• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merak ettiğim bir konu var bu embriyo çözdürürken hasar oluşabiliyor mu bizim 2 Li 2 Li 4 5. Gün 1 . Kalite embriyo donduruldu çözülürken bunlar etkilenir mi
Bende merak ediyorum ama geçen bi doktor dinledim son zamanlarda teknoloji çok gelişti diyor. Dondurma işlemleri profesyonel şekilde yapılıyor diyor. İnşallah sorun olmaz sağ salim çözülür sağ salim transfer olur sağlıkla ilerler 🤲🤲

Hayır laboratuvar ortamı çok gelişmiş bu konuda son derece başarılı bi ülke olduğumuzu biliyorum
Çok sevindim buna çünkü sanırım benim taze transferdi ve tutmadı çünkğ giderek artıyor lekelenmem bir daha Eylül sonunda denerim ama önce bir tatile gidip kafa dağıtmam lazım 🙈😂

Bende merak ediyorum ama geçen bi doktor dinledim son zamanlarda teknoloji çok gelişti diyor. Dondurma işlemleri profesyonel şekilde yapılıyor diyor. İnşallah sorun olmaz sağ salim çözülür sağ salim transfer olur sağlıkla ilerler 🤲🤲
İnşllah canım ben de eylül sonu düşünüyorum birdaha acaba dedim bir sorun olur mu embriyolara

İnşllah canım ben de eylül sonu düşünüyorum birdaha acaba dedim bir sorun olur mu embriyolara
Olmaz inşallah canım benim Allaha emanet embriyolarımız Rabbim korusun onları. Dün ben birazcık ağladım ben burdayım yavrularım laboratuvar ortamında ne yapıyor üşüyorlar mı korkuyorlar mı diye🤣🤣ana yüreği dayanmıyor 🤣🤣🤭

Canım bence hiç belirtim olmaması daha iyi bende belirtiler vardı. Fakat giderek artan lekelenmem var. Yani bence olmadı. Tam adet günüm bugün transferin 7. Günü. Ama sanırım belirtilerin olmaması daha iyi
Kuzum nasıl adet günün oluyor tarsferin adetinin kaçıncı günü yapılmıştı benim adetin 18.gunu yapıldı adetime tam bir hafta var dur bakalım sen de öyle düşünme ama insan düşünmeden edemiyor işte Rabbim isteyen dileyen herkese bayram sevinci ile cıfte mutluluk yaşatsın hepimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻♥️♥️

Çok sevindim buna çünkü sanırım benim taze transferdi ve tutmadı çünkğ giderek artıyor lekelenmem bir daha Eylül sonunda denerim ama önce bir tatile gidip kafa dağıtmam lazım 🙈😂

Canım 5.gün 3.gün dondurulmuş ya da taze embriyo farketmiyo bizzat yaşadım ve gördüm 5.gün embriyosu 4ab 4bb 2 adet transfer edildi olmadı ama kızım 3.gün embriyosu 8 hücreli biz isteyelim Allahtan elbet olur anne olmaya hazırız biz Rabbim de nasip etsin inşallah gönlümüze düşeni

Benim 3 gün sürmüştü canım, sonra rutine döndü. Doktoruna mı danışsan acaba

Sordum pazartesi kan ver dedi yapacagim bisey yok dedi su an.
Ben yaklasik 1 - 2 dakika avucumda tutuyordum.
Dolaptan cikardigin zaman bekletmek mi gerekiyor ?
Eline sağlık daha iyi misiniz 💐
Idare ediyot kivraniyordum yarim saat once
Eklerim bilgileri yazip beni etiketle gununu embriyo sayisi transfer tarihi test tarihi

🍀Merhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.

🍀Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum. 🤗

🍀Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir. :KK5:

🌺 Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. 🥰 Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde 🥲

🌺Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek :KK22:
Eki Görüntüle 2863420

🌺Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.

🌺Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.

🍀Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin🤲🏼

🍀Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah 🤲🏼

Güncelleme
Ultrasonda 7 yumurta görünüyordu ama Opu günü 1 yumurtam çıktı.
Ertesi gun döllenmis olduğu bilgisi verildi.
2. Gün embriyosu olarak transferim yapildi.

ANNE
ADAYLARI
🌺

EMBRİYO
SAYISI,
GÜNÜ
TRANSFER
İŞLEM
SONUÇ
X xnobodyx Tek
2. Gün
Embriyosu
2
Temmuz
Transfer
16
Temmuz
Test
Günü💔
@teolog85795. Gün
Tek Embriyo
24
Haziran
Transfer
Test
günü
5
Temmuz

💔
@MERAL dlk 38033. Gün
Tek embriyo
21 Haziran
Transfer
Test
Günü
3
Temmuz

💔
@Saturnyildizi5.
Gün
Tek embriyo
1 Temmuz
Transfer
Test
Günü 12
Temmuz

💔
@Alvaro morte3. Gün
2 Embriyo
23
Haziran
Transfer
Test
günü
5
Temmuz
💔
@NurzfrTek
Embriyo
21
Haziran
Transfer
1
Temmuz
Test
Günü

💔
@remziye_06Tek
5.
Gün
Embriyosu
24
Haziran
Transfer
Hamile
:anneadayı::KK200:
@zumramirza5.
Gün
2
Embriyo
2
Temmuz
Transfer
Hamile
:anneadayı:
:KK200:
@AlyamalisTek
5.
Gün
Embriyosu
2
Temmuz
Transfer
Hamile
@White xTek
5.
Gün
Embriyosu
1
Temmuz
Transfer
Test
Günü
11
Temmuz

💔
@AhdeevefaTek
5.
Gün
Embriyosu
17
Haziran
Transfer
Hamile
@nilnecTek
Embriyo
2
Temmuz
Transfer
Hamile
@Pasamabr3.
Gün
2
Embriyo
7
Temmuz
Transfer
19
Temmuz
Test
Günü
:emir_bebek:💚
S Siyahhhinci 5.
Gün
Tek
Embriyo
10
Temmuz
Transfer
22
Temmuz
Test
Günü
@Eylulll093.
Gün
2
Embriyo
6
Temmuz
Transfer
18
Temmuz
Test
Günü
:emir_bebek: 💚
K Kapikulpu 5.
Gün
2
Embriyo
5
Temmuz
Transfer
16
Temmuz
Test
Günü
@Bebegmgelecek5.
Gün
Tek
Embriyo
30
Haziran
Transfer
Hamile
@Hayalim115.
Gün
Tek
Embriyo
30
Haziran
Transfer
Hamile
@elif06bade3.
Gün
2
Embriyo
12
Temmuz Transfer
Test
Günü
24
Temmuz
@Bskrnb5.
Gün
2
Embriyo
26
Haziran
Transfer
Hamile
@mlksnli5.
Gün
2
Embriyo
30
Haziran
Transfer
Hamile
@Serensb5.
Gün
2
Embriyo
8
Temmuz
Transfer
Hamile
:anneadayı: :KK200:
@mariaa_5.
Gün
2
Embriyo
13
Temmuz
Transfer
22
Temmuz
Test
Günü
@Beyza-Tek
3.
Gün
Embriyosu
15
Temmuz
Transfer
27
Temmuz
Test
Günü
N Nisanesintisi01 5.
Gün
2
Embriyo
12
Temmuz
Transfer
22
Temmuz
Test
Günü

Bende bugun transferimi oldum.

3temmuz ilaclara basladik bugun transfer olduk.
iki embriyo. Carsamba gunu sabah toplandi.

Back