Aaa çıkar zaten hemen kan verin5. Gün canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa çıkar zaten hemen kan verin5. Gün canım
Yaa normalde salı günü test günüm ama korkuyorum biraz çıkmazsa diyeAaa çıkar zaten hemen kan verin
Amin canım sende tez zamanda öğrenirsin inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah
Nasilsiniz? Azaldi mi biraz kanamaniz?Bende görmüştüm canim ruyada betam 99 cikiyordu sonra yok yok 100 çıkmış diyodu doktor....
Ben inaniyorum bu kez olacak seninki
9 gün evde erken gebelik testi yaptım çıktı hemen kan verdim çok sukur kandada vardi sadece 4. 5. Gün hafif batmalrim oldu oda ayakta durunca oluyordu yatarken otururken çok birsey hissetmedimCanım senin de 3.gün embriyosu taze transferdi benim ki de öyle ne gibi belirtilerin olmuştu kaçıncı günde test yaptın?
Dun yazmıştı değer. 27 kusurlerde çıktı DİE inşallah katalana katlana devam ederEvet yok bende merak ettim
Dayanamadım ya aslında ikinci denemem farkındayım ama tutamadım kendimiÇok erken niye yapıyorsun ki
Haklısın canım sonradan pişman da oldum belki iki üç gün sonra erken gebelik bakarimYok kuzum çok erken yapmışsın. Transfer günü sayılmıyor. Normal testte çıkması imkansız.
Haklısın canımEee kuzum bende bekliyorum sabırla suan test yapmam yanı test günü gelince yapacağım neyse o gün öğreneceğim en güzeli beklemek dinlenmek
Hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar geriden geriden takip ediyordum. 5.gün embriyosu 8 temmuzda transfer olmuştum. Bugun kan verdim 104 çıktı. Cok şükür. Allahim tamamına erdirsin, bekleyen arkadaşlarım da bu heyecanı tez vakitte yaşasın diliyorum
Ouyyy kıyamam yaaa Rabbim yüzünü güldürsün hayırlı haberlerini almayı nasip etsin vakti geldiyse olacak bunu biliyoruz çok dua cok dua et kuzumDayanamadım ya aslında ikinci denemem farkındayım ama tutamadım kendimi
Alalaaaa biz mi kaçırdık görmedik yazdığını insallah canım insallahDun yazmıştı değer. 27 kusurlerde çıktı DİE inşallah katalana katlana devam eder
Aminnnn Allah razı olsun hamile duası almak ne güzelAmin canım sende tez zamanda öğrenirsin inşallah
Ne demek tum isteyenlere canı gönülden dua ediyorum Rabbım nasip etsinAminnnn Allah razı olsun hamile duası almak ne güzel
O başkasıydı sanki canımAlalaaaa biz mi kaçırdık görmedik yazdığını insallah canım insallah
Seni anlıyorum şimdiden kendini alıştırmaya çalışıyorsun ama sonu düşündüğünden cok Farklı olabileceğini unutma suan içinde can var senin ne olırsa olsun hamile ve anne adayısınO kadar haklısın ki kendimi 2 defa üzmemek adına sanırım en kötüye hazırlıyorum. Ya da daha önce 2 kimyasal geçirdiğim için korkuyor da olabilirim sanırım. Yani karmaşık duygular içindeyim inşllah bebeğimin yerleşmesidir umut allahtan
Canım üzme kendini ben en kötüye alıştırdım çoktan kendimi ama yine de ya yerleşme ise diyorum bana da doktorum ilaçlara devam dedi sadece aspirini bıraktırdı bilmiyorum belki de bu üzüntülerimiz boş yere olacak ben yarın kanda baktıracağım 9. Günüm yarın sende bence baktır değerin düşük bile çıksa 2 gün sonra yeniden baktırırsın ama sonuç olarak 9. Gün bence varsa elbet çıkacaktır diye düşünüyorum
Ahhh canımm benim inşllahh bebeğim benimledir inşllah ama işte insan korkuyor korktuğu içinde 2 defa üzülmemek adına sanırım kendini en kötüye alıştırıyor
O başkasıydı sanki canım. Naz yazmadıDun yazmıştı değer. 27 kusurlerde çıktı DİE inşallah katalana katlana devam eder
Evet bende öyle biliyorum ama arkdas bekli görmüştür diye ben yazmadığını biliyorum hayırlısı inaallah mutluluktan buraya yazacak fırsatı olamamıştır dilerimO başkasıydı sanki canım
AmiiiinnnNe demek tum isteyenlere canı gönülden dua ediyorum Rabbım nasip etsin