• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazirana Kadar 20 Kilo :)

:36:
o zaman hepimiz 20 kilonun peşindeyiz yaa birbirimize moral olup verelim su 20 kiloyu..
artık dalga gecmelerinden bıktım.. heleki kaynanam versen ya birazcık su kilolarını diyo sankı ekmegımı o verıyomus gibi kızlar vericez baska sıkkı yok :(
Takmayın kafanıza ne kadar sıkarsanız kendinizi vücut o kadar direnirmiş.Kaynanalar da kendini görmüyor gelinlere takmışlar.Kıskançlıktan şaşırmışlar.

merhaba beni gördüğünüz için teşekkürler, ilk önce kendime söz verdim,buradaki zayıflama hikayelerini okuyunca çok etkilendim,hikayelerde bana mantıklı gelen şeyleri yapmaya çalıştım,öncelikle her gün fırsat bulursam 40 dakika bazen 1 saat yürümeye çalışıyorum,çalıştığım için sabah ve öğlen yemeğimi evden getiriyorum,yoğurdu sevmeme rağmen hayatıma soktum,en önemlisi ,siyah üzüm,kayısı ,fındık ve ceviz den kafi miktarda yendiğinde kan şekerimin ayarlandığını öğrendim,her sabah yumartamı ,peynirimi,zeytinimi,domates vs.sebzemi yiyiyorum,öğlen tavuk haşlama,veya evde ne yemeği varsa,ondan getiriyorum,zaten tatlı yemeyince beyaz ekmek yemeyince evde yapılan yemekler fazla zarar vermiyor,birbirini dengeliyor,50 bedendim şimdi 46 beden bol geliyor,44 bedeni daha denemedim,46 beden pantolonlarım bol geliyor,mühim olan arkadaşlar,inanmak,azimli olmak,ilk 3 hafta çok zordu ama sonra midem küçüldü,suyu çoğalttım,önceden diyet yapardım,herkesten saklardım sonra fazlası ile geri alırdım,şimdi özgürce herkese diyet değil sağlıklı besleniyorum diyorum,yaklaşık 14-15 kg vermeme rağmen kendime çok kızıyorum,bunca sene bu kililora neden izin vermişim,keşke bu külübü daha önce görmüş olsaydım,bazı hikayeler resmen beni anlatıyordu,1 ay geçince artık çok kolay,her şey az az yiyeceğiz,mükmün olduğunca tatlı yok taze meyve kuru meyve,yeterli geldi bana,şimdilik aklıma gelenler bunlar,allah hepimizin yardımcısı olsun,
cok tesekkur ederım cevabın ıcın allahım bıze de nasıp eder ıns bende bıran once vermek ıstıyorum kac gunde gıttı 15 kılo

cok tesekkur ederım cevabın ıcın allahım bıze de nasıp eder ıns bende bıran once vermek ıstıyorum kac gunde gıttı 15 kılo

2 ayda canım,ama öncesinde bir iki haftada azar azar yediklerimi azaltmaya başlamıştım,ama şubat ve mart ayında çok istikrarlı gittim,ve 15 kilo gitti

dıkkat et cnm alma tekrar tebrık edıyorum gercekden kılo vermek cok zor ama almak cok kolay

Sen neler yapıyorsun,miden küçüldümü,bol bol dere otu,maydanoz ye,kırmızı biberlerde çıktı artık ,çıtır çıtır ,onlardan kahvaltıda öğlen yemeğinde akşam yemeğinde 2 tane yersen çok tok tutuyor,dere oto,kivi ,maydanoz,greyfurt gerçekten metebolizmayı çok çalıştırıyor,ben spor salonunada başladım,iş çıkışı hemen spora ordan eve gidiyorum,biraz zor oluyar,hem iş hem spor,hem ev işleri ama artık fedakarlık ediyorum,ve bol bol yoğurt,sabah kahvaltısında 2-3 yemek kaşığı yoğurt yiyorum,öğlen küçük bir kase,akşamda küçük bir kase,yoğurtta yağları yakıyor,sende neler yaptığını paylaşırsan sevinirim,bilgi alışverişinde bulunmak hepimize fayda verecektir diye düşünüyorum.Görüşmek üzere :36:

olsun canım sıkıntı yok yeter ki topiği canlı tutalım ve birbirimizi arkadaş oalrak ekleyelim olmaz mı ? daha iyi muhabbet kurarız

Evet canım buna hepimizi ihtiyacı var,bu arada benim kilo vermem durdu,bir haftadır aynı kilodayım,ama direnmeye çalışıyorum,sizler de durum ne?:36:

kimseler yok heralde konu sahibi topiği canlı tuttalım dedi fakat kendisi hiç buralara uğramaz oldu:14:
ben çok istikrarlı şekilde devam ediyorum birbirimize destek olaraktan şu kilolardan kurtuluruz inşş:49:

Kızlar kalıri hesaplamayla zayıflama die bişi var kendiminkini hesapladım bana dioki 90 günde ideal kilona ulaşabilirsin ama günde -2170 kaloriyle.ben anlamadım eksi neoluyo şimdi bilgisi olan lütfen cevaplasın acil

Kızlar kalıri hesaplamayla zayıflama die bişi var kendiminkini hesapladım bana dioki 90 günde ideal kilona ulaşabilirsin ama günde -2170 kaloriyle.ben anlamadım eksi neoluyo şimdi bilgisi olan lütfen cevaplasın acil

günde o kadar kalori azaltarak demek galiba su anki günlük alman gerekendenmi cikarcan acaba mantiksiz olur oda hangi site adi bu bende merak ettm

Arkadaşlar geldim sonunda sınavlarım ve işlerimin yoğunluğumundan yazamadım giremedim topiciğime ama sporu ihmal etmedim bu arada 87 kg ye düşmüşüm gözüm aydın :D 1 ay oldu şuan ile 2 gün var gerçi ama :d

Arkadaşlar geldim sonunda sınavlarım ve işlerimin yoğunluğumundan yazamadım giremedim topiciğime ama sporu ihmal etmedim bu arada 87 kg ye düşmüşüm gözüm aydın :D 1 ay oldu şuan ile 2 gün var gerçi ama :d

tebrikler kac kg verdn 1ayda

şuan tam tartılmadım ama geçen perşembe tartıldığımda 88 kg idim bakalım bilmiyorum ne kadar oldum :) 1 ay oldu işte 9 kg verdim herhalde hedefim 10du ama bimiyorm ya tekrar tartılacağım yarın net bir sonuç veririm :D

Merhaba Arkadaşlar,bende 84,00 kg deyim hala,ama spora başladım 3 hafta oldu ve bariz şekilde belimin incelendiğini ve vücudumun sıkılaştığını hissediyorum,ara sıra çok küçük kaçamaklar olsada istikrarlı devam etmeye çalışıyorum,2 haftadır kilo vermem azaldı,veriyorum ama ilk zamanlara göre daha az,bende topiğe giriyorum,ama kimseler yazmıyor,vazgeçmeyelim,kurtulalım şu kilolardan lütfen,beni yalnız bırakmayın,:36:

Back