- 4 Kasım 2018
- 521
- 1.244
- 63
Kaçınnci gündü bugünBenim şimdiden çok kasık batmam oluyor özellikle sol kasık. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçınnci gündü bugünBenim şimdiden çok kasık batmam oluyor özellikle sol kasık. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
İyi olmana çok sevindim canımIyiyim teşekkür ederim agrilarim yok evi temizliyorum bugün o derece iyiyim :) kanama az yani simdilik iyi gidiyo böyle devam.ederse biter bi iki güne. Siz nasılsınız
Ben de iyiyim ve guzel haberinizi aldigima cok sevindim. Merak ediyordum. Cok şükürIyiyim teşekkür ederim agrilarim yok evi temizliyorum bugün o derece iyiyim :) kanama az yani simdilik iyi gidiyo böyle devam.ederse biter bi iki güne. Siz nasılsınız
3.gün bugün erken de neden bu denli ağrıyor bilemedim yaKaçınnci gündü bugün
Hosgeldiniz Sanirim Nalan Hanimin pozitifi var. Naz hanim sanki test verecekti ama bir turlu bilemedik.Kızlarr ben girmeyeli çokk sayfa olmuş hepsini okuyamadım ne var ne yok test sonucunu kaçırdığım biri var mıı
oo iyimiş hayırlısı olsun herkesin hakkında bende dün keseyi gördüm çok şükür bugün tam 4 haftalık olduHosgeldiniz Sanirim Nalan Hanimin pozitifi var. Naz hanim sanki test verecekti ama bir turlu bilemedik.
hoşbuldum cnmm eşim izne geldi o yüzden birkaç gündür bakamıyordumHosgeldin
Masallah masallah ben de durup durup ultrason ciktisina bakiyorumoo iyimiş hayırlısı olsun herkesin hakkında bende dün keseyi gördüm çok şükür bugün tam 4 haftalık oldu
Amin canim hepimiz için insOuyyy kıyamam yaaa Rabbim yüzünü güldürsün hayırlı haberlerini almayı nasip etsin vakti geldiyse olacak bunu biliyoruz çok dua cok dua et kuzum
Canimm sen nasılsınİyi olmana çok sevindim canım
Ben de iyiyim şükürCanimm sen nasılsın
Iyi yapiyorsun gelmisken hasret giderin moral cok önemli hep mutlu olhoşbuldum cnmm eşim izne geldi o yüzden birkaç gündür bakamıyordum
İnsallah hepimizin Olcak bu sefer ilk olmayıp 2.de olan cok varBende görmüştüm canim ruyada betam 99 cikiyordu sonra yok yok 100 çıkmış diyodu doktor....
Ben inaniyorum bu kez olacak seninki
İnsallah Rabbim gönlünüze göre verir dilerimMerhabalar...
Günlerdir takip ediyorum sonunda mesaj yazabiliyorum. Yaş 38. İlk tüp bebek tedavisi ile 8i9 yaşında bir kızım var. 2019 da dondurulmuş şartla başarısız denemem var. Sat 4 temmuz ile tedaviye başladım. Dün gece çatlama ipnem vuruldu. Yarın sabah opu var ve ben çok korkuyorum. Kızım çok kardeş istiyor. Umarım sonuç olumlu olur
İnşallah canmİnsallah hepimizin Olcak bu sefer ilk olmayıp 2.de olan cok var
Rahim duvari normalinden daha çok kalinlatigi icin gec gelebilir benim cok yogun geçti uzanamiyordum kanamadan. Degerin dusmus hamile olmadigina eminsen adet söktürücü masaji yap
Merhabalar...
Günlerdir takip ediyorum sonunda mesaj yazabiliyorum. Yaş 38. İlk tüp bebek tedavisi ile 8i9 yaşında bir kızım var. 2019 da dondurulmuş şartla başarısız denemem var. Sat 4 temmuz ile tedaviye başladım. Dün gece çatlama ipnem vuruldu. Yarın sabah opu var ve ben çok korkuyorum. Kızım çok kardeş istiyor. Umarım sonuç olumlu olur
Teşekkür ederim canım. Baya ugrasmissin. Ben de Eylül'de kısmetse tekrar deneyeceğim. O zamana kadar çıkarsa sonuç üniversite hastanesinde yaptiririm. Çıkmazsa mecburen özeldeaynı test istendi 2 başarısızdan sonrA. Üniv hastanesini aradım genetik 2 ay sonraya sıra verdi. Yakın farklı bir ili aradım orda sıra yokmuş gidip direkt sıra aldım genetiğe hemen girdik aynı gün. Fakat o da bı test için sıra olduğunu 3 ay sonraya olduğnu söyledi. Özelde labaratuvarda verdik eşimle 1000 tl tuttu. Her şehirde lab oluyor misal ankara düzen lab izmir ege lab arayıp fiyat alabilirsin. sonuç 1.5 ay sonra. Doktor benden trombofili paneli de istemişti 6 lı onu da üniv hastanesinde verdim.
Gozunuzaydin insnsaglikla kucağınıza alırsınızoo iyimiş hayırlısı olsun herkesin hakkında bende dün keseyi gördüm çok şükür bugün tam 4 haftalık oldu