niye hamileliğe engelmi yani yaparkende hamile kalınmazmı?sipermleri öldürü dimi katil:) canım sende işe yaradımı?
kızlar benim de beklenen adet tarihim 6 mayıs..
eklerseniz sevinirim...
bu arada ben bu ay adetim biter bitmez; maydonozlu süt buharını ve acı elma yağını yapmayı düşünüyorum.. incir kürüde aklımda.. bakalım ihmal etmem inşaallah...
doremiciğim bencede yap canım ilaç değiller nasıl olsa yan etkileri yok...şifa olur inşallah arkadaşım....:1hug:
kıslar adaçayı yağını kullansam intap için yine o ay bebek olmazmı yani?
kıslar adaçayı yağını kullansam intap için yine o ay bebek olmazmı yani?
canim adaçayi yagi iltihaba iyi geliyo fakat yumurtlama dönemine kadarki sürede tamam ama yumurtlama döneminde bence deneme çünkü spermin tutunmasini engellersin yani mantiken öyle bence, hamilelerde düsüge bile neden olabiliyo
doremicim ben geçen ay adetimin bittii gün basladim 5 gün falan yaptim bu ayda öyle yapmayi düsünüyorum canim zaten çalismalara gelecek ay baslicaz mecburen, o yüzden gelecek ayda öyle yaparim birakirim canim çünkü drlar adaçayini bile gebelere önermiyolar
rabbim sizinde gönlünüze göre verir inşallah
hayır canım aksine o ay bebek olması için denemek lazım bence..
çünkü iltihap olduğu için spermeler yumurtaya ulaşamıyo.. adet bitiminden sonra yumurtlama gününe yakın bu yağı denersek, yumurtlama günlerine şansımızı daha çok yükseltmiş oluruz bence..
kııııııııııızlar bende mayıs ayında umutlu olanlardanım adet tarihim 1 mayıs hadi bakalım kolay gelsinkaydirigubbakcemile2:lepi::teytey:
kızlar benide ekleyin.umutlar mayıs ayına kaldı.11 mayıs adet günüm.yarın bal tarçın çörekotu kürüne başlıyorum..