Tabiki öncelikle hayırlısı aslinda dinlemek değil de baya hissettiğim ağrılar olunca acaba mi dedimara ara kasıklarımda sancı batma ve ağrı oldu başka birşey olmadı ama herkeste farklı olabilir hiç belirtisi olmayıp hamile kalanda çok cnm vücudunu çok dinleme hayırlısını dile
HarikaKızlarr sonucum 147
Canım bende sehrımın dısında yaptırdım transfer sonrası ark ıma gıttım bı kac saat sonra şehrim için 2 3 saatlık yola cıktım ne kadar dogrudur bılmem amaKızlar peki bir şey sorcam. Şimdi ben şehir dışında yaptırıyorum çok uzak değil, yollar da kötü değil ama yinede ikilemde kaldım. Transfer zamanı 1 gün kalayım mı yoksa aynı gün içerisinde yolculuk yapıp evime mi geleyim
hayırlı olsun canım saglıkla katlansın ınsaallahCanım test yaptırdım pozitif çıktı10 gün değerim 370
Cevabınız İçin çok teşekkürler kime sorsam devlette tüp bebeğin fiyatını paylaşmadı çok saolunAslına bakarsanız opu aşamasında işimize yaradı rapor dondurulmuş transfer oldu benim transfer aşamasındaki ilaçları karşılamadı. Ücret olarak hastane ücreti yarı yarıya düştü ilaçlarda herkese farklı ilaçlar veriliyor kişiye göre ama opu öncesi ilaçlarda da baya indirim oldu yalan olmasın taö hatırlayamıyorum ama 1300 1500 arası sanırım tuttu ilaçlar
İnşallah kuzum böyle devam eder test gününe kadarAyyy tatlımm Hadii gozun aydın bebiş gelsin hayırlısıyla
Var canım transferin 4. Gününden itibaren kasık ağrım var özellikle ayakta hareket halindeyken Ağrı vuruyordu yerim de kalıyordum ben bunu açıkçası belirti olarak görüyorum çünkü çok belirgindi, ama göğüs hassasiyetimi progestan fitil yapıyor çünkü transfer öncesi başlamıştı.Canım seninle transfer gunum uz aynı sanırım benımde Bu gu n 10. Gunum belirtin varmı hıc gogusler de hassasiyet kasık bel agrısı falan
Canım bu arada şunu da belirtmek isterim belirtiler bence kişiden kişiye değişiyor ve her gebelikte ya da tüp bebek de farklı. Daha önce doğal yoldan bir kaybım vardı ve bir günlük ağrı dışında ne kasik ne göğüs ağrısı ne de lekelenmem olmuştu.Var canım transferin 4. Gününden itibaren kasık ağrım var özellikle ayakta hareket halindeyken Ağrı vuruyordu yerim de kalıyordum ben bunu açıkçası belirti olarak görüyorum çünkü çok belirgindi, ama göğüs hassasiyetimi progestan fitil yapıyor çünkü transfer öncesi başlamıştı.
9. Günün akşamı pembe lekelenmem oldu peceteye geldi ama çok çok azdı ben özellikle dikkat ettiğim için fark etmiştim dikkat etmeyen biri fark edemez. Ama 10. Günümum sabahı çok arttı açık pembeyle kahverengi şeklinde ben o zaman ciddi panik yaptım kesin adet olacağım sandım çünkü lekelenme ile birlikte adet sancısı çektim, hala da karnım ağrıyor ve ben adet olduğum zaman bacaklarım ağrır yanmaya başlar şuan o bile var. Dün doktor proluton depot verdi lekelenme için onu vurdurdum şimdi bir şey yok şükür, sen de var mı bir belirti olarak gördüğün bir şey canım.
Darısı başına inşallah
Çok teşekkür ederim canım, darısı isteyen herkesin başına Allah kimseye aratmasın en kısa kolay nasip etsin inşallahCanım bende sehrımın dısında yaptırdım transfer sonrası ark ıma gıttım bı kac saat sonra şehrim için 2 3 saatlık yola cıktım ne kadar dogrudur bılmem ama
hayırlı olsun canım saglıkla katlansın ınsaallah
Canım inşallah hayırlı sonuç alırsın.Kizlar bugun transfer gününü saymazsak 4. Gecem ama aşırı adet sancim ve gazi var benim gibi olanınız var mi bu neye işaret ya adet mi olacam nolacam anlamadim ki valla suan fitil verecem korkuyorum
Ay maşallah ne güzel çıkmış canım hiç kimyasal gibi düşük bir sonuç rengi değil bence, risk ne zaman gider bir fikrim yok onu sanırım kan verdikçe anlayacaksınkızlar transferden sonraki 8. günüm bitti. testim güzel koyulaşıyo şimdilik. bu kimyasal riski kaçıncı haftada biter?
inşallah canım, senin bugün kaçıncı gün oldu?Ay maşallah ne güzel çıkmış canım hiç kimyasal gibi düşük bir sonuç rengi değil bence, risk ne zaman gider bir fikrim yok onu sanırım kan verdikçe anlayacaksın
Doktorlar neye göre hesaplıyor canım adet tarihine göre mibende sayıyordum transfer gününü ama doktorlar saymıyor cnm vardır bi bildikleri
Bugün 11. Gün oldu canım aslında test günüm yarın ama lekelenme olunca erken kan vermek zorunda kaldiminşallah canım, senin bugün kaçıncı gün oldu?
Canım çok sevindimKızlar bu da bugün tam bi hafta oldu transfer olalı
Eki Görüntüle 2886349
sonucun çok güzel çıkmış :) inşallah artsın sürekli. şu kalp atışlarını duysak bi :)Bugün 11. Gün oldu canım aslında test günüm yarın ama lekelenme olunca erken kan vermek zorunda kaldim
Canım benim evimde kliniğe 2 saat uzaklıkta yarım saat dinlendikten sona gidebilir miyiz sorun olur mu dedim sorun olmaz dediler. Hatta bilgilendirme amaçlı verdikleri kağıtta 1/2 saatlik mesafeye gidebilirsiniz fazlası için kalmanızı tavsiye ederiz yazıyordu. 2 saatten fazla ise riske atma canım. Ben gitmiştim ama tam 2 saat sürmüştü hatta arabamiz da yoktu trenle gitmistik eveKızlar peki bir şey sorcam. Şimdi ben şehir dışında yaptırıyorum çok uzak değil, yollar da kötü değil ama yinede ikilemde kaldım. Transfer zamanı 1 gün kalayım mı yoksa aynı gün içerisinde yolculuk yapıp evime mi geleyim
Amin canım inşallah artarsonucun çok güzel çıkmış :) inşallah artsın sürekli. şu kalp atışlarını duysak bi :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarr sonucum 147
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?