- 4 Temmuz 2021
- 468
- 809
- 53
- 31
Ay canım maşallah çok güzel çıkmışMerhaba hanımlar bugün 9 günüm erken gebelik testi yaptım sizce nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım maşallah çok güzel çıkmışMerhaba hanımlar bugün 9 günüm erken gebelik testi yaptım sizce nasıl
Maşallah canım inşallah çok iyi kalitede embriyolarin olurBugün opu yapıldı 26 yumurta toplandı..heyecanlı süreç başladı
3. Gün embriyosu için gayet iyi canım değerin kat kat artar inşallahArkadaşlar 12 si transfer olmuştum 3. Gün embriyosu transfer hariç bugün 9. Günüm kan verdim biraz önce 48.05 çıktı sizce iyi mi
Teşekkür ederim canım20 gün sonra oluyor
5 gün embirıyosunda değer kaç olmalı3. Gün embriyosu için gayet iyi canım değerin kat kat artar inşallah
Tebrik ederimAy canım maşallah çok güzel çıkmış
Canım inan değerler kişiden değişiyor, bir de dondurulmuş embriyolarda değer daha fazla çıkıyor diyende var. Kendimden örnek vereyim benim 10. Gün 370 çıkmıştı dondurulmuş 5. Gün embriyosu idi. Ama dediğim gibi değerler kişiye özgü değerin 10. Gün 40 bile çıksa 2 gün sonra 80 oluyorsa sağlıklı bir embriyo olarak yoluna devam ediyor demektir5 gün embirıyosunda değer kaç olmalı
Canım leke tarzı derken pembe gibi mi öyle bir akıntı mı bahsettiğinLeke tarzında akıntı demi bu benimki öyle oluyo
Teşekkurler bilginiz içinCanım inan değerler kişiden değişiyor, bir de dondurulmuş embriyolarda değer daha fazla çıkıyor diyende var. Kendimden örnek vereyim benim 10. Gün 370 çıkmıştı dondurulmuş 5. Gün embriyosu idi. Ama dediğim gibi değerler kişiye özgü değerin 10. Gün 40 bile çıksa 2 gün sonra 80 oluyorsa sağlıklı bir embriyo olarak yoluna devam ediyor demektir
Açık pembe az öncede kahve lekelenmeydiCanım leke tarzı derken pembe gibi mi öyle bir akıntı mı bahsettiğin
İnşallah tutunma lekesidirAçık pembe az öncede kahve lekelenmeydi
Ancak kontrolunuzda anlasilmasi mumkun olur tam olarak.5.gün embriyosu canım eşim izin alıcak ona hangi gün transfer olur diye hesap yapmaya çalışıyorum
Rica ederimTeşekkurler bilginiz için
İnşallah ya hepımız için hayırlısı olurİnşallah tutunma lekesidir
En yerleşme kanaması olabiliyor pembe ve kahverengi şekilde, bende 9. Günün akşamı olmuştu canım. Kullanmış olduğumuz ilaçlar da yapabiliyor özellikle progestan diye düşünüyorum. Ben de hala lekelenme oluyor hafta da bir proluton iğne vuruluyorum. İnşallah seninkisi de yerleşme kanamasidirAçık pembe az öncede kahve lekelenmeydi
İnşallah yerleşmedir ya bakalım kaç gün devam edecek bebeğinizi sağlikla kucağiniza alırsınız inşallah Allahım dualarımızı kabul etsınBaz
En yerleşme kanaması olabiliyor pembe ve kahverengi şekilde, bende 9. Günün akşamı olmuştu canım. Kullanmış olduğumuz ilaçlar da yapabiliyor özellikle progestan diye düşünüyorum. Ben de hala lekelenme oluyor hafta da bir proluton iğne vuruluyorum. İnşallah seninkisi de yerleşme kanamasidir
İnşallah canım, bugün kaçıncı günün ?İnşallah yerleşmedir ya bakalım kaç gün devam edecek bebeğinizi sağlikla kucağiniza alırsınız inşallah Allahım dualarımızı kabul etsın
9günİnşallah canım, bugün kaçıncı günün ?
Canim bana cumartesi yazmışlar seninde beşinci gündü değil mi? Neden ileri yazmışlar anlamadım ama cuma akşam üstü vereceğimEvreniz aslında senle aynıyız sende yarın versene bana test tarihi olarak 22 Temmuz vermişler
Teşekkür ederim canımAy canım maşallah çok güzel çıkmış