Hazirana Kadar 20 Kilo :)

darkmastek

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
30
3
18
İçel Mersin
Evet arkadaşlar bende sizler gibi kilolarımdan muzdaribim . Öncelikle son 1 yıldır bekar hayatı yaşıyorum. Ailemden uzağım ve sürekli abur cubur yemekten'de çok hoşlanıyordum. Bir gün tartıya çıkmam ile rakamı bir gödüm '' 97 '' aman ALLAH'ım dedim hemen spora başlamalıyım bu kilolardan kurtulmalıyım. 1 hafta önce spora yazıldım ve hayatımdan Kola, Cips çekirdek dahil bütün yağlı yiyecekleri çıkardım. Bakalım Sonuçları size ileteceğim. Konumun takipçisi olacağım arkadaşlar :)

Arkadaşlar bugün tarih tam 02/04/2014 diyetimin tam 15. günü aralıklarla girip topiği güncelleyeceğim. Teşekkür ederim herkesi beklerim hazirana kadar 77'ye düşmek istiyorfum.
Arkadaşlar diyetimin 1. ayı dolacak yarın. yarın tartılacağım bakalım sonuç nasıl çıkacak 15 gün sonra da yaği kas kütle oranını tartacağız bakalım herşey nasip ama hedefim 90 altı idi :d

Başlangıç 17/03/2014 günü kilo: 97
1. Hafta 24/03/2014 günü kilo : 93
28/03/2014 günü kilo : 92
1. Ay 14/04/2014. Günü kilo : 87.8
23/04/2014 kg kontrolü 86 :) ama 10 gündür sporu bıraktım sınavlarımdan dolayı yapılan analizde 5.5 kg yağ gitmiş

Son düzenleme:

ßende 1 hafta önce basladım 113 kiloydum şimdi 109 kiloyum ya inş hazirana kadar verebiliriz.. cünkü haziranda kuzenimin düğünü var..

merhaba hanımlar bende zayıflamaya çalışıyorum 98 kiloyum 1 ay önce 101.7 dim hazirana kadar 20 kilo vermem lazımmm haydi zayıflayalım

Ya bir haftada nasıl çok verdin ne yapıyosan banada söylede bende yapayım

merhaba hanımlar bende zayıflamaya çalışıyorum 98 kiloyum 1 ay önce 101.7 dim hazirana kadar 20 kilo vermem lazımmm haydi zayıflayalım

o zaman hepimiz 20 kilonun peşindeyiz yaa birbirimize moral olup verelim su 20 kiloyu..
artık dalga gecmelerinden bıktım.. heleki kaynanam versen ya birazcık su kilolarını diyo sankı ekmegımı o verıyomus gibi kızlar vericez baska sıkkı yok

benide aranıza alın kızlar benim hedefim hazirana kadar 70 kilo olmaktı ama bu gidişle yaz sonunu bulur diye düşünüyorum 2 aydır kilo vermem durdu bende yoruldum sanırım bide kış ayı sporu azalttım ama yeniden başlamayı düşünüyorum dün için diyete tekrardan başladım insallah vereceğm

bende geldim aranıza . ben 97 kiloyum benimde 30 kilo fazlam var ama ilk etapta 20 kilo versem şükredicem.
22/03/2014 akapunktura başladım bu hafta haftasonu tartılıcam bakalım kaç kilo vericem inş veririz bu kilolar
:2:

Akapunkur ne igne felan batırıyorlarmıs dogrumu ücreti ne kadar napıyorlar bilgi verirmisin

Akapunkur ne igne felan batırıyorlarmıs dogrumu ücreti ne kadar napıyorlar bilgi verirmisin

canım kulağının belli noktalarına iğne ve tohum gibi bişi yapıştırıyor.ben gaziosmanpaşada oturuyorum seans olarak haftalık 15 tl ödüyorum . Bu sabah tartıldım 5. günüm ve 2.600 vermişim . gerçeten tokluk hissi veriyor yani piskolojikte olabilir ama ben öyle hissediyorum :26:

Kizlar bende geldim araniza. 1.78 boy 84 kilo 15 kilocukta ben vermek istiyorum. Yarin sabah itibariylee basliorum

selam kızlar benii de alın aranıza 1,70 boyunda 88 kiloyum 20 kilo vermem lazım benimde kaç akşamdır topiclere bakıyorum ama burası benim dikkatimi çekti ilk olarak 10 kilo versem bile yeter sonrası gelir zaten nefret ediyorum kendimden aynaya bile bakmak gelmiyor içimden resimlerde iğrenç çıkıyorum ne olur birbirimize destek olalım ve verelim şu kiloları benimde hedefim haziran( haziranda kuzenimin düğünü var ) HAYDİ DESTEKLEYELİM BİRBİRİMİZİİİİ

hoşgeldiniz kızlar
sizi motive etmek isterim bende kilolarımdan kurtulmak için burdayım akapuntur destekli diyetle kilo veriyorum 5.günüm ve toplamda 3 kilo verdim büyük ihtimalle suyu attım ama 5 günde 3 kilo vermek beni acayip gaza getirdi .umarım bende hazirana kadar 20 kiloyu vermiş olurum

Hedeften sapmak yok gidecek bu kilolar

Haziranda denize girmek var zayıf vücud ile

Bende bendeeeee! Benide alin araniza boyum 1, 75 kilom 97 super dimi:) hazirana kadar -20 temmuzdada -7 gidicek bu sefer olucak yeter artik deyip 2 gun once badladim diyete gunde 2 ogun yiyorum sacma dediginizi duyar gibiyim ama 6 ogunun banabi yarari olmuyo ac kaliyomuyum eweett ama ac kaldikca mutlu oluyorum:)))

Hadii bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…