• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B
Benim TSH normal çıkmıştı ama hasimato değeri varmış sanırım o sınırda çıkmıştı ve drum hasimato için şuan ilaca gerek yok gebe kalınca başlarız ona dedi ve başlamadı ve transfer süreçlerinde de bu konuya hiç deginmedik kan vs de vermedim bu süreçte ilk tedaviden sonra yani ilk transferde de bunda da hasimato için ilaç kullanmadım. Histereskopi söyledim ikinciyi olmadan önce gerek yok sana rahmin güzel dedi olsa bişi görürdüm dedi. Onuda yapmadik. Serum tedavisi dediğiniz bağışıklık serumu mu cd56 dedikleri? Onuda dedim yapalım diye ona da gerek yok dedi
Bagisiklik serumu ve cd 56 testi farkli seyler.

Benimde berfu hoca iki transferimde berfu hoca yaptı. Evet Selen hocada çok tatlıydı
Merhaba, benim 5. gün embriyosuydu ama ilk günler yaşadığım çoook belirsiz kasık ağrısı kesildi ve ardından hiç belirtim olmadı. Sonucum pozitifti.
çok sevindim sizin adınıza,inşallah güzel haberi paylaşmak bana da nasip olur🥰🙏🏻

Her tiroit hastasi hashimato degildir, lutfen yanlis anlasilmasin, ustelik tsh oyle yanilticidir ki, t3/t4 donusumu daha onemlidir. Hipotiroid ya da hipertroid ile otoimmun tiroid hastaliklari cok farklidir.
Evet ben 2016da ameliyat oldum ve o zaman anti tpo negatif çıkmıştı. Testi tekrarlamadılar. Ancak ameliyattan sonra tüp bebeğe kadar yerinde olan değerlerim tedavi ile alt üst oldu.

Birbirimizi hiç tanımadan ancak bu kadar iyiliğini isteyebiliriz. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. İnşallah senin de gönlüne göre olur ve hayırlısı ile tez vakitte güzel haberini alırız
Ben de ilk iki transferimde bu duygulardaydım. Şuan daha bi çıkmaz gibi. Her türlüsü olumsuz.
Ben polip düşürdüm transferden önce bunu bile olağan karşılayıp transferimi yaptılar. Bunu diler doktora söylediğimde şoka girdi.
Tabiki bizi sakinleştirici özellikte olmaları çok güzel. Ancak çare bulmak için çabalarını görmek bana daha huzur verici.
Benim içinde bu geçerli seçenek görmek ve yorum duymak istiyorum ama bazen kafamda soru işaretleriyle yola devam ediyorlar buda canımı sıkıyor ve sonuç tam da tahmin ettigim gibi negatif oluyor. Bu vücut hamile kalamiyor iki transferde de bunun bir sebebi olmalı ve sebebi üçüncüye değil aslında ikinci transferde bulunmaliydi diye düşünüyorum

Benim içinde bu geçerli seçenek görmek ve yorum duymak istiyorum ama bazen kafamda soru işaretleriyle yola devam ediyorlar buda canımı sıkıyor ve sonuç tam da tahmin ettigim gibi negatif oluyor. Bu vücut hamile kalamiyor iki transferde de bunun bir sebebi olmalı ve sebebi üçüncüye değil aslında ikinci transferde bulunmaliydi diye düşünüyorum
O kadar iyi anlıyorumki sizi. Tüm transferlerim çift embriyo idi. Elde kaldı sıfır.
Madem net değildi bari tek tek yapılsaydı diyorum. Ama geçmişe çare yok. Gelecek için daha çok araştırmam lazım demekki.

Muhtemelen benim de olumsuz ancak söyleyebilirmki detaylı düşünüyor, kuralcı ve naif bir insan. Ne yapmadı diye düşündüğümde gerçekten bulamıyorum. Ali bey tsh değerimi hiç dikkate almadı mesela. Ümit hanım ise tsh düzelmezse ise transferi dahi iptal ederim dedi. Siz nerede devam ediyorsunuz tedaviye
Funda Göde ye gidiyorum ben medicalpark. Tsh değerlerime bakıyor hep belki de doktorluk bişey değil onu da bilemiyorum insanın kafası çok karışıyor bu dönemde hep bi sebep arıyor

Funda Göde ye gidiyorum ben medicalpark. Tsh değerlerime bakıyor hep belki de doktorluk bişey değil onu da bilemiyorum insanın kafası çok karışıyor bu dönemde hep bi sebep arıyor
Kaç yumurtanız toplanmıştı kaç embriyo oluştu embriyologlardan memnun kaldınız mı? Ben de İsmail küçük ile Funda göde arasında kararsızım

O kadar iyi anlıyorumki sizi. Tüm transferlerim çift embriyo idi. Elde kaldı sıfır.
Madem net değildi bari tek tek yapılsaydı diyorum. Ama geçmişe çare yok. Gelecek için daha çok araştırmam lazım demekki.
Bende öyle düşünüyorum canım ama inşallah senin araştırma yapmana gerek kalmaz artık

Kaç yumurtanız toplanmıştı kaç embriyo oluştu embriyologlardan memnun kaldınız mı? Ben de İsmail küçük ile Funda göde arasında kararsızım
15 yumurta toplandı 14 ü olgun çıkıp 14ü de döllendi ancak 3üncü gün 1, 5.gün 1, 6.gün 2 embriyo donduruldu 3.günü transferden önce çözdürüp 5.güne gitmesini beklediler ama gitmedi o yüzden direk 5.gn transfer edilmişti. Embriyolog ve labaratuvarı iyi diye duymuştum aslına bakarsanız ama bu kadar az dondurulması embriyolog ya da labaratuvar mı yoksa sperm ya da yumurta kaynaklı mı bilemiyorum

15 yumurta toplandı 14 ü olgun çıkıp 14ü de döllendi ancak 3üncü gün 1, 5.gün 1, 6.gün 2 embriyo donduruldu 3.günü transferden önce çözdürüp 5.güne gitmesini beklediler ama gitmedi o yüzden direk 5.gn transfer edilmişti. Embriyolog ve labaratuvarı iyi diye duymuştum aslına bakarsanız ama bu kadar az dondurulması embriyolog ya da labaratuvar mı yoksa sperm ya da yumurta kaynaklı mı bilemiyorum
Evet az olmuş. Benim de 20 taneden 4 tane 3. Gün, 2 tane 5. Gün. 20 tanede 6 tane banada az gelmişti. Keşke sebebini de açıklasalar.

N Nisanesintisi01 ya bir şey merak ettim seni transferden sonra yatırmışlar mıydı biraz 🙈 bana direk sedyeye geçmemi söylediler ve kimse de yardım etmedi zor geçtim, bu durum kafama çok takılıyor acaba biraz dinlenmek mi gerekirdi diye
Benim 3 transferimde de aynısıydı. İzmir de dinlendiren var mı? İrenbe çok seri çalışıyor 🤦🏻‍♀️

Back