Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kizlar transfer olup adetine az kalan varmi aranizda.cok korktum bi anda 2 gun kalmis adetime.adet sancilarim var vede.lutfen dua edin..
Canım benim de adet oncesi belirtim var midem çok.eksiyor ama adet öncesi belirti ile aynı da olabiliyor hamilelik belirtisi diye biliyorum

Herkese selamlar, hepimizin hakkında hayırlısı olsun öncelikle. Bende transfer için ilk muayenemi oldum bugün, doktor 12 gün boyunca kullanmam için sadece estrofem verdi, Protestan yazmadı. Benim gibi bir tek estrofemle transfere hazırlanan var mı

Okadar arastit Hayirli olsun canim insallahh guzel haberler aliriz benimde 2 haftalik programimda sadece estrofem var ve sonrasinda kontrole gidicem canim

Kizlar transfer olup adetine az kalan varmi aranizda.cok korktum bi anda 2 gun kalmis adetime.adet sancilarim var vede.lutfen dua edin..
İnşallah adet değildir
Ben göremedim canım nerede o aciklama
aman boşver ya sürekli birşeyler bulup söylüyor herkes en iyisi araştırmamak. Pipiriklendikçe aksilik oluyor.

Ben varim canimgunde 3 estrofemle transfer hazirligimdayim.Pazartesi ilk kontrolum var.

Kızlaaar ben transferden çıktım şimdi, dua edin bize bir ömür benimle olsun bebeğim sımsıkı tutunsun güzel haberleri veriyim size, hepimize nasip olsun inşallah onunla ilk dakikalarım bile nasıl güzelmiş hele sonrasını düşünemiyorum rabbimin mucizeleri ne güzel

Ananasa dayadım kendimi sadece sabahları kalktıgımda midem bi acayip ama ne bilim ama belirti aramayın arkadaşım 12 gün boyunca belirti aradı hatta hamile değilim dedi ve hamile çıktı yani nasıl belirti verip yada vermeyeceğini bilemeyiz

Herkesin farklı galiba birisine buradan serum kullanıyordu .ben estrofem progestan artı bebek aspirini kullanıyorum , esrofem baş ilaç diğerleri kişiye göre sanırım

Hayirli ugurlu olsun canimm..insallahh bebisine kavusursun..bana estrofem ve crinone jel verildi..jel rahim duvarini kalinlastirmak icinmis..senin rahimle alakali durumun yoksa..gerek duyulmammistir..belki..bu benim 2. Denemem ilk denememdede estrifem jel ve proluteks igne verilmisti..sordum bu sefer neden igne verilmedi diye..degerlerinize gore verilmemistir bu sefer dedi hemsire hanim..bi hemsirenizi arayip sorun isterseniz..bana ilk deneyimimde yumurtam toplandiginda jel verilmesi gerekiyomus hemsire solemeyinunutmus transferde ogrendim..arada 3 gun kullanmamis oldum..siz yinede sorun ....jelde kullanacakmiydim felan diye..bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…