- Konu Sahibi darkmastek
-
Evet arkadaşlar bende sizler gibi kilolarımdan muzdaribim . Öncelikle son 1 yıldır bekar hayatı yaşıyorum. Ailemden uzağım ve sürekli abur cubur yemekten'de çok hoşlanıyordum. Bir gün tartıya çıkmam ile rakamı bir gödüm '' 97 '' aman ALLAH'ım dedim hemen spora başlamalıyım bu kilolardan kurtulmalıyım. 1 hafta önce spora yazıldım ve hayatımdan Kola, Cips çekirdek dahil bütün yağlı yiyecekleri çıkardım. Bakalım Sonuçları size ileteceğim. Konumun takipçisi olacağım arkadaşlar :)
Başlangıç 17/03/2014 günü kilo: 97
ßende 1 hafta önce basladım 113 kiloydum şimdi 109 kiloyum ya inş hazirana kadar verebiliriz.. cünkü haziranda kuzenimin düğünü var..
Bakalım bugün salonda tartılacağım acaba kaç çıkacak merak ediyorum 1 hafta oldu tam : D
tartıldın mı kaç çıktı?
merhaba hanımlar bende zayıflamaya çalışıyorum 98 kiloyum1 ay önce 101.7 dim hazirana kadar 20 kilo vermem lazımmm haydi zayıflayalım
bende geldim aranıza . ben 97 kiloyum benimde 30 kilo fazlam var ama ilk etapta 20 kilo versem şükredicem.
22/03/2014 akapunktura başladım bu hafta haftasonu tartılıcam bakalım kaç kilo vericem inş veririz bu kilolar :2:
Akapunkur ne igne felan batırıyorlarmıs dogrumu ücreti ne kadar napıyorlar bilgi verirmisin
benide aranıza alın kızlar benim hedefim hazirana kadar 70 kilo olmaktı ama bu gidişle yaz sonunu bulur diye düşünüyorum 2 aydır kilo vermem durdu bende yoruldum sanırım bide kış ayı sporu azalttım ama yeniden başlamayı düşünüyorum dün için diyete tekrardan başladım insallah vereceğm
selam kızlar benii de alın aranıza 1,70 boyunda 88 kiloyum 20 kilo vermem lazım benimde kaç akşamdır topiclere bakıyorum ama burası benim dikkatimi çekti ilk olarak 10 kilo versem bile yeter sonrası gelir zaten nefret ediyorum kendimden aynaya bile bakmak gelmiyor içimden resimlerde iğrenç çıkıyorum ne olur birbirimize destek olalım ve verelim şu kiloları benimde hedefim haziran( haziranda kuzenimin düğünü var ) HAYDİ DESTEKLEYELİM BİRBİRİMİZİİİİ
Bende bendeeeee! Benide alin araniza boyum 1, 75 kilom 97 super dimi:) hazirana kadar -20 temmuzdada -7 gidicek bu sefer olucak yeter artik deyip 2 gun once badladim diyete gunde 2 ogun yiyorum sacma dediginizi duyar gibiyim ama 6 ogunun banabi yarari olmuyo ac kaliyomuyum eweett ama ac kaldikca mutlu oluyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?