- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
- 63
Merhaba izmirde mi tedavi görüyorsunuz ikinci doktorunuzdan memnun kalmışsınız anladığım kadarıyla hangi doktorlarla denemeleriniz olmuştu acabaAllah razı olsun inşallah. Sen de tez vakitte hayırlısı ile güzel haberler alırsın inşallah. Her olumsuz habere o kadar üzülüyorumki. Ne büyük bir imtihan bu evlat Özlemi. Sabahtan beri burnumun direği sızlıyor. Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah.
İlk doktorumuzu gün araştırmadan tavsiye üzerine gittik. Çevremizde olumlu sonuç alanlar vardı. Onu düşünce hep ilk tedavide olacak sandık. Ama ilkinde kimyasal gebelik yaşadım. Transferin ilk günleri deprem İzmir depremini yaşadığım için umudumu yitirmiştim zaten. Doktorumuza güvendiğimiz için aynı doktorda devam ettik ancak onlar hiç tutunmadı. Sonra doktor değiştirdik, böylelikle doktor değiştirince ilk doktorun yaptığı eksiklikleri bunda görmüş olduk. En azından şuan doktor elinden geleni yaptı diyorum. Elinden geleni yaptığı içinde değiştirsek mi diye düşüyorum. Farklı bakış açı fayda sağlayabilir belki.