- 23 Kasım 2007
- 1.009
- 1
benim 6 mayıs canım..
ama içimde bir ümidim yok gibi.. öyle durgunum ki..
bundan 4 ay önce kaybettim bebeğimi.. şimdi çok olsun isityorum.. hayırlısı olsun hakkımızda..
bu ay gebelik için hiç birşey yapmıyorum.. yaptığımız tek şey; bir gün var bir gün yok ilişki.. en azından önemli günleri kaçırmamak adına.. artık bundan sonrası allah kerim...
anladım canım az kalmış gününe daha şanslısın umudunu kaybetme neden olmasınki inşallah hayırlı sağlıklı bir bebeğe kavuşursun sende :ecrin_bebek:
bende listeye girmek istiyorum kızlar umarım bu ay isteyen herkes kavuşur bebişine dualarım sizlerle:CüvCüv::ecrin_bebek::1hug::1hug::1hug::1hug:
günaydın kızlar mayıs anne adaylarııı neler yapıosunnnnuzz çalışmalar nasıll gidio kaydirigubbakcemile3
saol canım..
hepimize inşaallah...
hoşgeldin aramıza canım..
umarım sende bu ay alırsın mutlu haberi :)
günaydın canımm..
ben iyiym valla, son gaz devam :)
bide sol tarafımda sık sık bi ağrı oluyo bazen kasıklarımda bazende daha üst taraflarda batma oluyo
slm.kızlar adet gününe 1 hafta varken kanda belli olurmu?
günaydın kızlar.. dün adet oldum....nihayet korunma süremiz bitti mayısta çalışmalara son hızla devam :)) mayısa umudunu taşıyanları boynu bükük bırakma yarabbim....
günaydin arkadaslar umarim yeni haftada bol bol güzel haberler aliriz
arkadasim çok yaklastin bebegine çok mutluyum bu yüzden alkisalkisalkis darisi basima insallah