Insallah kuzum yaa nolur bizim de bayram sevincimiz olsunDualarımız seninle iyi düşün hiç kolay deil ama güzel düşün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah kuzum yaa nolur bizim de bayram sevincimiz olsunDualarımız seninle iyi düşün hiç kolay deil ama güzel düşün
İnşallahh Beklediğimize değsin minik mucizelere kavuşmaya vesile olsunValla öyle yatıp kalkıp bunu düşünüyorum
Test yapma yaa daha sana xok erken bak moralin bozulurEvet hiç belirtim yok diye yazmışsınız bende de yok o yüzden tutmadı diyorum test yapmaya da asla cesaretim yok
İnşallahh Rabbim feraha çıkarsınÖmrümün en stresli dakikaları suan hastane kapısında beklemek bana dua edin ne olur
Hemen vuruluyor canmMerhaba arkadaşlar ovitrelle çatlatma iğnesi dolaptan çıkarılır çıkarılmaz mı vurulacak yoksa Bi süre bekletilecek mi Cetrotide gibi
Ypk yapamam zaten kuzum korku sarıyor gun geçtikçeInsallah kuzum yaa nolur bizim de bayram sevincimiz olsun
Test yapma yaa daha sana xok erken bak moralin bozulur
Bende merak ediyorum ama geçen bi doktor dinledim son zamanlarda teknoloji çok gelişti diyor. Dondurma işlemleri profesyonel şekilde yapılıyor diyor. İnşallah sorun olmaz sağ salim çözülür sağ salim transfer olur sağlıkla ilerlerMerak ettiğim bir konu var bu embriyo çözdürürken hasar oluşabiliyor mu bizim 2 Li 2 Li 4 5. Gün 1 . Kalite embriyo donduruldu çözülürken bunlar etkilenir mi
Canım benim rahatlamaya çalış. Başka şeyler düşün dizi başladın mı bakim senYpk yapamam zaten kuzum korku sarıyor gun geçtikçe
Çok sevindim buna çünkü sanırım benim taze transferdi ve tutmadı çünkğ giderek artıyor lekelenmem bir daha Eylül sonunda denerim ama önce bir tatile gidip kafa dağıtmam lazımHayır laboratuvar ortamı çok gelişmiş bu konuda son derece başarılı bi ülke olduğumuzu biliyorum
Ayy aynı benim eşimde öyle en son sen git dedim ona stres yaptırıyo bana da kadın ruhundan anlamaz hiçGeldi de beni daha çok strese sokuyor surekli soru soruyor bana
İnşllah canım ben de eylül sonu düşünüyorum birdaha acaba dedim bir sorun olur mu embriyolaraBende merak ediyorum ama geçen bi doktor dinledim son zamanlarda teknoloji çok gelişti diyor. Dondurma işlemleri profesyonel şekilde yapılıyor diyor. İnşallah sorun olmaz sağ salim çözülür sağ salim transfer olur sağlıkla ilerler
Olmaz inşallah canım benim Allaha emanet embriyolarımız Rabbim korusun onları. Dün ben birazcık ağladım ben burdayım yavrularım laboratuvar ortamında ne yapıyor üşüyorlar mı korkuyorlar mı diyeana yüreği dayanmıyorİnşllah canım ben de eylül sonu düşünüyorum birdaha acaba dedim bir sorun olur mu embriyolara
Insallah kuzum yaa nolur bizim de bayram sevincimiz olsun
Test yapma yaa daha sana xok erken bak moralin bozulur
Kuzum nasıl adet günün oluyor tarsferin adetinin kaçıncı günü yapılmıştı benim adetin 18.gunu yapıldı adetime tam bir hafta var dur bakalım sen de öyle düşünme ama insan düşünmeden edemiyor işte Rabbim isteyen dileyen herkese bayram sevinci ile cıfte mutluluk yaşatsın hepimizeCanım bence hiç belirtim olmaması daha iyi bende belirtiler vardı. Fakat giderek artan lekelenmem var. Yani bence olmadı. Tam adet günüm bugün transferin 7. Günü. Ama sanırım belirtilerin olmaması daha iyi
Bugun 10Sen kaçıncı gündesin ki
Çok sevindim buna çünkü sanırım benim taze transferdi ve tutmadı çünkğ giderek artıyor lekelenmem bir daha Eylül sonunda denerim ama önce bir tatile gidip kafa dağıtmam lazım
Yok cok istiyorum ama başlayamadım bir türlü cok duygusal biri olduğum icin nerde duygusal film var ben orda gece 2,5 a kadar titanic izledim bilemem kaçıncı izleyişimCanım benim rahatlamaya çalış. Başka şeyler düşün dizi başladın mı bakim sen
Evet yaa cidden soru soruyor mesajlaşıyor din din din ses sürekli ben zaten gerginim hastane kanısındayım bana hastaneyi aratti simdi çıkmış mı diyeAyy aynı benim eşimde öyle en son sen git dedim ona stres yaptırıyo bana da kadın ruhundan anlamaz hiç
Benim 3 gün sürmüştü canım, sonra rutine döndü. Doktoruna mı danışsan acaba
Dolaptan cikardigin zaman bekletmek mi gerekiyor ?Ben yaklasik 1 - 2 dakika avucumda tutuyordum.
Idare ediyot kivraniyordum yarim saat onceEline sağlık daha iyi misiniz
Eklerim bilgileri yazip beni etiketle gununu embriyo sayisi transfer tarihi test tarihi
Bende bugun transferimi oldum.Merhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin❤
Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah
Güncelleme
Ultrasonda 7 yumurta görünüyordu ama Opu günü 1 yumurtam çıktı.
Ertesi gun döllenmis olduğu bilgisi verildi.
2. Gün embriyosu olarak transferim yapildi.
ANNE
ADAYLARI
EMBRİYO
SAYISI,
GÜNÜTRANSFER
İŞLEMSONUÇ
@teolog8579 5. Gün
Tek Embriyo24
Haziran
TransferTest
günü
5