• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben pek sanmıyorum ya daha önce bir kimyasal geçirmiştim onda da böyle yavaş yavaş kahve rengi geldi sonrada adet oldum değerim 13 oldu 21 oldu sonra 0 landı o zaman normal yolla olmuştu şimdi sanırım. Tüp bebekte de kimyasal oldum bu 3 kimyasalım olacak bundan sonraki süreçte genetiğe mi gitmesi gerekiyor embriyoların bilgisi olan var mı yani kimyasal dışında hiç gebelik oluşmuyor
Evet kuzum embriyoların incelenmesi gerekiyor dur şimdi öyle seyleri düşünme 8.gun bugun kan değerini bilmiyorsun kaset test yapmışsın bekle bakalım kat kat yukselir insallah degerin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Daha sekizinci gun neden kimyasal deyip kendine eziyet ediyorsun ? Tutunma lekesidir belkide bir rahat birak kendini lütfen 🤗
O kadar haklısın ki kendimi 2 defa üzmemek adına sanırım en kötüye hazırlıyorum. Ya da daha önce 2 kimyasal geçirdiğim için korkuyor da olabilirim sanırım. Yani karmaşık duygular içindeyim inşllah bebeğimin yerleşmesidir umut allahtan 🤲🏻
Benimde transferin 9.günü ve sabah kanamam başladı kırmızı ya yakın 😔
Canım üzme kendini ben en kötüye alıştırdım çoktan kendimi ama yine de ya yerleşme ise diyorum bana da doktorum ilaçlara devam dedi sadece aspirini bıraktırdı bilmiyorum belki de bu üzüntülerimiz boş yere olacak ben yarın kanda baktıracağım 9. Günüm yarın sende bence baktır değerin düşük bile çıksa 2 gün sonra yeniden baktırırsın ama sonuç olarak 9. Gün bence varsa elbet çıkacaktır diye düşünüyorum
Evet kuzum embriyoların incelenmesi gerekiyor dur şimdi öyle seyleri düşünme 8.gun bugun kan değerini bilmiyorsun kaset test yapmışsın bekle bakalım kat kat yukselir insallah degerin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ahhh canımm benim inşllahh bebeğim benimledir inşllah ama işte insan korkuyor korktuğu içinde 2 defa üzülmemek adına sanırım kendini en kötüye alıştırıyor

Merhaba kızlar geriden geriden takip ediyordum. 5.gün embriyosu 8 temmuzda transfer olmuştum. Bugun kan verdim 104 çıktı. Cok şükür. Allahim tamamına erdirsin, bekleyen arkadaşlarım da bu heyecanı tez vakitte yaşasın diliyorum
Taze transfermiydi sizin ve lekelenme flan yaşadınız mı sanırım 10. Gün kan testi yaptırdınız maşllah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşllah

Taze transfermiydi sizin ve lekelenme flan yaşadınız mı sanırım 10. Gün kan testi yaptırdınız maşllah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşllah
Merhaba canim benim taze yapılacaktı opu öncesi baktık ki rahimde polip vsr oyle olunca donduruldu. Dondurulmus embriyoydu. Lekelenme gibi bir durum yaşamadım ama 2 gün sonra yine kan verecegim.

Merhaba kızlar geriden geriden takip ediyordum. 5.gün embriyosu 8 temmuzda transfer olmuştum. Bugun kan verdim 104 çıktı. Cok şükür. Allahim tamamına erdirsin, bekleyen arkadaşlarım da bu heyecanı tez vakitte yaşasın diliyorum
Bende sizinle aynı gün transfer oldum belirtiniz var mıydı

Back