- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
Serum yok ama tonlarca ilaç varKızlar merhaba benimde transfer günüm belli oldu.Hayırlısıyla Çarşamba günü 2 embriyo transferi olacağım.Rabbim hepimizin yolunu aydınlatsın.Hepimiz inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza alalım.Kızlar bide bana çok ilaç verdi doktor.Ayrıca serum verdi.Size verdiler mi?
Şu serum intralipid serum mu? Ben bu seruma çok takığım çok istedim hangi doktora gittiysem hiç bir anlamı yok diye vermedi ama benim yıllardır olmayan arkadaşıma uyguladılar tuttu oldu bile kızı. Yani ben bu serumu ne Kocaeli tüp bebek sorumlusu Emek Doğer hoca’ya ne Acıbadem doktorlarına anlatamadım. En sonunda alıp kendim yapacam.Serum yok ama tonlarca ilaç var
Hiç bilmiorm canimŞu serum intralipid serum mu? Ben bu seruma çok takığım çok istedim hangi doktora gittiysem hiç bir anlamı yok diye vermedi ama benim yıllardır olmayan arkadaşıma uyguladılar tuttu oldu bile kızı. Yani ben bu serumu ne Kocaeli tüp bebek sorumlusu Emek Doğer hoca’ya ne Acıbadem doktorlarına anlatamadım. En sonunda alıp kendim yapacam.
Şimdiden hayırlı olsun cnm, bnmde çarşamba transferim olacak birlikte gün sayacagiz inşallah. Serum yok ama bir sürü ilaç var yine hepsine alarm kurdum yoksa unuturum diye.Kızlar merhaba benimde transfer günüm belli oldu.Hayırlısıyla Çarşamba günü 2 embriyo transferi olacağım.Rabbim hepimizin yolunu aydınlatsın.Hepimiz inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza alalım.Kızlar bide bana çok ilaç verdi doktor.Ayrıca serum verdi.Size verdiler mi?
Ay evet inşallah güzel haberlerimizi birlikte paylaşır ve sağlıcakla kucağımıza alırızŞimdiden hayırlı olsun cnm, bnmde çarşamba transferim olacak birlikte gün sayacagiz inşallah. Serum yok ama bir sürü ilaç var yine hepsine alarm kurdum yoksa unuturum diye.
İnşallah herşey yolunda giderBen sadece estrofem aliyorum kizlar gunde 3 defa.Pazartesi ilk kontrolum var.1 ay rahim dinlendirme yaptik.Bakalim neler olacak
Yeme canım . Tutunmayi onluyormus.Arkadaşlar transfer sonrası maydanoz zararlı mı bana doktor demedi bir şey bir yorumda gördüm.ama
Ne yiyecez çay, kahve yok, peynir yok. Bana doktorum hiç böyle yasaklar koymadı ama işte hurafe gibi yapıyorum.Yeme canım . Tutunmayi onluyormus.
Aaa peynirde mi yok, o neden ki?Ne yiyecez çay, kahve yok, peynir yok. Bana doktorum hiç böyle yasaklar koymadı ama işte hurafe gibi yapıyorum.
Peynir neden yok?Ne yiyecez çay, kahve yok, peynir yok. Bana doktorum hiç böyle yasaklar koymadı ama işte hurafe gibi yapıyorum.
Gunaydin canimm..5. Gundeyim..pazartesi transfer olanlardanim..GünaydıN, Pazartesi transfer olanlar vardı nerdesiniz
Bunu öğrendiğim iyi oldu eşim peynir yedirmiyodu ben de sıkıntılı biryimdir o yasak bu yasak bana gelirler. Birde inanmıyorum ben böyle şeylerin etkisine pek. Beliri adet olacakmışım gibi herhalde adet sıkıştırıyor beni iyice zamanı çünkü.Cay kahve bitki cayi yasak. Peynir yasak degil... taze sut ve taze sut ile yapilmis organik taze peynir yasak yani icinde mikrop olabilir bu nedenle aslinda.. marketlerden aldigin sut ve peynir ürünlerini kullanabilirsin.. ben de senin gibiyim pimpirikliyim. Zaman da gecmiyo. Hic belirti de yok . Canim iyice sikildi bu bekleme evredi ne kadar kotu birseymis
Transferden sonra kacinci gunundesin suanBunu öğrendiğim iyi oldu eşim peynir yedirmiyodu ben de sıkıntılı biryimdir o yasak bu yasak bana gelirler. Birde inanmıyorum ben böyle şeylerin etkisine pek. Beliri adet olacakmışım gibi herhalde adet sıkıştırıyor beni iyice zamanı çünkü.
1 haziran 12:46 da bitmişti transferim.Transferden sonra kacinci gunundesin suan
Peynir ne alakaNe yiyecez çay, kahve yok, peynir yok. Bana doktorum hiç böyle yasaklar koymadı ama işte hurafe gibi yapıyorum.