• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa canım benim yaaa seni burda görmek ne güzel valla belirti arayıp duruyorum 🙈🙈🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️Bugün 6.gün oldu kuzum beklemedeyim
Bende bugün itibariyle bi belirti görmek istiyorum artık acaba olmadımı diye düşünüyor insan 😅 sadece kasıklarımda bi kasılma oluyor sanki ama oda iğneden sanırım

Bende bugün itibariyle bi belirti görmek istiyorum artık acaba olmadımı diye düşünüyor insan 😅 sadece kasıklarımda bi kasılma oluyor sanki ama oda iğneden sanırım
Valla eğer kendim gidip transferi gözlerimle görmesem diyeceğim ben olmadım heralde 🙈🙈 bende istiyorum ama bakalım beklemeye devam

Ben doktorun yazdığı reçeteyi aile hekimine götürdüm aynısını yazdı bende progrestan ipne ve fitil coraspin estrofem vardı. İlk seferde yazdırmadan aldım hepsinden birer taneydi 300 tl aldım bu aefer iğne falan 6 kutu diğerleri ikişer zaten 80tl ödedim aile hekimine yazdırınca. Raporumda yok sadece yazdırdım.
Sen şuan progestan deks 25 mg mı kullanıyorsun

Kızlar Bugün 8. Günüm ve dayanamadım test yaptım. Çok gölge gibi belli belirsiz çıktı iki gündür kahve lekelenmem oluyor sanırım kimyasal oldu benim yoksa koyu çıkması gerekmezmiydi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    195,7 KB · Görüntüleme: 54
Cok değildir insallah daha önce bir belirtiniz var mıydı hemen doktorunuza haber verin bence müdahale edecektir mutlaka en azından kan sulandırıcıları kesip yerine başka ilac verebilir
Hafif artmaya basladi doktorumu aramaya cekiniyorum izin günü diye ama arasam ıyi olucak

Kızlar Bugün 8. Günüm ve dayanamadım test yaptım. Çok gölge gibi belli belirsiz çıktı iki gündür kahve lekelenmem oluyor sanırım kimyasal oldu benim yoksa koyu çıkması gerekmezmiydi
İlk bunu yapmıştım bozuk çıkınca diğerini yaptım onda gölge gibi çıktı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba 🥰 lekelenmeden sonra kan testi yaptırdım 10. Gün 370 çıktı beta pozitifi gördüm 🤲 bence sizinkisi de yerleşme kanaması olabilir 🙏🙈
Hayırlısı olsun canım bebeğin seninle olur inşallah 🙇‍♀️benim bel ağrım arttı kanamam da hafif arttı 😔

Arkadaşlar benim 10. Gün çok kırmızı olmayan ama sulu kan gibi kanamam oldu Dr yerleşme dedi şükür öyleymiş o yüzden çok kırmızı olmadığı sürece stres yapmayın çok ayakta kalmayın dikkat edin.Halada arada oluyo progestan fitil yapıyormuş ve tüp bebekte ara ara böyle kanamakar olabiliyormuş.Yeterkj çok kırmızı olmasın ve içinizi ferah tutmaya çalışın bende aynı hissettim ama stres gerçekten çok kötü etkiliyo bebisleri o yüzden size tutunmaya çalışan bebislerinizi üzmeyin kafanızı dağıtıp düşünmemeye çalışın naçizane tavsiyem🥰

Back