• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla eğer kendim gidip transferi gözlerimle görmesem diyeceğim ben olmadım heralde 🙈🙈 bende istiyorum ama bakalım beklemeye devam
Aynen bende öyleyim transfer anının ultrason görüntüsü video olarak var elimde onu izliyorum bende😂

Kuzum tahminimce yerleşme günleri içindesin insallah bebegin hep seninle olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰
Canım ben pek sanmıyorum ya daha önce bir kimyasal geçirmiştim onda da böyle yavaş yavaş kahve rengi geldi sonrada adet oldum değerim 13 oldu 21 oldu sonra 0 landı o zaman normal yolla olmuştu şimdi sanırım. Tüp bebekte de kimyasal oldum bu 3 kimyasalım olacak bundan sonraki süreçte genetiğe mi gitmesi gerekiyor embriyoların bilgisi olan var mı yani kimyasal dışında hiç gebelik oluşmuyor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    105,2 KB · Görüntüleme: 26
Bebeğin tutunması için verilen en önemli ilaçlardan biri demişti canım sanirim rahmi kalinlastiriyor, progestan fitille prolutex iğneyi saati saatine kullanmamı özellikle belirtmişti.
Tamam canım benim çok teşekkür ederim. Raporun süresi dolmadan iletişime geçeyim bakalım doktor ile 🥰

O korku gecmiyo arkadaşım ama erken yapmışsın daha idrarda çıkmaz hiç canını sıkma 5. Gün blastokistse transfer gününü saymadan 9. Gün 3. Gün embriyo ise 11 gün en garanti.Doktorlar 12 . Gün öncesi değerlendirmek bile istemiyo🙂
Blastokist bebeğim o zan erken daha bir de kaset testti korktum bir an çok sagolun

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye X xnobodyx kızlar bugunkü rüyam o kadar güzeldi ki, 15.gün beta degerim 322 çıkıyordu, çift embriyo, doktor ıkısı de tutmus olmalı diyor..sevincten kafayı yedim.. Uyandım, gözümü geri kapattım tekrar ruyama dönebilmek umuduyla,ama nafile 🥰
Bende görmüştüm canim ruyada betam 99 cikiyordu sonra yok yok 100 çıkmış diyodu doktor....
Ben inaniyorum bu kez olacak seninki 💚💚💚

Cok değildir insallah daha önce bir belirtiniz var mıydı hemen doktorunuza haber verin bence müdahale edecektir mutlaka en azından kan sulandırıcıları kesip yerine başka ilac verebilir
Aynen ilaçlara devam dedi dr.istirahat et dedi test için sen bilirsin düşük çıkarsa tekrar yapman gerekecek dedi bilemiyorum😌

Kızlar benim hala kanamam olmadı hiçbi belirti yok sadece çok az belim ağrıyo ne bulantı ne başka bişey anlamadığım şu ki 43ten 2gün içinde 10a bu kdr hızlı düşüş olurken neden hala kanama olmuyor ilaçları 3gündür içmiyorum

Doktorumu aradım tabi bugün pazar olduğunu unutarak uyuyormuş ben cumartesi sanıyodum soracaktım kendisine 🙄 rahim duvarı kalınlaştığı için de geç kanama mı olacak belki de öyle
Rahim duvari normalinden daha çok kalinlatigi icin gec gelebilir benim cok yogun geçti uzanamiyordum kanamadan. Degerin dusmus hamile olmadigina eminsen adet söktürücü masaji yap

Kızlar Bugün 8. Günüm ve dayanamadım test yaptım. Çok gölge gibi belli belirsiz çıktı iki gündür kahve lekelenmem oluyor sanırım kimyasal oldu benim yoksa koyu çıkması gerekmezmiydi
Daha sekizinci gun neden kimyasal deyip kendine eziyet ediyorsun ? Tutunma lekesidir belkide bir rahat birak kendini lütfen 🤗

Back