- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 63
- 24
Elimde sadece kaset test var şimdilik onu yaparım her türlü zaten salı günü test günümBenim 9 gün silikte olsa çıkmıştı şimdi testt sonucunu bekliyorum ama erken gebelik testi bakmıştım kaset test çıkmıyor çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimde sadece kaset test var şimdilik onu yaparım her türlü zaten salı günü test günümBenim 9 gün silikte olsa çıkmıştı şimdi testt sonucunu bekliyorum ama erken gebelik testi bakmıştım kaset test çıkmıyor çünkü
Ben transfer edinildiğim çatalda 15 20 dk yattım sonra yürüyerek odama gittim kimse yardım etmedi sadece terliğimi giydirdi hemşire ben tek basıma kalktım yürüdüm sonra odama geldim yattım 5 dk içinde sıkışmam arttı eşim hemşirelere sordu gidebilir mi diye lavobaya onlar da gitsin demiş sonra 40 50 dk yattım kalktım tekrar lavobaya gittim merdivenden indim yarım saat taksi bekledim oturdum dolaştım eve geldik ayakalrımı uzattım oturdum yatmadım ben öyle cok yatmadım 2.gun markete gittim eşimle akşam üzeri yavaş yürüdüm böyle olduN Nisanesintisi01 ya bir şey merak ettim seni transferden sonra yatırmışlar mıydı biraz bana direk sedyeye geçmemi söylediler ve kimse de yardım etmedi zor geçtim, bu durum kafama çok takılıyor acaba biraz dinlenmek mi gerekirdi diye
Ahh bekleyebilsemCok Erken ancak varsa kanda cıkar kuzum idrarda cıkması icin en az 3 gun daha bekle
Muhtemelen negatif çıkacak kaset test 3. Gün embriyosu çünkü. Biraz daha sabredemez misinElimde sadece kaset test var şimdilik onu yaparım her türlü zaten salı günü test günüm
Arkdasım 3.gun embriyosu 2 tane koyulmuştu 9.gun kanda 38 çıkmış pozitif sonucu yani erken olmasına rağmen çıkmış yarın kanda baktır idrarda çıkmaz kuzum varsa daAhh bekleyebilsem
Aminnn aminnnAmin canım rabbim kimseyi evlat hasreti ile sinamasin
Negatif görmektense sabrederim heralde. Sen ne durumdasın?Muhtemelen negatif çıkacak kaset test 3. Gün embriyosu çünkü. Biraz daha sabredemez misin
Ya MaşaAllah. İnşaAllah benim de çıkarArkdasım 3.gun embriyosu 2 tane koyulmuştu 9.gun kanda 38 çıkmış pozitif sonucu yani erken olmasına rağmen çıkmış yarın kanda baktır idrarda çıkmaz kuzum varsa da
Ben inanıyorum güzel sonuc alacaksınYa MaşaAllah. İnşaAllah benim de çıkar
Cok üzüldüm. Allah sabir ve ferahlik versin. Kisa zamanda evlat hasretiniz dinsin.11.gün sonucum 0.1 cıktı kanda negatif oldu
Aradan cok uzun zaman gecmis, anti tpo anti tg degeriniz nedir su an acaba?Evet ben 2016da ameliyat oldum ve o zaman anti tpo negatif çıkmıştı. Testi tekrarlamadılar. Ancak ameliyattan sonra tüp bebeğe kadar yerinde olan değerlerim tedavi ile alt üst oldu.
Hiç bakılmadı açıkçası. Bunu düşünen hekime daha denk gelemedim.Aradan cok uzun zaman gecmis, anti tpo anti tg degeriniz nedir su an acaba?
Dahiliye doktorlarında istesem tahlil verilebilir mi ? Yaşadığım ilçede endokrin yok çünküHiç bakılmadı açıkçası. Bunu düşünen hekime daha denk gelemedim.
Aminnnnn inşallahhhhhhh canım inanamıyorum hâlâ kalp atışını duymadan da çok zor inanıcam bugün 11.gun çift embriyoAmin kuzum aminnnnn cooooookkkk sevidimmmm ayyyy canım benim sağlıkla kucağına al insallah masalllah subhanallah senin transfer kaçıncı gun baktırdın ve kac embriyo konulmuştu kuzum
Ayy güzel kalbinden öpüyorum inşaAllah. Rabbim seninde sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşaAllah dua edersen çok sevinirim.Ben inanıyorum güzel sonuc alacaksın
Lutfen oncelikle bir endokrinologda tiroid ultrasonu bakilsin, tiroid gorunumunuz hashimato teshisi icin bir diger kiymetli gostergedir. Eger t3/t4 donusumunuz (ft3 ft4 ya da st3 degil t3/t4 orani 2,78 degilse tiroidiniz gerekli donusumu saglayamiyor demektir. Bizim lab testlerimiz tek basina tsh tek basina t3 t4 bakar kisinin tiroidi iflas edene dek de uyari vermez. Ankarada iseniz iyi endocrinologistler tavsiye edebilirim.Tsh t3 t4 bunlara düzenli baktırıyorum anti tg normal değerde çıkmıştı en son anti tpo yüksekti
Amin çok saol canım isteyen herkese inşallahhhhhhh senin ne zaman test günüGözün aydın canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
İnsalalh konuşuyoruz ya hep burdayım dua ediyorum kuzum hep kalbim sizinle aklım sizinle hayırlı haberlerinizi heyecanla bekliyorum mutluluğunuza ortak olmak istiyorum insallah pozitifleri göresin kuzum insallah bütün arkadaşlarım icln de dillyorumAyy güzel kalbinden öpüyorum inşaAllah. Rabbim seninde sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşaAllah dua edersen çok sevinirim.
Canim sonucum çıktı ama 64.9 az değil mi pozitif görünüyor ama sevinemedimBen inanıyorum güzel sonuc alacaksın
Aynı canım Sabırsızlanıyorum işte yarın son günüm 25 inde gidip verecegim kanımı. Bir yandan korkuyorum negatifi göreceğim diyeYa MaşaAllah. İnşaAllah benim de çıkar