ben temmuzu geçirdim...kısmet diğer ayların başınainsallah...
----------- hoşgeldin canım aramıza hayırlısı olsun inş.. sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat versin rabbim hepimize...........:Saruboceq:Slm arakadaşlar.. Ben de aranıza yeni katıldım.. Bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ediyor, benim gibi bekleyenlere de inşallah Allah bize de nasip eder diyorum.. Ben de yeni evlendim.. Bu ay bebek istiyoruz.. Son adetim 20 haziran idi.. Ay sonunu sabırsızlıkla bekliyorum.. Darısı hepimize.. Verilen tüm yararlı bilgiler içinde teşekkür ederim..
Bende varım kızlar inşallah biran evvel hepimizin başına
Hamiş arkadaşlarımı tebrik ederim mis gibi kucaklarınada alırlar inşALLAH Rabbim bizlerede nasip eder inşALLAAAHHH :Saruboceq:
slm arkadaşlar ben geldim hafta sonu hastane hastane dolaştım etlik zübeyde hanıma gittim aciline kasık ağrılarım hamilelik şüphem var diyorum ultrasonda görünmedi kan aldılar ve ben hamile deilsin deyim ilgi alaka sıfır tabi gönderdiler ama ben hissediyordum bebeğimin olduğunu.... CUMA AKŞAM GİTMİŞTİM DOKTORA C.TESİ SABAH TEKRAR TEST YAPTIM YİNE POZİTİF ÇIKTI sonra başka bi hastanenin doktoruna gösterdim sonuçları sana hormon testi yapmışlar b-hcg bakmamışlar dedi çok sinirlendim birdaha asla o hastaneye gitmem neyse bu işin can sıkıcı kısmı tabi... GÜZEL HABER İSE DÜN ANKARA BAĞLUM TIP MERKEZİNDE B-HCG BAKTIRDIM SONUÇ POZİTİF ALLAH İZİN VERİRSE BEBİŞ GELİCEK
günaydın herkese ..en son 4 gün önce ovulasyon testi yapmıştım hatırlarsanız sonuç pozitifti ..o gün ve ondan sonraki 2 .gün çalışma yapmıştık :kedi: dün testi tekrar yaptım test negatif çıktı ..demekki bu test yumurtlama zamanını tespit ediyor ki istikrarlı sonuçlar veriyor ...bakalım tutmuştur inş.. hayırlısı ..
teşekkür ederiz canım çok sık bulunamasamda buralarda hamilelik sıkıntıları yüzünden evlat isteyen herkese duacıyım.İnş dualarımız kabul olur.
:lepi:alkisalkisalkisamin inşallah canım darısı isteyen herkese rabbim nasip etsin.. aminnCanımmm gozun aydınnhihoyyyt Cok guzel haber bu,darısı bızlere ınsallaaahh:teytey:saglıkla al kucagına :Saruboceq:
:lepi:alkisalkisalkisamin inşallah canım darısı isteyen herkese rabbim nasip etsin.. aminn
hayırlısı inş. cnm benim bende haziranı geçirdim bakalım herşeyin hayırlısı
günaydın herkese ..en son 4 gün önce ovulasyon testi yapmıştım hatırlarsanız sonuç pozitifti ..o gün ve ondan sonraki 2 .gün çalışma yapmıştık :kedi: dün testi tekrar yaptım test negatif çıktı ..demekki bu test yumurtlama zamanını tespit ediyor ki istikrarlı sonuçlar veriyor ...bakalım tutmuştur inş.. hayırlısı ..
slm arkadaşlar ben geldim hafta sonu hastane hastane dolaştım etlik zübeyde hanıma gittim aciline kasık ağrılarım hamilelik şüphem var diyorum ultrasonda görünmedi kan aldılar ve ben hamile deilsin deyim ilgi alaka sıfır tabi gönderdiler ama ben hissediyordum bebeğimin olduğunu.... CUMA AKŞAM GİTMİŞTİM DOKTORA C.TESİ SABAH TEKRAR TEST YAPTIM YİNE POZİTİF ÇIKTI sonra başka bi hastanenin doktoruna gösterdim sonuçları sana hormon testi yapmışlar b-hcg bakmamışlar dedi çok sinirlendim birdaha asla o hastaneye gitmem neyse bu işin can sıkıcı kısmı tabi... GÜZEL HABER İSE DÜN ANKARA BAĞLUM TIP MERKEZİNDE B-HCG BAKTIRDIM SONUÇ POZİTİF ALLAH İZİN VERİRSE BEBİŞ GELİCEK
hadi bakalım hayırlısı güzelim...belki de çalışmalar sonuca varmıştır..kaydirigubbakcemile2
beklemekten başka bişey yok yapacak,ama beklersen sakin olmak şart..inşallaah bebeğin seninle olur bu ay canım,ben çok ümitliyim bu ay..hayırlara vesile olsun inşaaaalalah..
hayırlısı artık sağolasın güzel dileklerin için...aslında şuanda hiç belirti olmaz ama ben aman belirti de yok sanırım hamile değilim modundayım :)) tatile çıkıyoruz haftaya ..gebemiyim değilmiyim tatilde ancak belli olur ..muhtemel gebelik varsa denize girmem sakıncalı olurmuki acaba çok giresim var yaaa hasretle bir yıl tatili bekledim
bence hiç dert etme kendine,güzelce tatilini yap...
daha çok erken zaten belli olmaz,eğer kalmışsanda bişey olacağını zannetmem..
tadını çıkar tatilin,keyfine baakşakkıdı
selaam kızlarrkaydirigubbakcemile2
Kımsecıkler girmemis ben yokken,herkez nasıl ıyımısınız??...
Ben cooook ıyıyım esımle kavustum cok sukur:asigim:,nete gıremıyorum....
Bu ay hayır getırır ınsallah,gene bebek ozlemi dustu ıcıme...Duaya devam:Saruboceq:
Guzel haberler beklıyorummm hepınızden,en az kendım gibi seviniyorum biri hamiş oluncahihoyyyt
Hepinizi opuyorumm....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?