Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pozitif alan arkadaşlar bir sorum olacak. Bu ilk 3 4 dinlenme olayında hep yattınız mı ben yatamıyorum oturuyorum. Patlıyorum yatmaktan sürekli yattınız mı yoksa oturmasan sıkıntı olur mu
Tatlım bugun 11. Gunum hala yatıyorum sanırım kalp atısına kadar yatarım işallah o gunleri goruruz yemek yemeye lavaboya kalkıyorum arada turlu yorum alıstım artık tecrubelisşn bu 3. Deneme

cnm napıyorsun nasıl gidiyor ben hep sana soru soruyorum ama bilgilisin bu yüzden güveniyorum sana cnm 5.gün embriyosu ya bizim transfer gününde konulduğunda zaten 2 haftalık oluyormuş doğrumu internette araştırdım ama kesin bilgi bulamadım biz şuan kaç haftalık oluyoruz remziye_06

Bir programla bakabiliyorum bana transfer tarihinizi soyler misiniz rica etsem? Bu 2 hafta muhabbeti suradan kaynaklaniyor. Normalde yumurtaliklarda buyuyen bir yumurtanin dollenmesiyle anne oldugumuzda son adetin ilk gununden hesaplanir ya, ondan dolayi bizde biraz farklilasiyor.

zumramirza 2 temmuz transfer gununuz ve 5. gun embriyosu ise bu programa gore bugun tam 4. haftaniz ve yaklasik olarak 20 mart 2022de dogum yapmaniz bekleniyor (normal dogumda)

Eklentiler

• Screenshot_20210711-110801_Chrome.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 28
Tatlım bugun 11. Gunum hala yatıyorum sanırım kalp atısına kadar yatarım işallah o gunleri goruruz yemek yemeye lavaboya kalkıyorum arada turlu yorum alıstım artık tecrubelisşn bu 3. Deneme
Yaaa öylemi ben bazen koltukta oturuyorum 5 10 dakika çok değil onun haricinde yatıyorum ben de ama ayaklarımı flan dikmedim inşllah sorun olmaz ya

transfer günü net olarak 15günlük oluyormuş o zaman şuan 24 günlük 3 hafta 3 gün yapıyor daha 4 haftalık değil program biraz ileri gösteriyor sanırım remziye_06

Bende cevap vermek isterim evet 2 haftalık oluyor benim Allah izin verirse yarın sabah transferim uygulama var Happy mom diye suan 2 hafta 2 günlük olduğum yazıyor senin de son adet tarihine göre hesaplaman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…