• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazirana Kadar 20 Kilo :)

Merhaba arkadaşlar bugün buraya uğrayamadım ama topiği canlı tutma fikri güzel bende buna katılıyorum.Bugün fazla spor yapamadım, ama yediklerimi sayarsam sabah taze ıspanak ve peynir limonlu zeytinyağlı yedim öğlen 2 adet köfte akşam azıcık bulgurlu ıspanak ve bol yeşil salata,yoğurt ama az önce çok başım ağrıdığından süt ile special k yedim 1 kase normalde geceleri yemeyecektim ama bu gece olmadı.

EEE kızlar nasıl aktif edeceğiz bu topiği her hafta tartılma olacak mı diğer topikler gibi

Haftada bir tartılıp yazalım birbirimize önerilerde bulunabiliriz.küçük tüyolar gibi kendimizce.bölece aktif hale gelebilir bence.eğer halen uyumayan varsa bende bi öneri yatmadan hemen önce 2 bardak su içmenizi tavsiye ederim gerçekten işe yarıyo metebolizmayı hızlandırıyo.iyigeceler herkeze

Güne special K ile başlandı 1.5 litre su getirildi :46: Öğlen artık kurumda ne çıkarsa az öz yenilecek akşam 6'da spora gidilecek :D sizde gün içinde neler yapacağınızı söyleyin gençler.

Önceleri yemek yedikten sonra afedersiniz ama yediğim yemekler miğdemden geri geliyordu. Hazmedemiyordum tam olarak . Ama şuan yemekte yesem meyve de yesem böyle bir sorun ile karşılaşmıyorum. Düşünün içtiğim çay bile ağzıma geliyordu. Miğdem artık almıyordu. Allaha şükür şimdi hiç böyle bir sıkıntı yaşamıyorum
Birde arkadaşlar bu diyet olayını fazla kafaya takmayın rutin hayatınıza devam edin derim ben bence çünkü siz kafaya taktıkça daha çok yeme isteğinizgelecek sıtf benim gibi bende çok kafaya takıyorum ama allaha şükür nefsimede hakim olabiliyorum şimdiden teşekkürer hepinize kolay gelsin. Yarın tartılacağım bakalım sonuçlar ne çıkacak bugün diyetimin tam 16. günü 16 gün geride kaldı bakalım sonuçlar nasıl :)

günaydın kızlar bende bugün klasik diyet kahvaltısı yaptım herzamanki gibi .peynir domatez salatalık vs.vs:40: ben aslında yemek yemiyorum daha cok yoğurt ,müsli ,diyet kraker falan yiyorum.bu hafta tartıtda geçen haftaya göre sadece 400 gr. eksik çıkıyorum:30:moralim çok bozuk sporumuda yapıyorum,nerde yanlış var anlamadım daha 2. haftada kilo verme yavaşlarmıki?:43:

Kizlar ne yapacagimi sasirmis durundayim boyum 168 kilo 94 bir an once bu kilolarimdan kurtulmak istiyorum bugun kahvalti ile basladjm diyete her sabah tartilip yazacam buraya allah yardimcimiz olsun kilo vermek hic kolay degil.

Merhaba Arkadaşlar,ben kulube bugün girdim,nereye yazacağımı tam olarak bilmiyorum,inşallah doğru yerdeyimdir.28.Şubat 2014 tarihinden itibaren adını sağlıklı beslenme olarak bu kulübdeki arkadaşların yazılarından okduğum,bir yolun içersine girdim.Biraz azim biraz sabır 99 kilodan,85,50 ye düştüm,hedefim 5 ayın sonunda 20 kili daha vermek,buradaki zayıflama hikayelerini okudum,çok etkilendim,artık kendimi yalnız hissetmiyorum,birlikte dahada zayıflamaya bende varım,herkese kolay gelsin,başarılar,:49:
ne kadar surede verdini bu kiloyu ve neler yaptiniz

öğlen arası tavuk sote şehrilyeli çorba sütlaç ayran çıkmıştı bende sadece tavuk sotenin tavuklarını yedim çorbadan yarım kase ve yoğurt yarım parça yedim bol bol su içtim bol pul biberli acılı bakalım bugün öğlenide atlattık

Bugün biraz kaçırdım ama akşamla telafi ederim sabah evde yapamadım, annem, ablam ve ben kahvaltıya gittik orada poğaça falan derken yediim yani az önce de dayanamadım kremalı bisküvi yedim oooyyy şimdi de pişman oldum ne olacak bizim halimiz istediğimiz şeyleri yemeden durmak çok zor birde 2 gündür başım çok feci ağrıyor neyse bu akşam sadece salata yemeliyim.

Günaydın arkdaşlar güne special k meyve parçacıklı ile başladım. Yanıma 1.5 litre suyumu aldım saat başı 1 bardak içiyorum öğlen arası ne çıkacak bilmiyorum dün sporda 750 kalori üstüne mekik şınav çektim formdayım diyebilrim ama en ufak ağrı hissetmiyorum..

