• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar...
Günlerdir takip ediyorum sonunda mesaj yazabiliyorum. Yaş 38. İlk tüp bebek tedavisi ile 8i9 yaşında bir kızım var. 2019 da dondurulmuş şartla başarısız denemem var. Sat 4 temmuz ile tedaviye başladım. Dün gece çatlama ipnem vuruldu. Yarın sabah opu var ve ben çok korkuyorum. Kızım çok kardeş istiyor. Umarım sonuç olumlu olur

Merhabalar...
Günlerdir takip ediyorum sonunda mesaj yazabiliyorum. Yaş 38. İlk tüp bebek tedavisi ile 8i9 yaşında bir kızım var. 2019 da dondurulmuş şartla başarısız denemem var. Sat 4 temmuz ile tedaviye başladım. Dün gece çatlama ipnem vuruldu. Yarın sabah opu var ve ben çok korkuyorum. Kızım çok kardeş istiyor. Umarım sonuç olumlu olur
İnsallah Rabbim gönlünüze göre verir dilerim 🤲🏻🥰♥️

Rahim duvari normalinden daha çok kalinlatigi icin gec gelebilir benim cok yogun geçti uzanamiyordum kanamadan. Degerin dusmus hamile olmadigina eminsen adet söktürücü masaji yap

Kan değerine göre değerim düştü ve hamile deilim rahim duvarı kalınlaşmıştır ama hiç adet olacakmışım gibi bi his de yok ağrı sancı hbişey hissetmiyorum

Merhabalar...

İnşallah bi bebişiniz daha olur benim de bi kızım var ve kardeş istiyo😇 Allah yardımcımız olsun

aynı test istendi 2 başarısızdan sonrA. Üniv hastanesini aradım genetik 2 ay sonraya sıra verdi. Yakın farklı bir ili aradım orda sıra yokmuş gidip direkt sıra aldım genetiğe hemen girdik aynı gün. Fakat o da bı test için sıra olduğunu 3 ay sonraya olduğnu söyledi. Özelde labaratuvarda verdik eşimle 1000 tl tuttu. Her şehirde lab oluyor misal ankara düzen lab izmir ege lab arayıp fiyat alabilirsin. sonuç 1.5 ay sonra. Doktor benden trombofili paneli de istemişti 6 lı onu da üniv hastanesinde verdim.
Teşekkür ederim canım. Baya ugrasmissin. Ben de Eylül'de kısmetse tekrar deneyeceğim. O zamana kadar çıkarsa sonuç üniversite hastanesinde yaptiririm. Çıkmazsa mecburen özelde

Back