Haziran ve Temmuz'da umutlarn tayanlarn topii...

günaydın canlarım....eğitimdeydim 10 gündür buğün başladım işe...yoksa sizi unuttuğumdan değil...nasılsınız kader arkadaşlarım benden iyilik...nisan sonunda adet olacağım inşallah ondan sonra durmak yok yola devam :)))öpüyorum hepinizi...

selam kızlar benim yeni adet tarihim de 1 mayıs..bende sizlere katılabilir miyiim..öptüm canlarıımm..

UMUDUNU MAYIS AYINA TAŞIYANLARIN LıSTESı

..................................beklenen adet tarihi

1-yasemin-66...................30 nisan
2-enrika...........................2 mayıs
3-sena10.........................2 mayıs
4-Doremi.........................6 mayıs
5-raebzah........................1 mayıs
6-ktg...............................1 mayıs
7-hatun55........................1 mayıs
8-aYca24.........................5-6 mayıs
9-tektanem......................11 mayıs
10-pınar77........................12 mayıs
11-happygreen..................16 mayıs

Not: listeyi kopyalayıp isminizi altına ekleyebilirsiniz arkadaşlar..:)))

bu hafta dr a gitmeyi düşünüyorum kızlar korunmayı bırakmadan önce tahlillerine bakalım demişti dr um..adet olmadan baktırayım diyorum..inşallah birşey çıkmaz....temizdi tahlillerimin hepsi önceden buda böyle çıkar inşallah....

sen merak etme canim arkadasim hiç biseycigin yoktur ama dr a gitmen çok iyi olur bende geçen ay gitmistim içim rahatlamisti seninde öyle olucak tatlim mayisa bomba gibi gircez

işallah hamiş olucaz... :CüvCüv:

nasılsınız kızlar..
ben tam önemli günlerdeyim.. dün 14. günümdü. ama dün ovalüsyon testi yaptım ve silik çıktı...
acaba geçmi yumurtluycam bu ay.. biz bir gün var bir gün yok yapıyoruz ilişkiyi.. sizce yeterli mi?

Hayatım 12 ve 18. günler arasında yumurtlama tarihi geçerli bugünleri boş geçirme benimde 1 mayıs adet tarihim.Hepimizi ALLAH sevindirsin inşallah :Saruboceq:

günaydin kizlar a.s.
doremicim hadi hayirlisi canim isallah senden süper haberleri almaya az kaldii, o konuyla ilgili bazi dr lar 2 günde bir diyo bazilari hergün diyo bence o önemli günleri bos geçirmemek lazim :1rolleyes:

kızlar pek girmiyorsunuz topiğe...benimde bugün 15.günüm tam yumurtlama haftamdayım....
bakalım bu ay neler olacak....

banada dr um gün aşırı ilişkiyi önermişti ve uygulamıştık..bence yeterli...sperm 72 saat yumurta 48 saat canlı kaldığına göree...hergün yapmak bence sperm kalitesini düşürebilir...

Hayatım 12 ve 18. günler arasında yumurtlama tarihi geçerli bugünleri boş geçirme benimde 1 mayıs adet tarihim.Hepimizi ALLAH sevindirsin inşallah :Saruboceq:

inşaallah canım benim.. bakalım görücez bu ay neler olucak :):))

günaydin kizlar a.s.
doremicim hadi hayirlisi canim isallah senden süper haberleri almaya az kaldii, o konuyla ilgili bazi dr lar 2 günde bir diyo bazilari hergün diyo bence o önemli günleri bos geçirmemek lazim :1rolleyes:

saol canım yaa,, elimizden geleni yapıyoruz bakalım artık gerisi Allahtan.. umarım bu ay seviniriz hepimiz..
spermlerin kalitesi açısından biz o yüzden bir gün ara veriyoruz..
yani bu ay zaten herşeyi bıraktım, aklıma çok getirmemeye çalışıyorum..
kaçırmamak adına ilişki düzenli olsunda, nasip olursa olur zaten dimi.. :)

kızlar pek girmiyorsunuz topiğe...benimde bugün 15.günüm tam yumurtlama haftamdayım....
bakalım bu ay neler olacak....

canım kayınvalidem bende, ameliyat oldu oyüzden bende kalıyor, ondan pek giremiyorum,
hadi bakalım iyi değerlendir canım bu günleri.. benimde bugün 16. günüm :)))

banada dr um gün aşırı ilişkiyi önermişti ve uygulamıştık..bence yeterli...sperm 72 saat yumurta 48 saat canlı kaldığına göree...hergün yapmak bence sperm kalitesini düşürebilir...

evet bende senin gibi düşündüm canım.. zaten benim doktorum 36 saatte bir ilişkiyi öneriyor.. bizde bu ay bir gün var bir gün yok yapıyoruz..
14. günümde ovalüsyon testi yaptım silik çıktı.. demek ki geçmi yumurtluycam bu ay?

tabiki doremicim senin için nasil rahat edicekse, hayirli saglikli olsunda bebeklerimiz :ecrin_bebek:. çevremizde her duruma örnekler bulmamiz mümkün ben bi haber okumustum kadin hamile iki tane bebege ama ikiz deiller nasil oluyor :1shok: ,kadin kocasiyla 2 kez iliskiye giriyor ayni gece ve ikisindede sperm yerlesiyor birbirinden bagimsiz iki bebek olusuyor canim çok nadir olan biseymis bu çok enteresan bulmustum ben yani biraz akisina birakmak lazim galiba ve çokta iyi beslenmek kaydirigubbakcemile5

rabbım yardımcınız olsun bende mayısa beklıorum ınsallah hakkımızda hayırlısı ğeçen test yaptım sonuç neğatıf bıktım bu sonucu görmekten rabbım bızede taddırsın bu duyguyu :çok üzgünüm

selam kızlar benim de bugün 18. günüm şimdi yumurtlama dönemi bitti de mi bu ay için, bu dönemden sonra da gün aşırı ilişki gerekli mi acaba merak ediyorum bilgisi olan var mı ???

selam kızlar bende mayısı dört gzle bekleyenlerdenim.adet tarihlerim son zamanlarda 1-2 günlük değişiklik yaptığı için geçen hafta yumurtlama günümdü.bugün karnımda batmalar falan hissediyorum.biraz kasıklarımda ağrı var.acaba bunlar psikolojik mimirmirmirmir beni de ekler misiniz mayıs listesine 3mayıs.Mayıs inşallah hayırlı haberlerle gelir :CüvCüv:

selam kızlar bende mayısı bekliyorum..yumurta takip tedavim yapıldı bu ay..1 mayıs adet tarihim..hayırlısı inşallah.inşallah hepimiz güzel haberler veririz..öptüm canlarııımm..

UMUDUNU MAYIS AYINA TAŞIYANLARIN LİSTESİ

..................................beklenen adet tarihi

1-yasemin-66...................30 nisan
2-enrika...........................2 mayıs
3-sena10.........................2 mayıs
4-Doremi.........................6 mayıs
5-raebzah........................1 mayıs
6-ktg...............................1 mayıs
7-hatun55........................1 mayıs
8-aYca24.........................5-6 mayıs
9-tektanem......................11 mayıs
10-pınar77........................12 mayıs
11-happygreen..................16 mayıs
12-ummahan_d.................? mayıs (beklenen kelebeqim..)
13-kayaes.........................3 mayıs

Not: listeyi kopyalayıp isminizi altına ekleyebilirsiniz arkadaşlar..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…