- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.075
- 83
- 46
Izmirde hangi semtten hangi eczaneden aldınız acaba piyasada asla yok bulunmuyorArkadaşım nerede yaşıyorsun ben geçen gün prolutex iğne aldım içinde 7 tane var 217 TL ödedim izmirde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Izmirde hangi semtten hangi eczaneden aldınız acaba piyasada asla yok bulunmuyorArkadaşım nerede yaşıyorsun ben geçen gün prolutex iğne aldım içinde 7 tane var 217 TL ödedim izmirde
Bende bugün itibariyle bi belirti görmek istiyorum artık acaba olmadımı diye düşünüyor insan sadece kasıklarımda bi kasılma oluyor sanki ama oda iğneden sanırımAaaa canım benim yaaa seni burda görmek ne güzel valla belirti arayıp duruyorum Bugün 6.gün oldu kuzum beklemedeyim
Öncelikle hayırlı olsun bugün mü başladı kanamanızSelam sonucunuz merak ettim benimde şuan transferimin 9.günü ve benimde akıntı şeklinde kanamam başladı
Valla eğer kendim gidip transferi gözlerimle görmesem diyeceğim ben olmadım heralde bende istiyorum ama bakalım beklemeye devamBende bugün itibariyle bi belirti görmek istiyorum artık acaba olmadımı diye düşünüyor insan sadece kasıklarımda bi kasılma oluyor sanki ama oda iğneden sanırım
Sen şuan progestan deks 25 mg mı kullanıyorsunBen doktorun yazdığı reçeteyi aile hekimine götürdüm aynısını yazdı bende progrestan ipne ve fitil coraspin estrofem vardı. İlk seferde yazdırmadan aldım hepsinden birer taneydi 300 tl aldım bu aefer iğne falan 6 kutu diğerleri ikişer zaten 80tl ödedim aile hekimine yazdırınca. Raporumda yok sadece yazdırdım.
Evet sabah 10da fitilim vardi onu atarken farkettimÖncelikle hayırlı olsun bugün mü başladı kanamanız
Cok değildir insallah daha önce bir belirtiniz var mıydı hemen doktorunuza haber verin bence müdahale edecektir mutlaka en azından kan sulandırıcıları kesip yerine başka ilac verebilirEvet sabah 10da fitilim vardi onu atarken farkettim
Bende öyleydim eşimin zoruyla yaptım evde testiBen yapmayı hiç düşünmüyorum o cesaretim yok kan verme gunu doktora haber vereceğim icin gidip kan her halükarda veriliyor mecburi olarak vereceğim o kadar cok korkuyorum ki bu kadar cok negatiften sonra
Siz pozitif almıştınız dimi eşim hayatta zaten erken yaptırmaz gününü bekle der kesinBende öyleydim eşimin zoruyla yaptım evde testi
Hafif artmaya basladi doktorumu aramaya cekiniyorum izin günü diye ama arasam ıyi olucakCok değildir insallah daha önce bir belirtiniz var mıydı hemen doktorunuza haber verin bence müdahale edecektir mutlaka en azından kan sulandırıcıları kesip yerine başka ilac verebilir
Evet cok sukurSiz pozitif almıştınız dimi eşim hayatta zaten erken yaptırmaz gününü bekle der kesin
Merhaba lekelenmeden sonra kan testi yaptırdım 10. Gün 370 çıktı beta pozitifi gördüm bence sizinkisi de yerleşme kanaması olabilirSelam sonucunuz merak ettim benimde şuan transferimin 9.günü ve benimde akıntı şeklinde kanamam başladı
İlk bunu yapmıştım bozuk çıkınca diğerini yaptım onda gölge gibi çıktıKızlar Bugün 8. Günüm ve dayanamadım test yaptım. Çok gölge gibi belli belirsiz çıktı iki gündür kahve lekelenmem oluyor sanırım kimyasal oldu benim yoksa koyu çıkması gerekmezmiydi
Hayırlısı olsun canım bebeğin seninle olur inşallah benim bel ağrım arttı kanamam da hafif arttıMerhaba lekelenmeden sonra kan testi yaptırdım 10. Gün 370 çıktı beta pozitifi gördüm bence sizinkisi de yerleşme kanaması olabilir
Daha erken canım moralini bozmaİlk bunu yapmıştım bozuk çıkınca diğerini yaptım onda gölge gibi çıktı
Alsancakta adını unuttum eczanenin ergin eczanesimiydi tam hatirlayamadim 1 kutu veriyolar zaten evet piyasa yok ne yapicaz bilmiyorumIzmirde hangi semtten hangi eczaneden aldınız acaba piyasada asla yok bulunmuyor
İnşallah canım kanaman dediğin kırmızı mi rengi yoksa pembe veya kahverengi mi ?Hayırlısı olsun canım bebeğin seninle olur inşallah benim bel ağrım arttı kanamam da hafif arttı
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsinMerhaba lekelenmeden sonra kan testi yaptırdım 10. Gün 370 çıktı beta pozitifi gördüm bence sizinkisi de yerleşme kanaması olabilir