selam kızlar benim yeni adet tarihim de 1 mayıs..bende sizlere katılabilir miyiim..öptüm canlarıımm..
UMUDUNU MAYIS AYINA TAŞIYANLARIN LİSTESİ
..................................beklenen adet tarihi
1-yasemin-66...................30 nisan
2-enrika...........................2 mayıs
3-sena10.........................2 mayıs
4-Doremi.........................6 mayıs
5-raebzah........................1 mayıs
6-ktg...............................1 mayıs
7-hatun55........................1 mayıs
8-aYca24.........................5-6 mayıs
9-tektanem......................11 mayıs
10-pınar77........................12 mayıs
11-happygreen..................16 mayıs
12-ummahan_d.................? mayıs (beklenen kelebeqim..)
Not: listeyi kopyalayıp isminizi altına ekleyebilirsiniz arkadaşlar..:)))
nasılsınız kızlar..
ben tam önemli günlerdeyim.. dün 14. günümdü. ama dün ovalüsyon testi yaptım ve silik çıktı...
acaba geçmi yumurtluycam bu ay.. biz bir gün var bir gün yok yapıyoruz ilişkiyi.. sizce yeterli mi?
nasılsınız kızlar..
ben tam önemli günlerdeyim.. dün 14. günümdü. ama dün ovalüsyon testi yaptım ve silik çıktı...
acaba geçmi yumurtluycam bu ay.. biz bir gün var bir gün yok yapıyoruz ilişkiyi.. sizce yeterli mi?
kızlar pek girmiyorsunuz topiğe...benimde bugün 15.günüm tam yumurtlama haftamdayım....
bakalım bu ay neler olacak....
nasılsınız kızlar..
Hayatım 12 ve 18. günler arasında yumurtlama tarihi geçerli bugünleri boş geçirme benimde 1 mayıs adet tarihim.Hepimizi ALLAH sevindirsin inşallah :Saruboceq:
günaydin kizlar a.s.
doremicim hadi hayirlisi canim isallah senden süper haberleri almaya az kaldii, o konuyla ilgili bazi dr lar 2 günde bir diyo bazilari hergün diyo bence o önemli günleri bos geçirmemek lazim :1rolleyes:
kızlar pek girmiyorsunuz topiğe...benimde bugün 15.günüm tam yumurtlama haftamdayım....
bakalım bu ay neler olacak....
banada dr um gün aşırı ilişkiyi önermişti ve uygulamıştık..bence yeterli...sperm 72 saat yumurta 48 saat canlı kaldığına göree...hergün yapmak bence sperm kalitesini düşürebilir...