Haziran ve Temmuz'da umutlarn tayanlarn topii...

günaydın kader arkadaşlarım.....günümüz aydın olsun rabbim ümitlerimizi versin tez zamanda öpüldünüz....

bende bugün regl oldum umudum mayısa kaldı 20 mayıs üf nasıl beklicem yaaa zaman geçmez yine şimdi :KK43:

arkadaslar benımde adet gunum 11 mayıs benıde lısteye eklermısınız umarım herkezın duaları gercek olur bebıslerımıze kavusuruz.

kızlar ne var ne yok sizlerde...
ben dün yine ovaulasyon testi yaptım..
14. gün silik çıkmıştıya, dün yine yaptım... 2. çizgi tam pembe çıktı.. bugün 17. günüm. dün çalıştık.. bir gün var bir gün yok yapıyoruz ya bu ay..
adete kadar bu böyle..yeterli olur inşaallah yaa... olsun artık.. Allahım yardım et nolur..

UMUDUNU MAYIS AYINA TAŞIYANLARIN LıSTESı

..................................beklenen adet tarihi

1-yasemin-66...................30 nisan
2-enrika...........................2 mayıs
3-sena10.........................2 mayıs
4-Doremi.........................6 mayıs
5-raebzah........................1 mayıs
6-ktg...............................1 mayıs
7-hatun55........................1 mayıs
8-aYca24.........................5-6 mayıs
9-tektanem......................11 mayıs
10-pınar77........................12 mayıs
11-happygreen..................16 mayıs
12-ummahan_d.................? mayıs (beklenen kelebeqim..)
13-kayaes.........................3 mayıs
14-jasminn_23...................20 mayıs
15-symbolll........................11 mayıs
16-serpil_20de..................15 mayıs

Not: listeyi kopyalayıp isminizi altına ekleyebilirsiniz arkadaşlar..:)))

Son düzenleme:
kızlar ne var ne yok sizlerde...
ben dün yine ovaulasyon testi yaptım..
14. gün silik çıkmıştıya, dün yine yaptım... 2. çizgi tam pembe çıktı.. bugün 17. günüm. dün çalıştık.. bir gün var bir gün yok yapıyoruz ya bu ay..
adete kadar bu böyle..yeterli olur inşaallah yaa... olsun artık.. Allahım yardım et nolur..

benden iyilik doremiciğim...stres yapma canım hayırlısı olsun...o zamanını biliyor annesi...:1hug:

slm arkadaslar a.s. bu ayida kaçiran arkadaslar üzülmesin bence çünkü mayis çok güzel bi ay bizde bekledigimiz haberi mayista alcaz mis gibi çiçek kokulariyla karsilicaz hamileligimizi çok merak ediyorum ilk haberi kim vericek acaba

benden iyilik doremiciğim...stres yapma canım hayırlısı olsun...o zamanını biliyor annesi...:1hug:

evet canım inşaallah..
geçen ay tam 12. gün yumurtlamıştım..
bu ay da 16. gün yumurtladım, demek ki geç oldu bu ay.. aslında tam zamanı ama geçen aya göre farklılk göstermiş dimi...

slm arkadaslar a.s. bu ayida kaçiran arkadaslar üzülmesin bence çünkü mayis çok güzel bi ay bizde bekledigimiz haberi mayista alcaz mis gibi çiçek kokulariyla karsilicaz hamileligimizi çok merak ediyorum ilk haberi kim vericek acaba

inşaallah canım yaa...
ilki sonu hiç önemli değil,, hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hele bir kalalımda, bayram yaparız burda valla :)))

evet doremicim bayram olucak o zaman burda benim mayis adetimide gecirmem lazim o zaman sürem doluyo yani umarim kendini toplamistir rahmim kürtajdan sonra

evet doremicim bayram olucak o zaman burda benim mayis adetimide gecirmem lazim o zaman sürem doluyo yani umarim kendini toplamistir rahmim kürtajdan sonra

tatlım benimde bir kürtajım var ve benim doktorum kürtajdan sonra hiç korunma vermedi..
hemen kalabilirsin dedi ama bende prolaktin var..
bence son bir ayınsa korunmana gerek yok artık, boşver bırak gitsin :)))))

mayıs ayında inşallah güzel haberleri alırızda bu mayıs ayı nasıl gelip geçicek onu bilmiyorum şu son beş günüm bile beş asır gibi geçti şimdi otuz günüm var kaydirigubbakcemile3:eek:

mayıs ayında inşallah güzel haberleri alırızda bu mayıs ayı nasıl gelip geçicek onu bilmiyorum şu son beş günüm bile beş asır gibi geçti şimdi otuz günüm var kaydirigubbakcemile3:eek:

evet yaa..
hele bir saymaya başlayınca inanki hiç geçmiyor o günler..
bırak sayma.. kendini strese sokarsın canım..
ilişkiniz düzenli gitsin yeter..
valla ben bu ay öyle yumurtlama günü stresine filan girmedim.. zaten misafirim var. oyalanıyorum onunla, çok gelmiyo aklıma iyi oldu bi yandanda..
napalım elimizden başka birşey gelmiyor ki..

evet yaa..
hele bir saymaya başlayınca inanki hiç geçmiyor o günler..
bırak sayma.. kendini strese sokarsın canım..
ilişkiniz düzenli gitsin yeter..
valla ben bu ay öyle yumurtlama günü stresine filan girmedim.. zaten misafirim var. oyalanıyorum onunla, çok gelmiyo aklıma iyi oldu bi yandanda..
napalım elimizden başka birşey gelmiyor ki..

haklısın canım ya bu nasıl bişeymiş böle karşıdan kolay geliyor valla ama insan içine düşünce anlıyomuş cidden bende takmam diyorum ama hiç zannetmiyorum zaten takmasam burda işim ne kaydirigubbakcemile3 sürekli girip kendime yarıcak bişiler arıyorum benimle aynı durumda olanlarlada paylaşmak güzel bişi

haklısın canım ya bu nasıl bişeymiş böle karşıdan kolay geliyor valla ama insan içine düşünce anlıyomuş cidden bende takmam diyorum ama hiç zannetmiyorum zaten takmasam burda işim ne kaydirigubbakcemile3 sürekli girip kendime yarıcak bişiler arıyorum benimle aynı durumda olanlarlada paylaşmak güzel bişi

dimi :)
eskiden hiç bilmezdim bu kadar bu konuya önem vereceğimi..
ama insan hele ki kk da olunca daha çok kaptırıyor kendini bu da bir gerçek :)

dimi :)
eskiden hiç bilmezdim bu kadar bu konuya önem vereceğimi..
ama insan hele ki kk da olunca daha çok kaptırıyor kendini bu da bir gerçek :)

evet burda çocuk düşünmesen bile yapası gelir insanın okuya okuya kaydirigubbakcemile3 senin ne zaman tarihin canım

evet burda çocuk düşünmesen bile yapası gelir insanın okuya okuya kaydirigubbakcemile3 senin ne zaman tarihin canım

benim 6 mayıs canım..
ama içimde bir ümidim yok gibi.. öyle durgunum ki..
bundan 4 ay önce kaybettim bebeğimi.. şimdi çok olsun isityorum.. hayırlısı olsun hakkımızda..

bu ay gebelik için hiç birşey yapmıyorum.. yaptığımız tek şey; bir gün var bir gün yok ilişki.. en azından önemli günleri kaçırmamak adına.. artık bundan sonrası allah kerim...

X