Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ne var ne yok sizlerde...
ben dün yine ovaulasyon testi yaptım..
14. gün silik çıkmıştıya, dün yine yaptım... 2. çizgi tam pembe çıktı.. bugün 17. günüm. dün çalıştık.. bir gün var bir gün yok yapıyoruz ya bu ay..
adete kadar bu böyle..yeterli olur inşaallah yaa... olsun artık.. Allahım yardım et nolur..
benden iyilik doremiciğim...stres yapma canım hayırlısı olsun...o zamanını biliyor annesi...:1hug:
slm arkadaslar a.s. bu ayida kaçiran arkadaslar üzülmesin bence çünkü mayis çok güzel bi ay bizde bekledigimiz haberi mayista alcaz mis gibi çiçek kokulariyla karsilicaz hamileligimizi çok merak ediyorum ilk haberi kim vericek acaba
evet doremicim bayram olucak o zaman burda benim mayis adetimide gecirmem lazim o zaman sürem doluyo yani umarim kendini toplamistir rahmim kürtajdan sonra
mayıs ayında inşallah güzel haberleri alırızda bu mayıs ayı nasıl gelip geçicek onu bilmiyorum şu son beş günüm bile beş asır gibi geçti şimdi otuz günüm var kaydirigubbakcemile3
evet yaa..
hele bir saymaya başlayınca inanki hiç geçmiyor o günler..
bırak sayma.. kendini strese sokarsın canım..
ilişkiniz düzenli gitsin yeter..
valla ben bu ay öyle yumurtlama günü stresine filan girmedim.. zaten misafirim var. oyalanıyorum onunla, çok gelmiyo aklıma iyi oldu bi yandanda..
napalım elimizden başka birşey gelmiyor ki..
haklısın canım ya bu nasıl bişeymiş böle karşıdan kolay geliyor valla ama insan içine düşünce anlıyomuş cidden bende takmam diyorum ama hiç zannetmiyorum zaten takmasam burda işim ne kaydirigubbakcemile3 sürekli girip kendime yarıcak bişiler arıyorum benimle aynı durumda olanlarlada paylaşmak güzel bişi
dimi :)
eskiden hiç bilmezdim bu kadar bu konuya önem vereceğimi..
ama insan hele ki kk da olunca daha çok kaptırıyor kendini bu da bir gerçek :)
evet burda çocuk düşünmesen bile yapası gelir insanın okuya okuya kaydirigubbakcemile3 senin ne zaman tarihin canım