Son dört günümüz :)) az kaldı güzel sonuçlar alırız inşAynı gün olacağız benim de çift :)
benimde inşallah 8 haziranda transferim olacak arkadaşlar dikkat ettiğiniz özendiğiniz şunu yap bunu yapma diyeceğiniz şeyler var mıBenimde sekiz haziran da inş :)
İnşallahhhhhhSon dört günümüz :)) az kaldı güzel sonuçlar alırız inş
Bunu ben de merak ediyorum ilk transferim sadece beslenmeme dikkat ediyorum şu sıra ama başka tecrübeli arkadaşlarımız varsa tavsiyeleri alabilirizbenimde inşallah 8 haziranda transferim olacak arkadaşlar dikkat ettiğiniz özendiğiniz şunu yap bunu yapma diyeceğiniz şeyler var mı
4.transferim bu işin formülü yok kazık gibi yatsanda tutmayacaksa tutmuyor, tutacaksa takla atsanda tutuyor. Onu yeme bunu yeme şehir efsanesi geliyor bana umut fakirin ekmeğidir misali havuç yemedim ondan mı tutunmadı diye insanın kendine bir açıklama bir teselli bulma çabası. Benim deneyimlerime göre bir standartı yok. Özel beslen, gece gündüz dua et olmaz ama karı koca sabah akşam içki içen günde bir paket sigara içenin kütür kütür bebekleri olur ben o yüzden hiç birşeye inanmıyorum ama insanoğlu kendini psikolojik kandırma ihtiyacı duyduğu için bir sebep yaratıyor beyninde.İnşallahhhhhh❤
Bunu ben de merak ediyorum ilk transferim sadece beslenmeme dikkat ediyorum şu sıra ama başka tecrübeli arkadaşlarımız varsa tavsiyeleri alabiliriz
Kısmetinde varsa oluyor bence.4.transferim bu işin formülü yok kazık gibi yatsanda tutmayacaksa tutmuyor, tutacaksa takla atsanda tutuyor. Onu yeme bunu yeme şehir efsanesi geliyor bana umut fakirin ekmeğidir misali havuç yemedim ondan mı tutunmadı diye insanın kendine bir açıklama bir teselli bulma çabası. Benim deneyimlerime göre bir standartı yok. Özel beslen, gece gündüz dua et olmaz ama karı koca sabah akşam içki içen günde bir paket sigara içenin kütür kütür bebekleri olur ben o yüzden hiç birşeye inanmıyorum ama insanoğlu kendini psikolojik kandırma ihtiyacı duyduğu için bir sebep yaratıyor beyninde.
Aynen bende katılıyorum bütün doktor aynı şeyi söylüyor eğer embriyo size tutunmuşsa sağlıklıysa isterseniz en ağır sporu yapın yine sizi bırakmıyor sağlıksız embriyo zaten vücut kabul etmediği için tutunmuyor isterseniz 24 saat yatın herşey nasip kısmet işi allah can verecek ki olsun bende o yüzden özendiğim hiçbir şey yok :)Kısmetinde varsa oluyor bence.
Aslı seninle aynı yaştayız galiba 93 Doğum tarihinse:)İnşallahhhhhh❤
Bunu ben de merak ediyorum ilk transferim sadece beslenmeme dikkat ediyorum şu sıra ama başka tecrübeli arkadaşlarımız varsa tavsiyeleri alabiliriz
Evet 27 yaşındayım canım :) senin ilk deneme mi nerde yaptırıyorsun ben 2 yıllık evliyim 1.5 yıldır denedik bende pko var bir de çikolata kisti o yüzden tüpe geçtik senin nasıl?Aslı seninle aynı yaştayız galiba 93 Doğum tarihinse:)
İlk denemem bende üç yıllık evliyim iki sene denedik polikistik over var bende düzenli yumurtlamıyorum . İstanbul’da Yasemin çekmeze gidiyorum canım sen ?Evet 27 yaşındayım canım :) senin ilk deneme mi nerde yaptırıyorsun ben 2 yıllık evliyim 1.5 yıldır denedik bende pko var bir de çikolata kisti o yüzden tüpe geçtik senin nasıl?
Ben de istanbuldayım canım acıbadem maslaka gidiyorum allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah ilk denemede olur pkoluların şansı yüksek diyorlarİlk denemem bende üç yıllık evliyim iki sene denedik polikistik over var bende düzenli yumurtlamıyorum . İstanbul’da Yasemin çekmeze gidiyorum canım sen ?
Amin canım hepimizin allah isteyen herkese versin, evet doktorum da öyle diyor nasip inş çok uğraşmadan ilk denemede kavuşurum bebeklerimeBen de istanbuldayım canım acıbadem maslaka gidiyorum allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah ilk denemede olur pkoluların şansı yüksek diyorlar
İnşallah canımAmin canım hepimizin allah isteyen herkese versin, evet doktorum da öyle diyor nasip inş çok uğraşmadan ilk denemede kavuşurum bebeklerime
Merhaba oh peş peşe bisürü transfer var bu ay hayırlısı olsunKızlar merhaba,
Kontrolüm vardı şimdi çıktım.10 haziran çarşamba günü saat 2 de transfer yapılacak. Çok heyecanlandım. Allahım nasıp etsin hepimize.. amin..
Hadi inşallah peşpeşe hamilelik haberlerimizi paylaşırız.Merhaba oh peş peşe bisürü transfer var bu ay hayırlısı olsun
hadi herşey çok yolunda gitsin bebişle hayırlı şekilde sonuçlansın tüm transferler inşallah. benimki de 8 haziranda kalbim sıkışıyo düşündükçeKızlar merhaba,
Kontrolüm vardı şimdi çıktım.10 haziran çarşamba günü saat 2 de transfer yapılacak. Çok heyecanlandım. Allahım nasıp etsin hepimize.. amin..
❤ âmin cnm, çok heyecanlı inşallah bu hasret son bulacak ve bizde göbeklerimizi büyütüp bebeklerimize kavuşacağız.hadi herşey çok yolunda gitsin bebişle hayırlı şekilde sonuçlansın tüm transferler inşallah. benimki de 8 haziranda kalbim sıkışıyo düşündükçe
Evet verdiler, verdilerde tutarsa anlamı var yoksa ne yapayım. Foto moto istemiyorum artık sonuç istiyorum.arkadaşlar eski paylaşımlardan şöyle bişey okudum transfer esnasında embriyonun resmini veriyorlarmış. benim ilk transferim olacakta biraz fazla heyecanlıyım galiba :) doğru mudur böyle foto verme olayı var mı.