Haziran ve Temmuz'da umutlarn tayanlarn topii...

günaydin kizlarr
doremicim nacizane fikrim fitilini gece kullan çünkü akiyo önce tedavini düsün canim yerimseniben,bende dün gece denedim yine adaçayiyagini sabah buram buram kokuyodum sanki naneli gibi :1rolleyes: isallah iyi gelir hepimize bide ben bu ay beklemedeyim hala ama gelecek ay korunmayi birakinca kullanmayi düsünmüyorum

benim yeni adet tarihim 12 mayıs
zeytinyağını hafif eritip ılıtıcakmışız sonra tamponu içine batırırp aksam yatarken içeri atacakmısız 2 gün üst üste yapınca hamile kalıyormusuz
ben henüz bunu yapmadım cesaret edemedim bunu daha önce duymuşmuydunuz

zeytinyağını hafif eritip ılıtıcakmışız sonra tamponu içine batırırp aksam yatarken içeri atacakmısız 2 gün üst üste yapınca hamile kalıyormusuz

hiç duymadım yaa..
ne yapıyormuş ki zeyitnyağı..
sana bunu diyen kişi nasıl açıklama yaptı?
adaçayı yağıyla alakası olmasın bunun? çünkü adaçayı yağı tüpler tıkalıysa açıyor ve gebe kalmaya kolaylık sağlıyor.. bununla bir alakası olabilir mi ki acaba ?

arkadaşlar ben aranızda yeniyim inşallah mayıs ayında hamiş kalanlardan olurum:)

slm.enrika sanırım seninde 2 mayıs aynı tarih.en son adet tarihin neydi ve yumurtlama günün ne zaman biliyomusun canım.

günaydin arkadaslar
slm senacim benim son adet tarihim 4 nisan, mayisin 2 si 3 ü gibi bekliyorum, ama biz bu ayda korunuyoruz son ay bu ay mayista sürem doluyo artik denemelere o zaman start vericez canim o yüzden bakmadim bu ay yumurtlama günüme fisfisfis

pinarcim ben hiç duymamistim acaba gerçekten etkili olurmu, açikçasi bende cesaret edemem denemeye

selam arkadaşlar....5 şubatta kürtaj oldum malesef meleğimim kalbi durmuştu :KK43:( mayıs ayında çalışmalara başlıyacağız ve umudumuz mayıs ayında inşallah...Umudu mayıs ayında olanlar burada toplanalım mı ne dersiniz.....:1hug:

canım hayırlısı olsun inşallah mayıs ayı sana ugur getırır.iyi haberlerını beklıyorumhihoyyyt

kızlar bnm adetim de 6nisan da oldum en son....bu ayda 5 6 mayıs gibi olur galiba....

slm kizlar çok boslamisiz burayi nerelerdesiniz yoksa mayisa dair umutlarimizi yitirdikmi :KK43:(

günaydınn,, benimde umudum artık mayısa henüz yeni regl oldum biter bitmez çalışmalara başlıycamm inşallah bu ay olurr :))

slm kizlar çok boslamisiz burayi nerelerdesiniz yoksa mayisa dair umutlarimizi yitirdikmi :KK43:(

evet canım doğru söylüyosun çok boşladık burayı..
fakat benim bi sorunum var.
kayınvalidem ameliyat olucak, yanında ben kalıcam hastanede.. ama benim tam da yumurtlama günlerime denk geliyo.. of nasıl üzüldüm...
bu kadar olur ya..
gitti yani bu aydan hiç umudum yok artık :KK43:

evet canım doğru söylüyosun çok boşladık burayı..
fakat benim bi sorunum var.
kayınvalidem ameliyat olucak, yanında ben kalıcam hastanede.. ama benim tam da yumurtlama günlerime denk geliyo.. of nasıl üzüldüm...
bu kadar olur ya..
gitti yani bu aydan hiç umudum yok artık :KK43:

canim benim kiyamam ben sana yaa çok geçmis olsun kayinvalidene doremicim, hiç belli olmaz ama sonuçta bi keresinde tutçak nasilsa yerimseniben sen umudunu kesme :1hug:

slm arkadaslar her topikte tuzum oluyo burayada gıreyım dedımkaydirigubbakcemile3bende bı aylık korunmadan sonra tekrar calısmalara basladım inş mayıs ayında bı suru hamiş çıkartırız:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

slm arkadaslar.ben 9 aylık evlıyım.coocuk ıstemıyodum.ama kac gundur hamılelık belırtılerı vardı.hamıle kaldıgımı dusunuyodum.bugun kan testı yaptırdım.sonuc negatıf.sevıncegımı zannetım.ama ıcım bı tuhaf oldu.üzüldüm sanki..bide herkes hamilelik bekliyordu..

slm arkadaslar.ben 9 aylık evlıyım.coocuk ıstemıyodum.ama kac gundur hamılelık belırtılerı vardı.hamıle kaldıgımı dusunuyodum.bugun kan testı yaptırdım.sonuc negatıf.sevıncegımı zannetım.ama ıcım bı tuhaf oldu.üzüldüm sanki..bide herkes hamilelik bekliyordu..

üzülme canım Allahtan hayırlısı,ne tur belırtıler vardı

X