Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizimkide 1 adet bekleyecek. Böylesi daha iyi sankibir an önce o heyecanları da yaşamak istiyor insan senin Şuan ki durum neydi canım
Ben dün öğrendim canım lekelenmem olunca kan testine gönderdi doktor, 10. Gün 370 çıktı yarın test günüm ikinci kez kan vereceğim değere göre doktor çağıracak sanırım. Lekelenme içinde proluton Depot diye bir iğne vuruldum şuan problem yok bakalım yarın ne olacak.

Ballkupum bitanem sende oku
Çok teşekkür ederiz remziye_06

Ayy evet ya dün bende nası sıkıştım koştur koştur gittim lavaboya afedersiniz sonra dedim ki buna mı koştum yani

Oo maşallah maşallah canım acaba ikiz falan mı değer yüksek maşallah. Ya da öyle mi olması gerekiyor ben tam bilmiyorum kaç embriyo transfer edilmişti

Ellerinize kollarınıza sağlık ne olur hakkınızı helal olsun din o kadar kıymetli bilgiler ki ekran resmini aldım hepsini uygulayacağım Allah nasip ederse kuzum o güzel müzik tavsiyelerini alabılırım dinlerim uzanırken Allah razı olsun evladını sağlıkla kucağına al insallah canım benim duam seninle cok teşekkür ediyorum

Bu defa sayı fazla ya demek ki ondan arttı yan etkileri. Göğüsler benim de fena ya. Eşime diyorum annelik ne zormuş şimdiden anlıyor insan gerçekten Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Deil mi ama, gercekten cennet anaların ayakları altında.. İnsallah hakedecek birer anne oluruz bizler de

Oo maşallah maşallah canım acaba ikiz falan mı değer yüksek maşallah. Ya da öyle mi olması gerekiyor ben tam bilmiyorum kaç embriyo transfer edilmişti
Bende bilmiyorum canım normal sanırım bana tek embriyo transferi yapıldı 5. Gün embriyosuydu. Zannetmiyorum ikiz olsun

Bende bilmiyorum canım normal sanırım bana tek embriyo transferi yapıldı 5. Gün embriyosuydu. Zannetmiyorum ikiz olsun
Ayy belki bölünmüştür hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim

Yer alabileceğimiz en güzel mekan, birisinin içten duasıdır bence, çok teşekkür ederim.

Benim en çok dinlediğim budur, çok severim:

Bazen meryem suresi de dinledim, çok güzeldi:

Bu da oldukça güzel bir diğer müzik, hiç birini kulaklıkla dinlemek zorunda değilsiniz.

Şuan bende de var sol kasık ağrısı ve mide bulantısı, benim 9 folikül oluşmuş, ilk kontrol de 12 di sayısı,ufakları saymadı bu defa yani toplam 9 tane folikülüm var şuan da. İnşaAllah kuzum dün türbede hepimiz için dua ettim hepimiz güzel haberler alırız inşaAllah

Allah razı olsun canım benim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim inşallah hepside sağlıklı kaliteli bir şekilde toplanır

Bölünme ihtimali var benim arkadaşımın tek konuldu 5.gün ve bölündü tek yumurta ikizi oluyor
Ya gerçekten mi yani iki taneye kim hayır der ki doktora çok ısrar etmiştim ama kabul etmemişti iki embriyo koyun diye bende dondurdum kalanları kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…