Ben göremedim canım nerede o aciklamaEşim okumuş bülent traş’ın sayfasında arkadaş açıklık getirdi konuya.
Canım benim de adet oncesi belirtim var midem çok.eksiyor ama adet öncesi belirti ile aynı da olabiliyor hamilelik belirtisi diye biliyorumKizlar transfer olup adetine az kalan varmi aranizda.cok korktum bi anda 2 gun kalmis adetime.adet sancilarim var vede.lutfen dua edin..
Hayirli olsun canim insallahh guzel haberler aliriz benimde 2 haftalik programimda sadece estrofem var ve sonrasinda kontrole gidicem canimHerkese selamlar, hepimizin hakkında hayırlısı olsun öncelikle. Bende transfer için ilk muayenemi oldum bugün, doktor 12 gün boyunca kullanmam için sadece estrofem verdi, Protestan yazmadı. Benim gibi bir tek estrofemle transfere hazırlanan var mı
İnşallah adet değildirKizlar transfer olup adetine az kalan varmi aranizda.cok korktum bi anda 2 gun kalmis adetime.adet sancilarim var vede.lutfen dua edin..
aman boşver ya sürekli birşeyler bulup söylüyor herkes en iyisi araştırmamak. Pipiriklendikçe aksilik oluyor.Ben göremedim canım nerede o aciklama
Canim adetine kac gun var senin..benim bugun bile olabilir..Canım benim de adet oncesi belirtim var midem çok.eksiyor ama adet öncesi belirti ile aynı da olabiliyor hamilelik belirtisi diye biliyorum
Sağolun cevap için hayırlısı olsun sizin içindeOkadar arastit
Hayirli olsun canim insallahh guzel haberler aliriz benimde 2 haftalik programimda sadece estrofem var ve sonrasinda kontrole gidicem canim
Valla canım benim takvime göre bir hafta falan ama hep aksar ya erken ya geç bilemiyorim tam o yuzdenCanim adetine kac gun var senin..benim bugun bile olabilir..
Senin varmis canim daha ..ben yarin yada birgun olmam gerekiyor normalde..korkttum acikcasi..Valla canım benim takvime göre bir hafta falan ama hep aksar ya erken ya geç bilemiyorim tam o yuzden
Ben varim canimHerkese selamlar, hepimizin hakkında hayırlısı olsun öncelikle. Bende transfer için ilk muayenemi oldum bugün, doktor 12 gün boyunca kullanmam için sadece estrofem verdi, Protestan yazmadı. Benim gibi bir tek estrofemle transfere hazırlanan var mı
İnşallah olmazsın canım bekle bakalım hiç belli olmazSenin varmis canim daha ..ben yarin yada birgun olmam gerekiyor normalde..korkttum acikcasi..
Insallah canım insallahTransfer olan kizlar hadi hayirlisiyla haberlerinizi bekliyoruz.Temmuza gebelik hallerimizi konusalim insallahhhh
Herkesin farklı galiba birisine buradan serum kullanıyordu .ben estrofem progestan artı bebek aspirini kullanıyorum , esrofem baş ilaç diğerleri kişiye göre sanırımHerkese selamlar, hepimizin hakkında hayırlısı olsun öncelikle. Bende transfer için ilk muayenemi oldum bugün, doktor 12 gün boyunca kullanmam için sadece estrofem verdi, Protestan yazmadı. Benim gibi bir tek estrofemle transfere hazırlanan var mı
Aminn canimm.İnşallah olmazsın canım bekle bakalım hiç belli olmaz
Hayirli ugurlu olsun canimm..insallahh bebisine kavusursun..Kızlaaar ben transferden çıktım şimdi, dua edin bize bir ömür benimle olsun bebeğim sımsıkı tutunsun güzel haberleri veriyim size, hepimize nasip olsun inşallah onunla ilk dakikalarım bile nasıl güzelmiş hele sonrasını düşünemiyorum rabbimin mucizeleri ne güzel
Arkadaşınız da mı tüp bebek yapmıştı?Ananasa dayadım kendimi sadece sabahları kalktıgımda midem bi acayip ama ne bilim ama belirti aramayın arkadaşım 12 gün boyunca belirti aradı hatta hamile değilim dedi ve hamile çıktı yani nasıl belirti verip yada vermeyeceğini bilemeyiz