Bakalım bugün tartılacağım ne kadar kilo vermişim bende merak ediyorum bugün diyetimin tam tamına 18. günü oldu bile eh :D

ne kadar surede verdini bu kiloyu ve neler yaptiniz

Merhaba beni gördüğünüz için teşekkürler, İlk önce kendime söz verdim,buradaki zayıflama hikayelerini okuyunca çok etkilendim,hikayelerde bana mantıklı gelen şeyleri yapmaya çalıştım,öncelikle her gün fırsat bulursam 40 dakika bazen 1 saat yürümeye çalışıyorum,çalıştığım için sabah ve öğlen yemeğimi evden getiriyorum,yoğurdu sevmeme rağmen hayatıma soktum,en önemlisi ,siyah üzüm,kayısı ,fındık ve ceviz den kafi miktarda yendiğinde kan şekerimin ayarlandığını öğrendim,her sabah yumartamı ,peynirimi,zeytinimi,domates vs.sebzemi yiyiyorum,öğlen tavuk haşlama,veya evde ne yemeği varsa,ondan getiriyorum,zaten tatlı yemeyince beyaz ekmek yemeyince evde yapılan yemekler fazla zarar vermiyor,birbirini dengeliyor,50 bedendim şimdi 46 beden bol geliyor,44 bedeni daha denemedim,46 beden pantolonlarım bol geliyor,Mühim olan arkadaşlar,inanmak,azimli olmak,ilk 3 hafta çok zordu ama sonra midem küçüldü,suyu çoğalttım,önceden diyet yapardım,herkesten saklardım sonra fazlası ile geri alırdım,şimdi özgürce herkese diyet değil sağlıklı besleniyorum diyorum,yaklaşık 14-15 kg vermeme rağmen kendime çok kızıyorum,bunca sene bu kililora neden izin vermişim,keşke bu külübü daha önce görmüş olsaydım,bazı hikayeler resmen beni anlatıyordu,1 ay geçince artık çok kolay,her şey az az yiyeceğiz,mükmün olduğunca tatlı yok taze meyve kuru meyve,yeterli geldi bana,şimdilik aklıma gelenler bunlar,Allah hepimizin yardımcısı olsun,

Günaydınnn arkadaşlar güne 2 bardak suyla başladım ardından 1 yeşil elma yedim be yarım saat sonra haşlanmıs yumurta peynir salatadan oluşan bi kahvaltı yaptım ve suya devam.birazdanda spora başlıcam.öğleni sabırsızlıkla bekliyorum:-))

haha benimde öğlen arasına 30 dakikam var bugün de yoğun bir spor temposu beni bekliyor. teşekkür ederim arkadaşlar bakalım inşallah kilolar gidecek ehe eh e

Kızlar merhaba bikaç gündür diyet başarı hikayelerini okuyorum zayıflamayı epey bi süredir istiyordum ama çeşitli bahaneler bulmakta uzmanım diyebilirim :9: KK sayesinde aradığım motivasyonu buldum ve dun itibariyle başladım :21: Şu an 77.9 kiloyum kendime 30 hazirana kadar bi süre belirledim Umarım yaza kadar istediğim kiloya düşerim umarım hepimiz istediğimiz en mutlu olduğumuz kiloya düşeriz :10: Her hafta değişimi paylaşmak istiyorum lütfen beni yalnız bırakmayın :16:

selam kızlar,

bu sabah limonlu peynirli roka salatası yedim.Öğlen ise meyve yemek istiyorum birazdan 1 saat kondisyon bisikletini çevireceğim inşallah veririz bu kiloları topik aktif olmaya devam

go go go go go go go go go go go go go go go go sanki yağlarımın eridğini hissediyor gibiyim miğdem kıpır kıpır kollarım basenlerim vücudu mu harika hissediyorum gençler :D

Merhaba beni gördüğünüz için teşekkürler, İlk önce kendime söz verdim,buradaki zayıflama hikayelerini okuyunca çok etkilendim,hikayelerde bana mantıklı gelen şeyleri yapmaya çalıştım,öncelikle her gün fırsat bulursam 40 dakika bazen 1 saat yürümeye çalışıyorum,çalıştığım için sabah ve öğlen yemeğimi evden getiriyorum,yoğurdu sevmeme rağmen hayatıma soktum,en önemlisi ,siyah üzüm,kayısı ,fındık ve ceviz den kafi miktarda yendiğinde kan şekerimin ayarlandığını öğrendim,her sabah yumartamı ,peynirimi,zeytinimi,domates vs.sebzemi yiyiyorum,öğlen tavuk haşlama,veya evde ne yemeği varsa,ondan getiriyorum,zaten tatlı yemeyince beyaz ekmek yemeyince evde yapılan yemekler fazla zarar vermiyor,birbirini dengeliyor,50 bedendim şimdi 46 beden bol geliyor,44 bedeni daha denemedim,46 beden pantolonlarım bol geliyor,Mühim olan arkadaşlar,inanmak,azimli olmak,ilk 3 hafta çok zordu ama sonra midem küçüldü,suyu çoğalttım,önceden diyet yapardım,herkesten saklardım sonra fazlası ile geri alırdım,şimdi özgürce herkese diyet değil sağlıklı besleniyorum diyorum,yaklaşık 14-15 kg vermeme rağmen kendime çok kızıyorum,bunca sene bu kililora neden izin vermişim,keşke bu külübü daha önce görmüş olsaydım,bazı hikayeler resmen beni anlatıyordu,1 ay geçince artık çok kolay,her şey az az yiyeceğiz,mükmün olduğunca tatlı yok taze meyve kuru meyve,yeterli geldi bana,şimdilik aklıma gelenler bunlar,Allah hepimizin yardımcısı olsun,

Bu arada özür dilerim 28 Şubat yazmışım ilk yazımda ilk günün heyecanı kusura bakmayın 28 ocakta başladım ben:36:

Şimdiden 2.5ltre su içildi spor bugünlül yapılamdı ama yemekte en küçük bi kaçırma olmadı😃ben de son durum bu herkeze kolay gelsin ve evet sabırsızlıkla akşamı bekliyorum😃😃

Back