merhaba beni gördüğünüz için teşekkürler, ilk önce kendime söz verdim,buradaki zayıflama hikayelerini okuyunca çok etkilendim,hikayelerde bana mantıklı gelen şeyleri yapmaya çalıştım,öncelikle her gün fırsat bulursam 40 dakika bazen 1 saat yürümeye çalışıyorum,çalıştığım için sabah ve öğlen yemeğimi evden getiriyorum,yoğurdu sevmeme rağmen hayatıma soktum,en önemlisi ,siyah üzüm,kayısı ,fındık ve ceviz den kafi miktarda yendiğinde kan şekerimin ayarlandığını öğrendim,her sabah yumartamı ,peynirimi,zeytinimi,domates vs.sebzemi yiyiyorum,öğlen tavuk haşlama,veya evde ne yemeği varsa,ondan getiriyorum,zaten tatlı yemeyince beyaz ekmek yemeyince evde yapılan yemekler fazla zarar vermiyor,birbirini dengeliyor,50 bedendim şimdi 46 beden bol geliyor,44 bedeni daha denemedim,46 beden pantolonlarım bol geliyor,mühim olan arkadaşlar,inanmak,azimli olmak,ilk 3 hafta çok zordu ama sonra midem küçüldü,suyu çoğalttım,önceden diyet yapardım,herkesten saklardım sonra fazlası ile geri alırdım,şimdi özgürce herkese diyet değil sağlıklı besleniyorum diyorum,yaklaşık 14-15 kg vermeme rağmen kendime çok kızıyorum,bunca sene bu kililora neden izin vermişim,keşke bu külübü daha önce görmüş olsaydım,bazı hikayeler resmen beni anlatıyordu,1 ay geçince artık çok kolay,her şey az az yiyeceğiz,mükmün olduğunca tatlı yok taze meyve kuru meyve,yeterli geldi bana,şimdilik aklıma gelenler bunlar,allah hepimizin yardımcısı olsun,