- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
benim yeni adet tarihim 12 mayıs
zeytinyağını hafif eritip ılıtıcakmışız sonra tamponu içine batırırp aksam yatarken içeri atacakmısız 2 gün üst üste yapınca hamile kalıyormusuz
ben henüz bunu yapmadım cesaret edemedim bunu daha önce duymuşmuydunuz
benim yeni adet tarihim 12 mayıs
zeytinyağını hafif eritip ılıtıcakmışız sonra tamponu içine batırırp aksam yatarken içeri atacakmısız 2 gün üst üste yapınca hamile kalıyormusuz
ben henüz bunu yapmadım cesaret edemedim bunu daha önce duymuşmuydunuz
selam arkadaşlar....5 şubatta kürtaj oldum malesef meleğimim kalbi durmuştu( mayıs ayında çalışmalara başlıyacağız ve umudumuz mayıs ayında inşallah...Umudu mayıs ayında olanlar burada toplanalım mı ne dersiniz.....:1hug:
slm kizlar çok boslamisiz burayi nerelerdesiniz yoksa mayisa dair umutlarimizi yitirdikmi(
evet canım doğru söylüyosun çok boşladık burayı..
fakat benim bi sorunum var.
kayınvalidem ameliyat olucak, yanında ben kalıcam hastanede.. ama benim tam da yumurtlama günlerime denk geliyo.. of nasıl üzüldüm...
bu kadar olur ya..
gitti yani bu aydan hiç umudum yok artık
günaydınn,, benimde umudum artık mayısa henüz yeni regl oldum biter bitmez çalışmalara başlıycamm inşallah bu ay olurr :))
hoşgeldin cnm inşallah birsürü hamiş çıkartırız
slm arkadaslar.ben 9 aylık evlıyım.coocuk ıstemıyodum.ama kac gundur hamılelık belırtılerı vardı.hamıle kaldıgımı dusunuyodum.bugun kan testı yaptırdım.sonuc negatıf.sevıncegımı zannetım.ama ıcım bı tuhaf oldu.üzüldüm sanki..bide herkes hamilelik bekliyordu..