Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Serum yok ama tonlarca ilaç var

Serum yok ama tonlarca ilaç var
Şu serum intralipid serum mu? Ben bu seruma çok takığım çok istedim hangi doktora gittiysem hiç bir anlamı yok diye vermedi ama benim yıllardır olmayan arkadaşıma uyguladılar tuttu oldu bile kızı. Yani ben bu serumu ne Kocaeli tüp bebek sorumlusu Emek Doğer hoca’ya ne Acıbadem doktorlarına anlatamadım. En sonunda alıp kendim yapacam.

Hiç bilmiorm canim

Şimdiden hayırlı olsun cnm, bnmde çarşamba transferim olacak birlikte gün sayacagiz inşallah. Serum yok ama bir sürü ilaç var yine hepsine alarm kurdum yoksa unuturum diye.

Şimdiden hayırlı olsun cnm, bnmde çarşamba transferim olacak birlikte gün sayacagiz inşallah. Serum yok ama bir sürü ilaç var yine hepsine alarm kurdum yoksa unuturum diye.
Ay evet inşallah güzel haberlerimizi birlikte paylaşır ve sağlıcakla kucağımıza alırızİlk tüp bebek denemem düşükle sonuçlandığı için çok tedirginim .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Ben sadece estrofem aliyorum kizlar gunde 3 defa.Pazartesi ilk kontrolum var.1 ay rahim dinlendirme yaptik.Bakalim neler olacak

Ne yiyecez çay, kahve yok, peynir yok. Bana doktorum hiç böyle yasaklar koymadı ama işte hurafe gibi yapıyorum.
Peynir neden yok? yoğurt peynir yumurta baklagiller ve et öneriyorlar şaşırdım açıkçası.
Çay ve kahve 1 fincanı geçmeyecek şekilde izin var bana. Asitli şeyler yasak

Cay kahve bitki cayi yasak. Peynir yasak degil... taze sut ve taze sut ile yapilmis organik taze peynir yasak yani icinde mikrop olabilir bu nedenle aslinda.. marketlerden aldigin sut ve peynir ürünlerini kullanabilirsin.. ben de senin gibiyim pimpirikliyim. Zaman da gecmiyo. Hic belirti de yok . Canim iyice sikildi bu bekleme evredi ne kadar kotu birseymis

Bunu öğrendiğim iyi oldu eşim peynir yedirmiyodu ben de sıkıntılı biryimdir o yasak bu yasak bana gelirler. Birde inanmıyorum ben böyle şeylerin etkisine pek. Beliri adet olacakmışım gibi herhalde adet sıkıştırıyor beni iyice zamanı çünkü.

Transferden sonra kacinci gunundesin suan

Kizlar transfer olup adetine az kalan varmi aranizda.cok korktum bi anda 2 gun kalmis adetime.adet sancilarim var vede.lutfen dua edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…