- Konu Sahibi darkmastek
-
canım bravo yaa :) ben o kadar yapamıyom.. bugün 6.0 la başladım hızlı hızlı yürüdüm bi ara 8.0 da koştum 30 dk koşu bandının gösterdiğine göre 210 kaloriye bye bye dedim ama ayaklarım çok yoruldu valla baloncuklar olmuş 1 haftadır böylee bisiklet yaptıgım günde koşu bandına binmiyom valla tebrik ederim seni demekki sen çok iyisin :)) bu arada 113 le başladığım yolun 107.2 kilosundayım suan :)arkadaşlar 6.5 km hızda 6 rampa da 30 dakika koşu yapıyorum, 30 dakika bisiklet, 10 dakika elektrikli bisiklet ve mekik vs. yapıyorum tabi o verilen 5 kilonun 2 3 kilosunu su olarak hesaplarsak
diyetimin bugün üçüncü günü ama halen baskülde bir azalma yok oyyyy ne olacak böyle anlamadım kendimi açlıktan yorgun hissediyorum hiçbirşey yapmaya halim yok ama hazirana kadar devammm
canım bence 1 hafta sonra tartıl hergün de tartılma haftada 1 tartıl derim ben hergün tartılınca motivasyonu düşüyor insanın kilo vermediğini görünce üzülüyor insan
Benimde 30 kilo vermem gerekiyor, bunun 20 si acil, 10 kilosu yavaşta olsa olur:) Ama benim şöylede bir durumum var, diyet yapamıyorum, 4.5 aylık bebeğim var emziriyorum. Diyetisyen diyete başlamamam gerektiğini, sütümün azalacağını söyledi.
insanlar çok kas kafalaı yalnız. Çok kilo almışsın, bianda iki katına çıkmışsın diye şakayla karışık espri yaptıklarını sanıyorlar.
Yeni doğum yapıp kilo almanın neresi bu kadar şaşırtıcı anlayamıyorum.
sanki ben kilo aldığımı bilmiyorum, herkesin söylemesinden sıkıldım bunaldım.
Kilom kadar başınıza taş düşsün...
günaydın kızlar bugün 7. Günüm ve 3.5 kilo verdim 97.700 düm 94.200 oldum sizce bunun ne kadarı sudan gitmiştir?
ßende 1 hafta önce basladım 113 kiloydum şimdi 109 kiloyum ya inş hazirana kadar verebiliriz.. cünkü haziranda kuzenimin düğünü var..
Ablacım suan 106.5 kiloyum :) Bugün 3.cü haftamın ilk günü hadi bakalım inş ya vericem ama o kadar çok yoruluyorumki bazen çok üşeniyorum bugün de koşu bandına binmiyeyim diyorum sonra aynanın karşısına gecip bakınca hemen vazgeciyorum.. bugün 106.5 kilo ile başladım bakalım bir hafta sonra kaç olucam spora devam :sdiyete ilk baslandignda 10,15gün pek kilo verilmez maş.şize metabolizmasi hizli insanlarsiniz demek ne güzel devam edin yilmayin
evet canım haklısın ama lavaboya gittikçe baskülü gördükçe tartılasım geliyor bugün diyette 4.gün arada çok ama çok az kaçamak olsada diyete devam yarım saat spor yaptım 15 dakikada kondisyon bisikleti çevirdim
biliyorum öyle hemen pat diye kilolar gitmez ama iilk hafta diyemi anlamadım 1 kiloya bile razıyım bakalım birkaç gün sonra belki yavaş yavaş kilolar gitmiş olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?