How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim evimde kliniğe 2 saat uzaklıkta yarım saat dinlendikten sona gidebilir miyiz sorun olur mu dedim sorun olmaz dediler. Hatta bilgilendirme amaçlı verdikleri kağıtta 1/2 saatlik mesafeye gidebilirsiniz fazlası için kalmanızı tavsiye ederiz yazıyordu. 2 saatten fazla ise riske atma canım. Ben gitmiştim ama tam 2 saat sürmüştü hatta arabamiz da yoktu trenle gitmistik eve 🙈
1-1.5 saatlik mesafe aslında ama bakalım içimizde kalmasın bi otel tutalım dedik. Sonra keşke demeyelim en azından

Yok canım çok iyi yapıyorsun kalın daha iyi olur. İnşallah güzel sonuçlarıni alırız buradan 🙈
İnşallahh canımm hep birlikte inşallah 😍😍🥰🥰 daha transfere var benim. Taze transfer olmayacak ama şimdiden araştırma yapıyorum 🤣🤣

İnşallahh canımm hep birlikte inşallah 😍😍🥰🥰 daha transfere var benim. Taze transfer olmayacak ama şimdiden araştırma yapıyorum 🤣🤣
Benim de taze olmadı canım dondurdular, ama hemen bir adet sonrası transfer ettiler. Doktor bir adetten sonra transfer hazırlığına başlıyoruz diyince şok olmuştum 🙈 okuduklarim da hep 2 adet dönemi bekliyorlardı benim hızlı oldu biraz 🙈

kızlar transferden sonraki 8. günüm bitti. testim güzel koyulaşıyo şimdilik. bu kimyasal riski kaçıncı haftada biter?
Kimyasal riski bhcgnin tekli gebelikte 300lerde, cogul gebelikte 1000lere ulasmasiyla bitiyormus. Ondan sonraki kayıplara artik kimyasal gebelik denmiyor. Hafta olarak degil ama bebegin ultrasonda gorulmesi de sayilabilir. Daha once ben bir tablo yayınlamistim. Orada gosteriyordu sanirim. Bhcg degerine gore saglikli ilerleme orani.

Son düzenleme:
Pozitif alan arkadaşlar bir sorum olacak. Bu ilk 3 4 dinlenme olayında hep yattınız mı ben yatamıyorum oturuyorum. Patlıyorum yatmaktan sürekli yattınız mı yoksa oturmasan sıkıntı olur mu
Canım ben 4 gün degil de iki gün yatmaya özen göstermiştim, tabi evin içinde dolanıyordum kan akışı için. 3. Günden itibaren yattım oturdum normal hareket ettim.

Merhaba kizlar lutinus fitil adet gecikmesi yaparmi...ben her an adet olabilirimm..yatin belki transferim gerceklesebilir..suan icin..sadece fitil kullaniyorum..adetimin gecikmesini istiyorum..yani olmamamyi..bilmiyorum..embriyo icinde hemen adet oncesi gunlerde transfer olmasi ne kadar dogru..

Var canım transferin 4. Gününden itibaren kasık ağrım var özellikle ayakta hareket halindeyken Ağrı vuruyordu yerim de kalıyordum ben bunu açıkçası belirti olarak görüyorum çünkü çok belirgindi, ama göğüs hassasiyetimi progestan fitil yapıyor çünkü transfer öncesi başlamıştı.
9. Günün akşamı pembe lekelenmem oldu peceteye geldi ama çok çok azdı ben özellikle dikkat ettiğim için fark etmiştim dikkat etmeyen biri fark edemez. Ama 10. Günümum sabahı çok arttı açık pembeyle kahverengi şeklinde ben o zaman ciddi panik yaptım kesin adet olacağım sandım çünkü lekelenme ile birlikte adet sancısı çektim, hala da karnım ağrıyor ve ben adet olduğum zaman bacaklarım ağrır yanmaya başlar şuan o bile var. Dün doktor proluton depot verdi lekelenme için onu vurdurdum şimdi bir şey yok şükür, sen de var mı bir belirti olarak gördüğün bir şey canım.
Darısı başına inşallah 🤗
Bende hic belirti yok canım oyle 6. Gune kadar bel ve kasık agrım vardı sadece Bu gu n 11. Gun hala Bi belirti yok ama pozitif gordum 8. Gunde yarın tekrar kan testi vericem hastanede işallah degerim saglıklı artmıştır kızlar dua edin🥰🥰🥰

Bende hic belirti yok canım oyle 6. Gune kadar bel ve kasık agrım vardı sadece Bu gu n 11. Gun hala Bi belirti yok ama pozitif gordum 8. Gunde yarın tekrar kan testi vericem hastanede işallah degerim saglıklı artmıştır kızlar dua edin🥰🥰🥰
Birde goguslerimde dolgunluk hafif buyume var acı hissi yok karnım şiş agır geliyo okadar

Harikaa çok sevindim canım 🥰 belirti kişiden kişiye değişiyor. Değerin kaç çıkmıştı canım bende yarın tekrar kan vereceğim

Pozitif alan arkadaşlar bir sorum olacak. Bu ilk 3 4 dinlenme olayında hep yattınız mı ben yatamıyorum oturuyorum. Patlıyorum yatmaktan sürekli yattınız mı yoksa oturmasan sıkıntı olur mu
Ben kanepede ayaklarımı uzatıp altına yastık koyup kolçağına da yastık koyup yarı yatar vaziyetteydim. Hani psikolog divanları olur ya, öyle düşünün, her 20 dkda bir 5 dk yürüyordum, kronometre tutarak yapıyordum bunu :) Pozitif aldım, ama bunlarla ilgisi var mıdır bilmiyorum ama bir şey çok şifalı geldi hissettim, ilikli kemik suyuyla yapılan çorbadan içtim bol bol, cidden bana çok iyi geliyordu, marketlerde var veg&bones'un.

Back