Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ara ara kasıklarımda sancı batma ve ağrı oldu başka birşey olmadı ama herkeste farklı olabilir hiç belirtisi olmayıp hamile kalanda çok cnm vücudunu çok dinleme hayırlısını dile
Tabiki öncelikle hayırlısı aslinda dinlemek değil de baya hissettiğim ağrılar olunca acaba mi dedim

Canım bende sehrımın dısında yaptırdım transfer sonrası ark ıma gıttım bı kac saat sonra şehrim için 2 3 saatlık yola cıktım ne kadar dogrudur bılmem ama
Canım test yaptırdım pozitif çıktı 10 gün değerim 370
hayırlı olsun canım saglıkla katlansın ınsaallah

Cevabınız İçin çok teşekkürler kime sorsam devlette tüp bebeğin fiyatını paylaşmadı çok saolun

Canım seninle transfer gunum uz aynı sanırım benımde Bu gu n 10. Gunum belirtin varmı hıc gogusler de hassasiyet kasık bel agrısı falan
Var canım transferin 4. Gününden itibaren kasık ağrım var özellikle ayakta hareket halindeyken Ağrı vuruyordu yerim de kalıyordum ben bunu açıkçası belirti olarak görüyorum çünkü çok belirgindi, ama göğüs hassasiyetimi progestan fitil yapıyor çünkü transfer öncesi başlamıştı.
9. Günün akşamı pembe lekelenmem oldu peceteye geldi ama çok çok azdı ben özellikle dikkat ettiğim için fark etmiştim dikkat etmeyen biri fark edemez. Ama 10. Günümum sabahı çok arttı açık pembeyle kahverengi şeklinde ben o zaman ciddi panik yaptım kesin adet olacağım sandım çünkü lekelenme ile birlikte adet sancısı çektim, hala da karnım ağrıyor ve ben adet olduğum zaman bacaklarım ağrır yanmaya başlar şuan o bile var. Dün doktor proluton depot verdi lekelenme için onu vurdurdum şimdi bir şey yok şükür, sen de var mı bir belirti olarak gördüğün bir şey canım.
Darısı başına inşallah

Canım bu arada şunu da belirtmek isterim belirtiler bence kişiden kişiye değişiyor ve her gebelikte ya da tüp bebek de farklı. Daha önce doğal yoldan bir kaybım vardı ve bir günlük ağrı dışında ne kasik ne göğüs ağrısı ne de lekelenmem olmuştu.
Hiç belirti olmaya da bilir

Çok teşekkür ederim canım, darısı isteyen herkesin başına Allah kimseye aratmasın en kısa kolay nasip etsin inşallah

Kizlar bugun transfer gününü saymazsak 4. Gecem ama aşırı adet sancim ve gazi var benim gibi olanınız var mi bu neye işaret ya adet mi olacam nolacam anlamadim ki valla suan fitil verecem korkuyorum
Canım inşallah hayırlı sonuç alırsın.
Benim kasik ağrım 4. Gün başladı inşallah hayira alamettir, gaz sancısını ilaç yapıyor ben de de aşırı vardı

kızlar transferden sonraki 8. günüm bitti. testim güzel koyulaşıyo şimdilik. bu kimyasal riski kaçıncı haftada biter?
Ay maşallah ne güzel çıkmış canım hiç kimyasal gibi düşük bir sonuç rengi değil bence, risk ne zaman gider bir fikrim yok onu sanırım kan verdikçe anlayacaksın

Canım benim evimde kliniğe 2 saat uzaklıkta yarım saat dinlendikten sona gidebilir miyiz sorun olur mu dedim sorun olmaz dediler. Hatta bilgilendirme amaçlı verdikleri kağıtta 1/2 saatlik mesafeye gidebilirsiniz fazlası için kalmanızı tavsiye ederiz yazıyordu. 2 saatten fazla ise riske atma canım. Ben gitmiştim ama tam 2 saat sürmüştü hatta arabamiz da yoktu trenle gitmistik eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…