebis bizimkilere yaradi, tekrardan eski anlarini yasiyorlar sayemde :roflol:
walla çok şanslısınız bence, bize bir çöp alan yok benneyaptımki
yeni ev aldık,büssürü borca girdik bir de bebeğin hazırlıklarıyla ugrasıyoruz,
canım annem babandamı almıyor bişi şaşırdım yani :uhm: ben hic bişi demeden babam eli kolu torbalarla dolu arabayla getirdi bebegimin cicilerini annem yorgan yaptırıcakmış kaynanam sürekli elinde şiş piplik örüyor bizden cok onlar cok hevesli ne biliyim aileler öyle olması gerekmezmi yardım ederler inş.a.s.
tatlım, benim ailem izmir de,eşimin ailesi ankarada,biz adanada yalnızız
belki ondandır, gerçi yatağı almayın biz gelince alırız ya da ne bileyim şusunu almayın biz
alırız diyen de yok, ama sanırım babam dogum ücretini vercek, kayınvalidemler de 1 ay önce bir geldiler adanaya, ankaradan uyduruk uyduruk 1-2 takım pijama gibi bişi almış o kadar, napalım yaparken onlara güvenmedik, olacak hepsi bir şekilde
bu arada annem nerdeyse 2-3 senelik kışlıklarını örmüş bebişin:)
kızlar bu resimdeki sadece oto koltugu mu? yoksa ana kucağı olarak da kullanılıo mu?ben anlayamadım da:)
http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=61927
bir de agırlığı:13,5 kg yazıo, bir de bebek koy içine 20 kg yapacak,bu nasıl tasınır yaaa