- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
- 63
Labia minor denen dudaklarin altindan hani bu hafif iceri dogru fitil iter gibi dusun oraya dogru surebilirsin. Vajina girisinde yanma varsa oralara da surebilirsin. Tamamen dogaldir. Zeytinyagi gibi yaglarla hazirlaniyor. (Olea Europaea Fruit Oil (zeytinyağı), Cocos Nucifera Oil (hindistancevizi yağı), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojoba yağı), Tocopheryl Acetate (e vitamini), Triticum Vulgare Germ Oil (buğday yağı), Beeswax (balmumu), Symphytum Officinale Leaf Extract (karakafes otu ekstraktı), Calendula Officinalis Flower Extract (aynısafa ekstraktı), Hypericum Perforatum Extract (sarı kantaron ekstraktı)Yan etkisi falan yok dimi ? Mutlaka alicam geldigim gibi siparis verecegim. Vajina icine mi uygulanıyor enfeksiyon kremleri gibi ?
Cok teşekkür ederim tavsiyen icin
Bi bu eksikti zaten
Kime al dediysem duasini aldim Ama isbirligi degil :) komisyon filan almiyorum ne olur reklam algilanir diye korkarim
Icerigini de gorursun zaten, gebelikte kullanmayin diyor cunku bu kayganlastirici hem biraz rahatlatir hem de anne biraz fazla zevk alabilir (biliyorsun provakatif orgazm denen bir sey var dogum tetikliyor) o nedenle kullanmayin diyor. Bir de latex kondomlarla tavsiye edilmiyor latex plastik icerikli sonucta.
Son düzenleme: